Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papiloteczek756849

Mój facet był gwałcony przez wójka jako dziecko....

Polecane posty

Gość fggbhh
Jak ja Was czytam.. Najglosniej krzycza ci, ktorym sie to nie przytrafilo. Tez bylam wykorzystywana seksulanie jak mialam 10 lat, przez 18 letniego syna przyjaciela rodziny. Nikt sie nigdy o tym nie dowiedzial, z policja na czele. Nie mam zadnych urazow i spaczen. Tylko w przyszlosci bede pilnowac dziecka jak oka w glowie. Autorko. Najlepiej zrobisz jesli przestaniesz drzayc temat, bo ja rozumiem, ze Ciebei w tym kreci mroczna tajemnica. Uloz to sobie w glowie tak zebys bez powodu nie musiala wyciagac tematu i zyj normalnie. Facet Cie zapewnil ze nie ma urazu, to po co go meczysz?

i ty uważasz że facet który wie o tym że jego rodzeństwo było gwałcone i nic z tym nie robi ani on ani jego rodzina jest normalny i zdrowy psychicznie ? jak kiedyś ktoś będzie chciał ciebie zgwałcić to stanie pizda z boku i też będzie patrzył ? zastanów się

dokladnie. ci co nie zgłaszają takich rzeczy są odpowiedzialni moralnie za kolejne przestepstwa!!! ten 18 letni syn znajomych który cie molestowal jak mialas 10 lat pewnie już z setke dzieci skrzywdzil a nie każdy ma tak silna psychike że plywa po nim taki fakt jak po kaczce

Gość ptoeweew
co to znaczy gwałcony? Gwałcił go w odbyt czy tylko macał?

Gość fggbhh
jasne, a Ty myslisz ze ja bede krzywdzic cala swoja rodzine tylko i wylacznie dlatego zeby faceta dupic.. dla wyzszej idei. Sorry, ale mnie bardziej zalezy na tym zeby moja rodzina nigdy sie o tym nie dowiedziala. Zeby do konca zycia nie musieli sie obwiniac i zastanawiac co mogli zrobic zeby tego uniknac.. Czasem warto puscic cos w zapomnienie i zyc normalnie niz wloczyc sie po sadach i policjach zeby byc "ostatnim sprawiedliwym" w sprawe sprzed 20 lat.

Gość papiloteczek7568495677
nie drąże to z nim tyklo z wami a to róznica . Milczeć można ale trudno. Trudno też zmusić kogoś do czegokolwiek...

Gość witam ...///
moim zdaniem wina lezy po stronie rodzicow nie pilnuja dzieci i to wszystko...... moral ? pilnujcie swoich dzieci i obserwujcie ich zachowanie pozniej tlumaczcie i uczulajcie na sytuacje ktore nie sa normalne ...............

Gość troll91725
a ty byś się czył gwałcony tylko przez dotyk czy musiało by dojść do penetracji odbytu??? głupie pytanie

Gość troll91725
ja bym mogła reagować jak bym była świadkiem, z opowieści to ja mogę tylko z wami popisać...

troll91725 to ja

Gość fggbhh
autorko- ja uwazam ze to nie Twoja sprawa, zostaw temat.

Gość troll91725
co ty wogóle mówisz jak nie moja, skoro dpotyka bliską mi osobę to tak samo moja jak i jego??? Musiała bym być całkiem znieczulona żeby obojętnie przechodzic kołó takiej krzywdy, jestem tu po to żeby sie poradzic co mogę zrobić a czego nie powinnam, napewno nie powinnam zostawic tej sprawy samej sobie bo to co dotkneło jego to może nie dotkneło ale jego trzy młodsze siostry może b. dotknąć. Jesli nie mogę to przynajmiej chcę się wygadac i życzyć mu śmierci bez wyżytów sumienia....

Gość witam ...///
tez jestem tego zdania , to nie jest twoja sprawa niech cie w to nikt nie wkreca i ty sama tez nie wtykaj nosa i nie nakrecaj sie ...wygraj odstep od tej sprawy i niech tak zostanie...... a jezeli ci sie koles zacznie skarzyc to mu przypomij ze oferowalas pomoc iize by dal spokoj.

fakt każde zle doświadczenie zmienia życie, nie kążdy chce o tym mówić, tylko trzeba mieć tez na uwadze dobro i bezpieczeństwo innych... Nie można pamiętac tylko swich krzywd. Bo taka sama krzywda jaka spotkała mojego chłopaka może spotkać o wiele mniejsze dziecko które nie zdoła sie wyrwać i nie powie rodzicom bo może jeszcze nie bedzie umiało mówić... nie mi=ożna zawsze być tak nieodpowiedzialny jak ich rodzice. Przynajmiej ja nie będę.

