Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sferfgerger

SIEDZĘ I PŁACZĘ, ZAWALIŁ MI SIE ŚWIAT SIEDZĘ I PŁACZĘ, ZAWALIŁ MI SIE ŚWIAT

Polecane posty

Gość sferfgerger

Wczoraj sie ostro pokłócilismy, powiedzielismy sobie wiele przykrych słów (zwłaszcza ja). Rano go przeprosiłam, pytam czy mnie kocha , a on na to "nie wiem". Pytam"to zrywasz?" a on na to " jeszcze da sie wszystko naprawic, jak nie bedziesz robiła ciagłych awantur to bedzie dobrze". Zawsze mi mówił,że mnie kocha, a dzisiaj nagle NIE WIEM....Czyli pewnie nie Siedzę i płaczę, nie spałam całą noc, jestem spuchnieta i czerwona od płaczu, niby po południu ma przyjechac i wyjscnic wszystko... Jak to boli, Boże a mielismy jechac na wesele mojej siostry, gdzie jestem swiadkowa, to za poltora miesiaca

Gość magalaga
wybierz sie kobieto do psychologa bo masz jakies problemy psychiczne i nie mecz faceta

Gość kromsky
A w związku z czym ciągle robisz awantury?

Gość chciałabym mieć Twoje problemy
:O

Gość mój ex mąz...
po jakiejs klotni tez mi powiedzial nie wiem czy Cie kocham /staz 7 lat dwojka dzieci/ po kilku m-cach dowiedzialam sie ze ma inna...życie....ale moze z Wami bedzie inaczej...

Gość Szprotka_wredotka
Co wy tu wypisujecie wogole?przeciez od razu widac,ze to pisze jakas mloda siksa!powinnas dziewczyno do bravo girl napisac a nie na kafe trujesz dupe.Z takimi problemami to do "psiapsiolek"a nie na forum.

Gość ide spac
szprotka ale zes napisala :D autorko masz jakis problem z kontrolowaniem gniewu? a moze hormony toba rzadza?

Gość cvfdggv
boze co za debilka...

Gość sferfgerger
Mam 22 lata, on 30... To strasznie boli, nie wiedziałam,że jak sie kogos kocha (tak jak ja jego) to tak boli :(

Gość sferfgerger
miałam BARDZO stresujacy okres w zyciu same kłopoty..., czesto robiłam mu awantury, nie wytrzymał. Ale chyba gdyby naprawde mnie kochał to nie powiedziałby mi "nie wiem". Najbardziej mnie uderzyło to NIE WIEM .

Gość cvfdggv
ech ale kurcze rozladowywac stres na njblizszej osobie to zwykle dranstwo. Masz worek do bicia, facet duzo wytrzymal, ale przegielas. Sprawdzalas ile wytrzyma? NIe umiesz powstrzymac przykrych slow? Klotnie sa konstruktywne, jesli do czegos prowadza!!

niektorzy i bez awantur slysza slowo "nie wiem" 💤 przykro mi. musisz nastepnym razem pare razy ugryzc sie w jezyk zanim cokolwiek powiesz. facet tez czasami czuje.. no i dzisiaj przyjezdza. zobaczysz. porozmawiajcie powaznie jak ulepszyc wasze relacje bez zbednego podnoszenia cisnienia w taki wlasnie sposob.

Gość sferfgerger
Puściłabym w niepamiec te kłótnię wczorajszą, ale nie moge mu darowac tego ,że powiedział,że NIE WIE CZY MNIE KOCHA.

Gość cvfdggv
no, to wykrzycz mu to prosto w oczy, przelej na niego zlosc. To zdecydowanie rozwiaze sytuacje (ktora zreszta sama sprowokowalas chociazby debilnym pytaniem "kochasz mnie jeszcze?")

Gość cvfdggv
btw gdyby Ci powiedzial ze Cie kocha bylabys tak samo zla, tylko o wczorajsza klotnie. Wydoroslej!

Gość a ja ci napisze prawde
jestes psychicznie chora manipulantka. mam nadzieje ze facet cie zostawi. Zreszta wyglada na to ze cos w nim w koncu peklo i ma dosyc ksiezniczki z fochami,. Zupelnie slusznie.

Gość sferfgerger
Kocham go i nie chcę zeby odszedł... Przeprosiłam go, ale on jest nadal jakby zdystansowany

Gość cvfdggv
wszyscy myslelismy :D

za robienie awantur dostaje się kopa - więc się ciesz , ze facet jeszcze w ogóle rozpatruje twoją buźkę...

Gość cvfdggv
przeciez ona mu tak z milosci.. a on cham i prostak nie potrafi docenic glebii uczucia ;)

Gość uyuyyuyuyuyuytttttt
I bardzo dobrze ze ci tak powiedzial...opamietasz sie przynajmniej ....hahhaha dobrze ci tak

przeciez ona mu tak z milosci.. a on cham i prostak nie potrafi docenic glebii uczucia tak...kobiety z miłości i głębokiego uczucia , pokazują jak im zależy, robiąc różnego rodzaju formy walk i pretensji ....a "idiotyczni" mężczyźni nie potrafią tego zrozumieć...

Gość cvfdggv
revolver a taka figura retoryczna jak "sarkazm" jest Ci obca :D

Gość zahir77
Wymyślanie awantur i szukanie problemów ktorych nie ma trudno nazwać miłością i nie dziw się kobieto że tak powiedział jeżeli jego dotychczasowe życie upływalo w normalnej rodzinnej atmosferze trudno żeby nie miał wątpliwości

Gość zahir77
pewnie kocha tylko zastanawia się czy warto zapłacić cenę swojego życia dla tej miłości-jak yślisz warto???

Gość zahir77
To jeśli facet robi ciągłe awantury gdy żona drży jak on przekracza próg domu a dzieci uciekają po kątach -to może śmiało powiedzieć że to tak z miłości tak?

Gość cvfdggv
revolver sorry :D faktycznie pobieznie przelecialam sie po tekscie :D

Gość different***
Przypuszczam że, masz 14 lat lub jesteś osobą niedojrzałą emocjonalnie i tak jak ktoś wyżej napisał idź do lekarza,to da się jeszcze wyleczyć.