Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika_22

pewien facet, żonaty

Polecane posty

Gość weronika_22

Hej. Na wstępie zaznaczam, że nie mam zamiaru podrywać czyichś mężów, ani nic z tych rzeczy. Po prostu jest pewien facet. Mam wrażenie, że coś jest na rzeczy, w sensie takim, że on się na mnie patrzy w taki inny sposób. A patrzy się tak już od kilku lat, jeszcze jak byłam w gimnazjum, zawsze jak go mijałam to się tak gapił dziwnie, a nieraz uśmiechał. Jakiś czas temu znów go zaczęłam spotykać. I dalej patrzy się w ten sam sposób co kiedyś. Raz tak mi się spojrzał w oczy, a potem jeszcze odwrócił. A co śmieszniejsze szedł ze swoją 4 letnią córeczką, więc wyglądało to co najmniej dziwne. Nie wiem, to takie niby nic, a ja staram się udawać, że nie widzę tego, że on tak zerka, ale nie zawsze mi się to udaje i mam nadzieje, że go nie prowokuje. Facet jest przystojny, koło 30, ma coś w sobie. Ja naprawdę bym nie chciała jakoś go prowokować czy coś, ani dawać żadnych sygnałów z mojej strony, ale jest coś takiego tajemniczego w tym wszystkim. Zresztą ja nie wiem czy ja mu się podobam, może po prostu na wszystkie dziewczyny tak się patrzy. Nie wiem, o co może mu chodzić ?

- się na mnie patrzy - że on się na mnie patrzy - patrzy się tak - się tak gapił - patrzy się - mi się spojrzał - tak się patrzy Nie wiem, o co może mu chodzić ? Ma problem z oczami.

Gość paweł_//
Ku xwaaa to jak się jest żonatym i z córeczka to nie można spojrzeć na inna kobietę. W życiu faceta może być ta jedyna, ale to nie znaczy że nie zwraca uwagi na otaczający go świat,

Gość gawełipaweł
Nie może uwierzyć w to, co widzi.

Gość weronika_22
ha ha nooo ja też zawsze rano jak patrzę w lustro tonie mogę uwierzyć w to co widzę ;) może on ma podobnie ;)

Gość weronika_22
Ok, nie mówię, że nie może. Tylko nie rozumiem po co się tak gapić od kilku lat i że mu się to nie znudziło. Dziwne i tyle ;p

Gość weronika_22
No dobra podpowiem Wam. Może kocha się we mnie? Co Wy na to? Jestem fajna?

Gość jak to omnie
to masz racje ,kocham się w Tobie

Gość weronika_22
ja jebie, napisać coś to zaraz jakieś głupie komentarze i jakieś podszywanie. Walić to, temat już nieaktualny. Dobrze wiedzieć ilu dojrzałych i rozsądnych ludzi siedzi na kafeterii. Łał, jestem pod wrażeniem, naprawdę !

Gość weronika_22
Ale jestem fajna? c'nie?

Gość weronika_22
mhm w chuj !