Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papiloteczek756849

Mój facet był gwałcony przez wójka jako dziecko....

Polecane posty

Gość .O_o.
Ale pierrrdolicie. Tacy wszyscy mądrzy!!! Gdybyście byli świadkami molestowania to oczywiście, każdy by to zglosil,ale inna sprawa być ofiarą!!!!!!!!! Sama bylam molestowana przez wujka(do tego ojciec chrzestny) nie powiedzialam nikomu, bo to jest takie upokorzenie,że w palach Wam sie nie mieści ludzie bez pojęcia. Co sie pozniej okazalo kuutas molestowal również moje siostry oraz kuzynki,czyli wlasne córki. Żadna nie pisnela slowem!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt sie nie przyzna! rozumiecie?! Znam tylko jeden wyjątek:kolezanka byla gwalcona przez ocja.Poszla z tym do swojej matki a ta stwierdzila,że gównara nie będzie jej niszczyć malżeństwa i dziewczyna skończyla w domu dziecka. To dopiero patologia. A mężczyzna myśle znosi to dużo ciężej.Sądy,policja itd nic nie dadzą,trzeba pedofilowi upierdolić jaja i to wszystko. Namów chlopaka na terapie,niech porozmawia z czlowiekiem,który ma doświadczenie w tego typu sprawach.

Gość a. a .a...
pewnie matke dzieci(swoja siostre) tez gwałcił w dzieciństwie lub widział jak była fwałcona przz ojca. Kiedys pewna dziewczyna (z lubelszczyzny)powiedziala mi, ze to normalne na wsi, ze tak sie dzialo/dzieje(?) w jej rodzinie, ze ojciec lub brat *ma takie PRAWO*(?!!!!) do *rozdziewiczania*., ze ma pierszenstwo. Szok!!! Mowie, ze to chore i nienormalne. Wykpila mnie,

Gość najlpiej siedziec cicho niech
ciekawe czy siedzialabys cicho gdbys wiedziala jak interesuje sie twoja mlodsza siostra. w polsce jest wlasnie takie ciche przyzwolenie a pozniej sie dziwic statystykom. prawda jest taka ze wiedza na temat popelnionego przestepstwa i nie zgloszenie jej tez jest przestepstwem.

Gość a. a .a...
nawet nie miala swiadomosci, ze tak nie powinno byc pewnie i tu wujek/kto wie jeszcze kto - ma prawo - taki zwyczaj.

Gość ale pomyśl dziewczyno co
zdziałasz. w tej rodzinie nikt nie będzie zeznawał, nikt się nie przyzna-widać to po tym że rodzice wiedzieli i NIC nie zrobili, pozwalali na to- myślisz że przed sądem powiedzą, tak pozwalaliśmy bratu gwałcić nasze dzieci sorry? dzieci też nie powiedzą- w takiej rodzinie się wychowały, nie ich wina myślę że jak to zgłosisz zrobisz tylko więcej syfu, bo ofiary nie życzą sobie sprawy powinno być inaczej, źli ludzie powinni być ukarani ple ple, ale życie to nie amerykański film, nie zawsze wszystko kończy się dobrze

Gość .O_o.
racja

Gość a. a .a...
o wszystkim wie i policjant... i soltys i wszyscy, gdyz sami robia/widza to samo! taki zwyczaj?! ma trwac?!/pozostac?! TRZEBA TO ZGLOSIC!!! Trzeba o tym mowic!

Gość łaskotek0987890
tylko zazwyczaj ofiary (jak wyżej) nie chca o tym mówić...

Gość ... i.
??? ?