Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja pierdziu!

Rutkowski chce przekazać kasę matce Madzi!:/

Polecane posty

Gość o ja pierdziu!

Czytaliście wywiad z Rutkowskim, w którym mówi, że uważa iż matka Madzi jest niewinna, nie jest morderczynią i że to był tylko wypadek? Jest również za tym, a żeby wypuszczono ją na wolność i on jest jej w stanie przekazać część pieniędzy, które dostanie za rozwiązanie sprawy, na jej nowy start w życiu:o No kurwa mać! Zabiła, nie udzieliła pomocy, wywiozła na gruzowisko dziecko, bawiła się przez 10 dni, robiąc z policji i z nas- zwykłych ludzi, debili, podczas gdy sama w tym czasie udała się na seans filmowany do kina, później na lody:o. Jesteście za jej uniewinnieniem?:o PARANOJA!:o. Mam nadzieję, że sąd i tak wyda swój wyrok, sprawiedliwy:o

Gość kilkaslownatentemat
zabila? mowia ze wypadek a co jesli wypadek a potem szok? a co jesli zniszczono jej zycie? mlodej osobie ktora miala pecha--? a jesli to byl wypadek!!!!!!!!!!!?

Gość Plastusiowypamiętnik
robiąc z policji i z nas- zwykłych ludzi, debili, taaak - najbardziej zależało jej na robieniu debili z motłochu emocjomujacego sie tematem zastępczym w mediach :D No ogarnij się dziewczyno

Gość o ja pierdziu!
Nawet jeśli to był wypadek(biorę to pod uwagę), to cała reszta, która zdarzyła się po nim, to PARANOJA! I nie żaden już szok! Nie chodzi się do kina, na lody itp, w szoku:o

Gość kilkaslownatentemat
do kina wyslala ich uwaga TESCIOWA Z TESCIEM!widac wyraznie w jednym z wywiadow a czemu? zeby na chwile zapomnieli o calym stresie

Gość zorganizowana
cwaniak z tego Rutkowskiego najpierw sam sie przyczynil do wiekszej kompromtacji jej osoby upubliczniajac filmik mediom, ktory bez jej wiedzy nakrecil mogl po prostu oddac policji, ale ugral na tym slawe i kase jak zaczeto go linczowac za brak etyki to zeby odzyskac dobre imie zaczal udawac, ze mu zalezy na dobru tej dziewczyny O TO TYLKO W TYM WSZYSTKIM CHODZI MOJE KOCHANE

Gość kilkaslownatentemat
proponuje pretensje skierowac do tesciow o kino

Gość dokładnie tak
jak można ze świadomością , że dziecko nie żyje i to przez nia iśc do kina ? Matka w takiej sytuacji nie ma siły i nie chce sama zyć a nie idzie sie bawic, ją powinni zamknąć w psychiatryku - nie ze względu na szokbo tonie szok tylko ze względu na upoślezenie emocjonalne,brak zdolności do uczuć wyższych, empatii itd. Ta osobenalezy odizolowac od społeczeństwa i rehabilitować bo może zrobić krzywde kmus innemu.

Gość o ja pierdziu!
kilkaslownatentemat do kina wyslala ich uwaga TESCIOWA Z TESCIEM!widac wyraznie w jednym z wywiadow a czemu? zeby na chwile zapomnieli o calym stresie Jakby mi dziecko umarło, to bym nie jadła, nie piła, nie spała:o A ona poszła sobie do kina jak gdyby nigdy nic:o. Jakby wszystko to działo się poza nią. Mogliby ją jeszcze raz jacyś porządni psychiatrzy przebadać, bo normalna to ona nie jest.:o

Gość zorganizowana
jezu no dajcie spokoj z tym kinem zachowujecie sie jak jacys quasi-experci psychiatrzy

Gość kilkaslownatentemat
skad wiesz jaka bylaby twoja reakcja? gdybasz

Gość i9999999999999999
psychiatrzy tez zdrowi nie są .

Gość o ja pierdziu!
znam siebie i wiem jak się zachowuję w obliczu tragedii:o

Gość kilkaslownatentemat
umarlo ci dziecko? niesaadze zreszta kazdy czlowiek jest inny a to kino to tesciowie wymusili!! widzicie z jakim zreszta skutkiem i publicznym osądem

Gość i9999999999999999
a ta baba co spalila zwloki dziecka w piecu ???? chciala zatrzec slady poniewaz to dziecko nie bylo jej męza bo mąż w holandii pracuje tylko jakiegos kochasia.

Gość kilkaslownatentemat
zwloki? nie wiadomo czy dziecko nie zylo:/ w tej kwestii nie mialabym zadnych zludzen tutaj mowa o wypadku a nie celowym spaleniu dziecka

Gość a moja coo
dziewczyna myslala ze zwloki znajda sie np na wiosnę i wtedy stwierdza ze zabil jej porywacz -to bylo dzialanie przemyslane a nie szok.

Gość ze strata bliskiej osoby
trzeba umiec sobie radzic. Dziecka nie stracilam, ale kogos bliskiego i musialam odreagowa idac uwaga! do wesolego miasteczka chociaz wcale do smiechu mi nie bylo Jakby mi dziecko umarło, to bym nie jadła, nie piła, nie spała moja ciotka stracila corke i tak sie zachowywala jak piszesz. Trafila do psychiatryka, jest tam do dzis. Pewnie wg ciebie jest normalna:O

i tak zrobił sobie taka darmową reklamęe, że powinien co miesiąć jakąś kasiorkę kopsnąć tej rodzinie, która dostanie gówno.

co my wiemy na ten temat? to co przekazują nam media a media zawsze będą tak pisać i pokazywać, żeby był szał i paranoja bo dla nich to chleb, oni z tego czerpią zyski, może rutkowski wie coś więcej niż my to po pierwsze, a po drugie to jego sprawa co robi ze swoimi pieniędzmi

Gość martyna03933
najoma stracila córkędziewczynka miala 12 lat , zmarla na stole operacyjnym (wyrostek) za pozno pojechali do szpitala -bylam na pogrzebie byl okropny matka ledwo szla jak zaczeli pszysypywac ziemia piasek rzucala sie na grób nie pozwalala przysypywac trumnę zimia -masakra byla -pozniej codziennie po pare godzin siedziala i plakala nad grobem. straszne .kobieta dlugo nie mogla sie otrzasnąc po smierci dziecka. i to jest normalne-nie jest normalne zasypac dziecko gruzami i zachowywac sie jak gdyby nigdy nic sie nie stalo.

A niech wyjdzie na wolność:) Cała Polska widziała jej gębę w telewizji i chyba lepiej jej by było w pudle, niz na wolności:P