Gość witam ...///
wiem ze facet jest ci bliski i ze sie w tobie krew gotuje jak myslisz o jego rodzinie ale to nie ty tylko on sam musi sie sdecydowac .... daj spokoj...

Gość najlpiej siedziec cicho niech
gwalci inne dzieci :O nie wiem jak mozna spokojnie zyc wiedzac, ze obok jest czynny pedofil. jak mozna spac spokojnie w nocy. az mdli na sama mysl. a chlopak powinien isc na terapie bo takie rzeczy zostaja w glowie do konca zycia.

Gość witam ...///
dobra wypowiedz , brawo ... ciao ! {czesc}

skoro on i jego rodzina jest nie wydola to ty powinnas to zglosic. nie zgloszenie o przestepstwie jest przestepstwem. nie wiem jak mozesz tak spokojnie pisac o tym na forum, ze jakis dziad ktorego znasz gwalci dzieci :O juz sam ten topic prosi sie o powiadomienie prokuratury. czyny lubiezne wobec dzieci to najwieksze przestepstwo.

jak dla mnie to jest prowo. nie wierze ze przy herbacie piszesz o gwaltach na dzieciach :O

Gość witam ...///
hmmmmm mozna zrobic cos innego a mianowicie poinformowac dyskretnie wszystkich w okoloicy ze maja na dzieci uwazac bo pan x to gej pedofil karteczki na latarniach , na slupach ogloszeniowych itp ... w rekawiczkach , kopie w jakims odlegym copischopie porobic , na wszystko jest jakas rada przeciez.

Gość witam ...///
laska faceta straci jak zglosi sprawe..... nie tedy droga :o

tak pewnie, bo facet jest najwazniejszy niech zboczeniec gwalci dzieci sasiadow. ciekawe co byscie pisali jakby to chodzilo o nauczycielwa waszego dziecka albo sasiada. niech nie mowi? poza tym policja zagwarantuje jej dyskrecje wystarczy ze zglosi to anonimowo powie ze jest z bliskiego otoczenia i nic jej nie grozi. dla policji jest wazniejszy bandyta a nie rozpowiadanie skad wiedza.

Gość witam ...///
policja dyskretna chyba sie filmow naogladales latwiej faceta zniszczyc za jego plecami , plotka ...nie przypuszczam zeby sie poszedl na policje poskarzyc a jezeli tak to wtedy mozna juz oficjalnie dokonczyc

Gość witam ...///
nakrecasz sie jak ta osoba ktora stale tematy o Magdzie i Owsiaku otwiera ... dziecinada normalnie nie wyleczysz swiata uwierz mi....uwazaj na wlasne otoczenie i dzieci to juz bedzie duzo....

Gość no niby niestety
jeśli facet nie chce tego zgłosić to nikt nie ma prawa mu tego nakazać, zmuszać go czy robić tego za niego:O bo to on będzie musiał opowiadać o tym po sądach tysiąc razy nie ty:O łatwo się mówi jak to dotyczy kogoś innego, a myślicie że dlatego tak wiele ofiar gwałtu nigdy tego nie zgłasza? jakby to było takie łatwe to by zgłaszały:O

zgloszenie mozna wyslac anonimowo ze strony internetowej. nikt nie szuka tego co dal cynk tylko tego co jest podejrzany tym bardziej w takiej sprawie. mozna do samego dzielnicowego podejsc i napomknac ze jest taki problem. jest mase wyjsc. nawet w osrodku interwencji kryzysowej mogla zglosic to za nia.

Gość a. a .a...
ale co mu udowodnią jeśli nikt nic nie powie na pedofila

ale tu nie chodzi juz tylko o niego tylko o kazde dziecko w zasiegu tego czlowieka. on tez bedzie mial kiedys dzieci i co? wojek bedzie wpadal w odwiedzinki do rodzinki? poza tym ma mlodsze rodzenstwo i w pale sie nie miesci ze nie obchodzi gocze je spotka to samo. brawo. siedzmy cicho tylko pozniej nie miejcie pretensji.

wystraczy ze go beda miec na oku, a moze pozniej zglosi sie ktos kto nie bedzie sie bal. mysle ze chodzi o strach a nie wstyd, bo jakby sie wstydzil to nikomu by nie powiedzial. a on sie boi.