Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sferfgerger

SIEDZĘ I PŁACZĘ, ZAWALIŁ MI SIE ŚWIAT SIEDZĘ I PŁACZĘ, ZAWALIŁ MI SIE ŚWIAT

Polecane posty

Gość gfhngjguk
oj tam pogódźta sie

Gość Zumba
Durne babsko i tyle . Boli ? To weź sobie młotek jebnij, się w palec to zapomnisz o tamtym bólu. Mądry gość nie będzie męczył się w takim toksycznym związku!

Oby Cię zostawił. I mówię to szczerze. Kłótliwe baby zostają same. A teksty "kłóciłam się z nim, bo mam ciężki okres w życiu" wsadź między bajki. Każda awanturnica tak się głupio tłumaczy.

Gość Zumba
Pewnie co miesiąc masz ten : CIĘŻKI OKRES :D Współczuję gościowi.

"Ale chyba gdyby naprawde mnie kochał to nie powiedziałby mi "nie wiem"" Po 1 - gdybyś Ty go kochała, nie rozbiłabyś mu awantur. Po 2 - nawet najbardziej kochającemu facetowi w końcu przechodzi, jeśli baba jest awanturnicą i wiecznie jest niezadowolona. Myślałaś że co? Że będzie wytrzymywał wszystko?

Gość sferfgerger
Nic nie rozumiecie, wiedział że mam trudny okres, a jednak mnie denerwował. Wczoraj poszło o to, że po wizycie w WC nie opuścił klapy chociaż tyle razy go o to prosiłam. Powiedziałam mu wiele przykrych słów np. że nienawidzę go, że jest beznadziejny w łóżku, że mam go dość i nie chcę go nigdy widzieć :( żałuję bardzo.. wiem że przesadziłam. Ale przecież gdyby kochał to by wytrzymał, a na pewno nie powiedziałby że nie wie czy mnie kocha, to mnie zabiło, jak mam mu to wybaczyć? Siedzę i ryczę, nie mogę się uspokoić, mieliśmy tyle planów, wszystko zniszczył, dlaczego?

póty dzban wodę nosi, póki się ucho nie urwie. jestes histeryczką i nie kochasz go wcale. jak ma trochę oleju w glowie, to zerwie.

Gość werdsaweeee
skąd się biorą takie idiotki?

Gość werdsaweeee
skąd się biorą takie idiotki?

"Nic nie rozumiecie" nikt cię nie kocha, nikt cię nie rozumie, pożyczyć ci sznur? :P "wiedział że mam trudny okres" pewnie cały czas masz "trudny okres" :D\ "Wczoraj poszło o to, że po wizycie w WC nie opuścił klapy" ło matko, co za idiotka :D "Powiedziałam mu wiele przykrych słów np. że nienawidzę go, że jest beznadziejny w łóżku, że mam go dość i nie chcę go nigdy widzieć" koleś zerwie jak nic :D

Gość sferfgerger
mam nadzieję że nie, strasznie go kocham i nie chcę żeby odchodził... tyle razy mi wybaczał, więc wybaczy pewnie i teraz, ale...czy ja mu tak łatwo wybaczę, że nie wie, że mnie kocha? :( awantura awanturą, ale jak mógł to powiedzieć?

Gość Zuzanna Amelia & 12
Piszesz to wszystko powaznie czy to tylko prowo ?

Gość sferfgerger
dlaczego to miałoby być prawo? Mało par się kłóci?

Gość sferfgerger
miałoby być prowo :*

Gość Jan Trzeci
Kobieto... wyluzuj. Weź książkę w rękę, podciągniesz gramatykę języka polskiego a i w głowie może coś zostanie. Tylko nie bierz do ręki "Romeo i Julia".

Gość Jan Trzeci
Przed chwilą przejrzałem cały Twój blog. Koryguję swoją wypowiedź. Kto wytrzyma? Powiedz mi? Awantura....awantura...awantura...awantura...awantura...awantura...awantura...awantura... wtedy po prostu się wychodzi.

Gość aaa22
miałam dokładnie taką samą sytuację najpierw powiedział, że nie wie potem wykończył się nerwowo chyba razem ze mną i odszedł, bo nie wytrzymał presji jedyne, co możesz zrobić to przemyśleć, co ty wyprawiasz i się ogarnąć bo go stracisz. o ile już się to nie stało ;)