Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

---gryyytka---

iii... co teraz robić???

Polecane posty

Mój mąż jeszcze przed ślubem spotkał się kilka razy z inną, nie wiedziałam o tym. Chciał wtedy żebyśmy się rozstali, bo niby nie było już tak jak kiedyś, sam nie wiedział co do mnie czuje. Załamałam się i wtedy pomogła mi przyjaciółka. Po niedługim czasie pogodziliśmy się i znów było kolorowo. Zaręczyliśmy się. Wydało się jednak dlaczego chciał mnie zostawić. Było wiele rozmów, zapewnień że kocha tylko mnie i wogóle... We wrześniu wzięliśmy ślub. Przyjaciółka, o której wcześniej wspomniałam jakoś nigdy nie przepadała za moim mężem. Była u mnie wczoraj i pokazała smsy, które zwaliły mnie z nóg! Mąż pojechał do teściów pomóc przy remoncie, więc ma wolną rękę... Koleżanka napisała do niego od swojego chłopaka jako dziewczyna a ten co... Zdjęcie jej nawet wysłał, spotkać się chce... Świnia!!! Miała mi nie pokazywać tych wiadomości, ale chyba lepiej że to zobaczyłam... NIe powiedziałam jednak najważniejszego- jestem w ciąży, termin na sierpień. Co robić?! Przecież ja chyba go udusze!!! Jak on może...

Gość rtwetw4
wiesz co, dobrze ze kolezanka ci powiedziala, ja byla bym jej wdzieczna :) a jego kopsnij w dupe tak ze popamieta

Gość Hulakulabula
A czemu ta przyjaciółka to zrobiła? Prosiłaś ją,żeby podpuściła Twojego męża?

Nie, zawsze za nim nie przepadała, to znaczy od wtedy jak okazało się że spotykał się z inną na boku... Broniłam go, że to był błąd, ale teraz jest wporządku. Przecież wzięliśmy ślu, spodziewamy się dziecka.. Ale jak widać nim nie gwarantuje, że będzie pięknie... Ślub to jedno, ale my będziemy mieć dziecko!

najbardziej to mi mojego dziecka szkoda... co ja mam zrobić?? poweidzieć mu, że wiem jaki jest? on widzi jak od wczoraj z nim rozmawiam, pytał czy wszysko ok, powiedziałam że pogadamy jak przyjedzie..

Gość Plastusiowypamiętnik
odwołaj slub... co ma wisieć nie utonie :P a branie slubu w tej sytuacji chyba nie jest najlepszym pomysłem