Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznanski kwiatek polny

Golciaaa

Polecane posty

Gość golciaa
sama jestes idiotką! ja ci nie życze ale tak bedzie bo jesteś żądna krwi, szukasz mocnych wrażeń słaba istoto jestes złym pasożytem to raz dwa moj dziadek był w obozie ty wywłoko!!!!!!!!

Gość golciaa
moze jakby ktos z twoich bliskich był tam to bys nie byla taka pusta i wyzuta z uczuc , pewnie ktos byl ale jako strażnik albo sprzedawał swoich bliskich za miche zupy!

Gość golciaa
oceń sam, jesli blizsza twemu sercu jest rozwydrzona maciorka bez szacunku dla przeszłosci to ja jestem nikim a jesli masz szacun dla zmarłych i wyobraznie...

Gość golciaa
dobra end of topic gówniara 20 lat :D z czym ja gadam no ja sikam a ty za dwa miesiace też sie posikasz ;)CZEGO OCZYWISCIE CI NIE ŻYCZE :)

ee bez jaj, dziewczyna zapytala o pamietniki obozowe ktore sa ciekawa lektura, a ty atakujesz ja jakby pisala: whoa! ale super umierali i cierpieli! cool!. nie rozumiem wkurwu.

Gość golciaa
golciaa podnieca cie cudze cierpienie? ty ...... brak mi słow. poronisz za 2 miesiace tak jej napisałam, nie bylo tam agresji :) ona mnie zwyzywała. nie wiedziałam że jest wciązy :O

jasne. nie wiedziałaś. a pare minut temu napisałaś że za dwa mies poronię idiotko no wlasnie ja tez nie czaje, nie mozna sie zapytac moze dla niej dobry bylby temat pokroku "ocencie mi fiuta"

Gość SNap
poronisz o ile ty i twój partner mieliscie niebieskie oczy :classic_cool:

Jesli w zdaniu typu: poronisz za 2 miesiace, nie ma agresji to co jest? zyczenie smierci dziecka? sama zastanow sie co gorsze, wez, dej se spokoj bo wkurwic sie mozna.

Gość AomAmmaa
latwo wyprowadzic toto z równowagi ma zaburzony uklad nerwowy i ciągle pisze o biegunkach a fe! i seriale oglądai

Gość golciaa
dobra kaaleken adoptuj tą dziewczyne z jej dzieckiem i dajcie mi spokoj, nie mialam zlych intencji, tylko widze przyszlosc, widze tez ze ty kakalekn udajesz na kafe a w realu boisz sie wyjsc z domu

ciekawa diagnoza, Twe wizje zachowaj jednak dla siebie. fakt pozostaje faktem: dziewczyna zapytala o lekture, Ty w odpowiedzi napisalas ze za dwa miesiace poroni, kto jest ok? zastanow sie nad tym

Gość golciaa
Uniosłam sie, gdyż zabolał mnie ten temat. Co innego jakby brzmiał: "czy interesują was ksiazki o takiej tematyce" , ale czy lubicie?! JAK MOŻNA LUBIĆ CUDZE CIERPIENIE? ŚMIERĆ NIEWINNYCH LUDZI? to jakbym ja napisała : "Czy Wy też lubicie czytać pamiętniki kobiet, które ...?" naprawde koniec, szkoda nerwów moich a tym bardziej laski w ciąży, niech sobie będzie zdrowa i jej dziecko,przykre,że niejst wrażliwa, chciałam, żeby było jej tak samo przykro jak mi gdy natknełam sie na jej temat, ale nic nie wskóram, głaz nie zamieni sie w człowieka.

nigdzie nie przeczytalem, nawet miedzy wierszami, by autorka lubowala sie w czytaniu o cierpieniu niewinnych ludzi, to tylko Twoje wymysly. tak samo opierdolisz fana Sienkiewicza i jego trylogii? w tych powiesciach trup sciele sie gesto, a fakt ze chmielnicki mordowal ludzi, wisniowiecki mordowal jest niezaprzeczalny, jestem wiec zly bo czytam ogniem i mieczem? mam byc bezplodny? oj lolu lolu

uwazam ze posty tej Golci sa jakies kulawe, sama nie wie o co jej chodzi. ot tak udupila, bizzare czlek.

nie wiem, trudno powiedziec, nie ja bede ja ocenial, ale wyglada to jak wybitnie nieudana proba prowokacji, tym bardziej niesmaczna ze wzgledu na to ze zyczy komus poronienia, sama ma poroniony-umysl. coz, tak to juz na tym forum jest.