Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmaja

fotelik do karmienia

Polecane posty

do jakiego wieku przydał wam się fotelik do karmienia? myślicie ze 11 mc dziecku warto jeszcze kupowac?

Gość bddbx
u mnie do 2 lat, dopóki dziecko nie nauczyło sie odpinac szelek służył jako karniak.Natomiast do posiłków w ogóle sie nie sprawdził, bo je z nami przy stole. Wiec ta tacka nie była nawet używana odkąd by przez nią nie wypadł. Fajną zabawę miał wdrapując się na niego co nie obeszło się bez upadków również. Ale każda mama i dziecko mają pewnie inne doświadczenia wiec zasięgnij opinni

Gość wątpieeeeeee
powiem ci szczerze, że mi się przydało może z 2 miesiące. wygodniej mi bvyło karmić syna jak był mały w foteliku, potem w wózku. potem chwilę w krzesełku a teraz przy stole normalnie.

ja mam fotelik pozyczony od kolezanki iwlasnie musze go oddac . nam sie sprawdza on lubi w nim siedziec. Myslalam ze potem taki fotelik nadaje sie np do rysowania. bede mogla wsadzic i w spokoju obiad ugotowac

My kupiliśmy fotelik jak syn skończył 7 miesięcy i do tej pory- a ma 14 , je właśnie w tym foteliku. Nie wyobrażam sobie innego karmienia, na kolanach czy przy stole, bo mój syn jest na to zbyt ruchliwy. Musi siedzieć przypięty pasami i basta :D Podejrzewam że długo jeszcze nam posłuży :) Jeśli więc uważasz że Twoje dziecko nie nauczy się jeść z Wami przy stole kupcie mu krzesełko :)