Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgvdfvdf.

Od jakiego wieku dziecko moze spac juz samo w swoim pokoju

Polecane posty

Gość dfgvdfvdf.

jak wam sie wydaje? 2 lata to za wczesnie? jesli oczywiscie samo chce.

Gość December 2011
Nie mam dzieci, ale jak dla mnie od samego początku powinno spać w swoim pokoju. Nie mam żadnych znajomych którzy śpią z dziećmi w pokoju.

Gość dfgvdfvdf.
no ale niemowlak nie spi chyba sam w pokoju?

Gość matka zaradna
dlaczego nie ?

Gość niewłaściwe pytania 2
dlaczego, mój synek od niemowlaka spał w pokoju, drzwi były otwarte i słyszałam jak się budził

Gość matka zaradna
Ja mam trójkę więc ciężko mi sobie wyobrazić trzy łóżeczka w sypialnii ;) ale chyba każdy robi według swojego uznania

Gość dfgvdfvdf.
ok, dzieki! nie mam dzieci i jakos dzwiwilo mnie ze 2-latka przyjaciol ma juz wlasny pokoj itd:) no ale w sumie to normalne,racja, czemu nie.

Gość December 2011
To chyba najgorsze rozwiązanie jak dziecko śpi z rodzicami. Rozumiem jak nie ma warunków i nie ma swojego pokoju itp. Przypomniało mi się o jednych znajomych, którzy swoje drugie dziecko tak nauczyli, ze spi z nimi i w wieku 2-3 lat nie mogli jej tego wybić z głowy i za nic nie chciała spać w swoim pokoju bo sie bała bo to bo sramto. Wrtedy lament rodziców oczywiście i że dziecko takie niedobre. A to, że to ich wina to nie widzieli.

Gość Miła w dotyku i nie tylko
W jakim tylko masz ochote je tam wyslac autorko :) Moje dzieci do roku spaly w naszej sypialni bo sie zwyczajnie o nie balam. Wiecie smierc lozeczkowa i te sprawy- po 10 razy w nocy sprawdzalam czy oddacha ;) Jedno czesciej z nami niz w lozeczku ( karmione piesia, to dlatego, no i mielismy materac 2,2/ 2,5m wiec nikt nie odczuwal dyskomfortu) drugie zawsze w swoim lozeczku. No i wlasnie w okolicy 1szych ur w obu przypadkach, byla wielka przeprowadzka do pokoju dzieciecego, nowe lozko, nowa posciel etc i nigdy nie bylo zadnych problemow ze spaniem. Wiem natomiast, na przykladzie znajomych, ze jesli dziecko za dlugo nocowalo w pokoju rodzicow pozniej ma problem ze spaniem we wlasnym pokoju.

Chociaz troche sklamalam, bo mlody czesto spal w pokoju brata jak mial jakies 9 miesiecy, ale nie wiem czy to sie liczy ;)

teraz jestem z piątym w ciąży i będzie tak samo

Gość danusia33
może szóste zrób od razu :) co za patologia ja nie mogę

Gość TU BYŁEM I SIE ZMYŁEM
PEWNIE DANUSIA MA SAMA MA 6 BACHORÓW TO I INNYCH NAMAWIA

hehehe :D Pewnie tak :)

Gość danusia33
Mam troje ciemniaki ale 5 czy 6 to dla mnie już przegięcie. Nie wiem po co teraz kłamiesz jak na innym temacie nawet opisywałaś swoje problemy z kroczem po czwartym. Chore babsko.

Gość danusia33
Proszę bardzo co wypisujesz a potem kłamiesz 14:51 [zgłoś do usunięcia]Miła w dotyku i nie tylko kurka wodna nie chciałam nacinania i mam kłopot po czwartym porodzie mam za duzy luz w pochwie...cwicze "te kegla" ale nie pomaga, nie mam przyjemności z seksu...a tak bardzo juz bym chciała ... odechciewa mi sie zyc...!!! p.s czasami załuje, ze chciałam ochrone krocza , zreszta sama juz niewiem gdzie jest przyczyna..?! maz ok rozumie ale ja tego nie rozumię, ja chciałabym tak jak wczesniej buuuuuuuuuuuuu

Gość yeeeeeeeeeee1
murzyni mają duże może coś poczujesz

Gość yeeeeeeeeeee1
o zaraz to nie ja pisalem bez jaj

Gość ejkfnbiehbnfihef
b ej bj bjhb

Gość =iiguyghkuj
khkhnkjnkjhkjh

No prosze, nawet nie wiedzialam, ze mam podszywa wlasnego :D Hahhaa, dobre to bylo :) Moja droga Kto jak kto, ale ja z sexem nie mam problemow. No moze poza tym, ze chcialabym go uprawiac cala dobe, a sie nie da :P Jak dobrze poszukasz, znajdziesz moje prawdziwe wpisy, a slowa tam nie ma o rozciagnieciu krocza, bo mialam 2x cc- cesarskie ciecie, jakbys nie widziala co to za skrot, a poniewaz zbyt lotna ty nie jestes pewnie nie wiesz. A moze to ty dodalas ten post pod moim nickiem>? co?

Gość mammmaaaa
Mój syn miał dokładne 18 miesięcy jak zaczął spać na swoim łóżku w swoim pokoju. Ale to głównie dlatego że wychodził górą z łóżeczka. Jak raz wypadł w nocy i uderzył główką w podłogę to następnej nocy spał już sam na dużym łóżku.

Specjalnie dla ciebie kretynko. Masz tu linki do tematow w ktorych sie wypowiadalam i zoabcz jak sie ma to do twoich domyslow. Ja na tym forum jestem juz dluuugo z przerwami i kazdy kto mnie zna wie, ze mam 2 dzieci. A ty pewnie jestes zduzgotana bo sama po tylu porodach masz rozjechana dziure, co? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5121513 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5121858&start=0 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5121877&start=0

Moja córka spi w swoim pokoju jak skończyła rok i 3 miesiace. Tak wyszło, bo sie przeprowadzilismy do nowego domu i lubi swoje łózeczko i swój pokój. Ma łózeczko zmktorego sama moze zejsc i wejsc wiec lubi tam spac.

Gość Mila w delegacji
Jesli nada uwazasz, ze byl to moj post, to poszukaj w google moje starsze wypowiedzi, pod moim stalym nickiem Mila w dotyku reaktywacja, do ktorego zapomnialam hasla albo jeszcze starszym dawno temu zablokowamym- mila w dotyku, powodzenia..

Gość Mila w delegacji
Przepraszam dziewczyny za zasmiecanie, to do niejakiej danki bylo.

Gość dziś na pomarańczowo kolorowo
miła to kafetryjna nimfomanka i potwierdzam że już dawno mówiła że ma dwoje dzieci