Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogobelllllllllllllla

mam już dość

Polecane posty

mam już dość sama nie wiem co ze mną jest nie tak. chciałabym się zakochać, być z kimś ale co jak moja sytuacja wygląda następująco: mam 11 adoratorów, którzy chcieliby ze mną spróbować, ale: 1- jest jakimś desperatem, zna mnie miesiąc a już mówi o ślubie 2- jest szalenie miły i sympatyczny, mamy mnóstwo wspólnych tematów ale jest w moim wieku tzn ma 23 lata, boję się, że wyjdzie z niego gnojek 3- chodził ze mną do szkoły, przystojny ale jest zaborczy 4- ma kiepską pracę w wieku 28 lat jest kasjerem w carrefourze 5- po 6 latach rozstał się z dziewczyną dla mnie, owszem powiedziałam, że nie będę się z nim spotykać bo jest zajęty itp, ale zanim to zrobił mógł ze mną porozmawiać czy cokolwiek a on mnie poinformował smsem że już jest wolny 6,7,8,9 - żonaci więc odpada 10- anglik, po prostu nie podoba mi się 11- młodszy ode mnie o 3 lata, więc w ogóle nawet się nie zastanawiam

czy mam az tak wielkie wymagania? chciałabym, żeby był starszy ode mnie w okolicach 30 lat (lepiej się dogaduję ze starszymi), nie musi być super przystojny, niech będzie zwyczajny, pracowity, zaradny. nie mogę trafić na nikogo takiego. starszy będzie poważniejszy, a nie jak moi rówieśnicy, którzy mają głupie i dziecinne pomysły

Gość czeskll
boisz sie zaangażować. Zostać zranioną. Byłaś już kiedyś w związku?

pół roku temu po 4 latach zostawił mnie chłopak, bez żadnych wyjaśnień. czy to może mieć jakieś znaczenie?

Gość kandydat nr 12
jakieś proste te wymagania. czesciowo się wpisuje. tylko kilka lat starszy od ciebie, ale dojrzaly (średni wiek znajomych 30-35lat) ulozony, z dobra pracą i perspektywami, pracowity, nie brzydki. pewny siebie, wie czego chce, wymagajacy, cyniczny, z poczuciem humoru.... i tak moglbym jeszcze godzinami, ale po co?

no wlasnie po co skoro i tak nie bedziesz zainteresowany. udalo mi sie takiego jednego pozna, ma 31 lat, przegadalismy cala noc, jest zachwycony mną, moją urodą ale nie czuje parcia do bycia w związku.

a co z moimi wymaganiami nie tak? napiszcie prosze po to zalozylam ten watek. przypominam, ze ma byc starszy, zaradny, pracowity, nie musi byc przystojny

Gość czeskll
nie nie ma znaczenia ;)

Gość kandydat nr 12
dlaczego uwazasz ze nie bede zainteresowany? z wymaganiami nie machyba u ciebie tragedii. choc zaraz pewnie zleci sie stado piszacych o tym jaka jestes nienormalna z emajac tylu kandydatow nie mozesz sie zdecydowac. czemu nr 2 skreślasz?

A właśnie, że z wymaganiami jest tragedia! Gdybyś miała takie, jakie piszesz to była byś już z kimś, a jesteś sama, bo wiecznie ci coś w kimś nie pasuje. W dodatku myślisz stereotypowo, bo jak ma np 23 lata to ma pstro w głowie... Mój ma 18 i jest baaaaardzo dojrzały :O A ty wieczna księżniczka, co szuka idealnego księcia.

poniewaz jest w moim wieku, obawiam sie, ze okaze sie nieodpowiedzialny i niedojrzaly

byłam z chłopakiem 4 lata, nie był idealny, ale właśnie był zaradny, pracowity, złota rączka. dopiero na końcu wyszło, że jest płytki, niedojrzały a był w moim wieku. dziwisz się, że mam uraz?

Gość kandydat nr 12
a no wlasnie do tego zmierzam moja droga. tragedii nie ma. ale niewiasta ma uraz. i to dość powazny. wymagania jak u wiekszosci kobiet. natomiast z nikim sie ne spotka bo sie poprostu boi. jak sie nie przelamie bedzie sama.

kandydat nr 2 zaprosil mnie na walentynki... poza tym w miedzyczasie spotykalam sie z pewnym facetem, moj rowiesnik, przelamalam sie a okazał się psychiczny nachodził mnie nie dawał spokoju itp

dla mnie nie do konca jest jasne dlaczego jestem sama, owszem mam uraz ale tez tak jak wspomnialam nie udaje mi sie odpowiednio trafic. poza tym przylapuje sie na czyms... boje sie, ze bede zostawiala wszystkich facetow po kolei bo zaden nie bedzie taki jak mój byly, bylam bardzo zaangazowana emocjonalnie w byly zwiazek.

nie wiem czy jestem w stanie sie zakochac, czy jeszcze bede potrafila, mam wrazenie, ze sie wypalilam

Gość kandydat nr 12
masz jeszcze jakieś zajęcia prócz szukania nowego chlopaka? matołków wokół nie brakuje, ale czy to jest powód do zmartwień. wiekszość lasek placze ze sie niek nimi nie interesuje. ty natiomiast ze wszyscy to debile. nie rozumie czym sie przejmujesz. splawiaj ich i tyle. kiedys sie ktos najdzeie. jak wiedze teksty typu 'juz zawsze bede sama, chyba sie wypalilam, wszystkich porownuje do bylego' u laski która ma 23 lata to zastanawiam sie czy aby sie nie pomylila i nie ma 16. btw, Majac 30 raczej nie bylbym zainteresowany 23latnią dziewczynką.