Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padnięta

co to może być-nagle wysoka gorączka, zawroty głowy,...

Polecane posty

Gość padnięta

Ostatnio wzięła mnie ochota na nocne prace domowe i w lekkim sweterku poszłam segregować rzeczy w nieużywanym pokoju. do tego okazało się, że balkon mi się popsuł i go naprawiałam nie założywszy wcześniej kurtki gdyż trwało to moment. Następnego dnia dostałam bólów mięśni(normalne) i nagle wysokiej gorączki. Po nocy mi się pogorszyło tak, że oprócz ogromnych dreszczy, mam mdłości, zawroty głowy nawet w pozycji leżącej po tym jak próbuję wstać (widzę jakby wszystko wirowało jak helikopter), mam wysoką gorączkę, boli mnie bark bo tam kiedyś miałam duzy uraz, nie mogę skręcić szyją w prawo, mam straszny ból głowy i nie jestem w stanie wstać z łóżka.pod razu po bolała mnie zatoka i miałam zapchaną i ból gardła ale teraz tego już nie odczuwam. teraz mam sam kaszel ale jakoś strasznie mnie nie męczy. wpadłam w konsternację bo wydaje mi się, że to przeziębienie a jestem w stanie, że śpię prawie cały czas i nawet do toalety ledwo chodzę i mam 39 stopni temp.a do sklepu szansy nie ma bym wyszła:/ to może być grypa czy coś innego?

Gość padnięta
nikt nie ma pomysłu?:( trochę to dziwne jak na grypę, że prawie mnie gardło nie boli i mało kaszlę.

Gość taakk11818
ciąza na 100%