Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nkljhvgj ,m.

Pierwszy raz udało mi się sprowokować faceta do ostrzejszego seksu i...

Polecane posty

Gość nkljhvgj ,m.

JESTEM ZACHWYCONA! Mój prawie dwumetrowy, niespełna stukilogramowy, kudłaty i zarośnięty :classic_cool: facet przez pół roku naszych łóżkowych przygód po przekroczeniu progu sypialni zamieniał się w nadmiernie czułego, obrzydliwie delikatnego, chuchającego i cmokającego amorka. Nieco przesadzam, nie miałam większych powodów do narzekania, bo zajmował się mną naprawdę dobrze, wyznawał zasadę "panie przodem" i nigdy nie wypuścił mnie z łóżka niezaspokojonej, ale nie rozumiał, że nie jestem z cukru i że nie popsuję się gdy mocniej mnie złapie, sobą przyciśnie albo wymierzy klapsa lub dwa. A ja lubię dominujących samców. Wczoraj podczas gry wstępnej był delikatny jak zawsze, a ja... zaczęłam go łaskotać. Na początku się śmiał, potem zaczął bronić, a wreszcie złapał jedną dłonią moje obie i unieruchomił nad głową. W tej pozycji pieścił wyeksponowane piersi, ale dalej był strasznie delikatny. Gdy zaczęłam się wyrywać, złapał mocniej, a kiedy udało mi się uwolnić i wrócić do łaskotania, odwzajemnił się. W pewnej chwili zaczęliśmy się bić na poduszki... Dostałam klapsa. Unieruchomił mnie leżącą na plecach ponownie i wrócił do piersi, tym razem nie bojąc się przygryzać. Popieścił trochę, po czym przewrócił na brzuch i wszedł od tyłu. Było naprawdę fantastycznie. Mam nadzieję, że będzie sięt o zdarzać częściej... ;)

Gość ghvhjhvjhjh
fascynujące ..... urzekła nie twoja historia :O

Gość ghvhjhvjhjh
Poarańczowy- uwielbiam twoje teksty :D

Gość ja mogę codziennie
cieszy mnie, że ty się cieszysz

Gość ajamam @@@
gdzie o tym przeczytałaś ?