Gość aleksis321 Napisano Luty 12, 2012 Chciałabym sie pozbyc męza lecz nie wiem w jaki sposób. Mój problem zaczął sie z nim 4 lata temu gdy zachorował na depresję co teraz sie przerodziło w chyba psychozę. Mamy trójkę dzieci i problem najwiekszy jest w tym że on za nic nie płaci i nie mam jak wyciągnąć z niego pieniędzy bo on nic nie ma! Chciałabym sie go pozbyc z mieszkania bo może to zabrzmi dziwnie lecz przez te lata okrutnie go znienawidziłam. Nigdy nie byłam taka jak teraz.. jestem kłębkiem nerwów i on mnie wykańcza psychicznie a jakis czas temu tez zdarzyło sie fizycznie. Kidyś zyłam dość zamożnie, jeżdziłam na wakacje stać mnie było czasem na przyjemności a teraz ledwie wiąze koniec z końcem i najtrudniej mi patrzec jak cierpią moje dzieci. Wszystko co zaczne: jakiś dziłalności, próbuje wyjechac gdzies na weekend on wszystko niszczy, zaciąga długi.. Nie ma słów aby opisac to co przechodze z moja rodzina. Prosze tylko o rade jak moge sie z nim rozwieść albo wyeksmitowac go z mieszkania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach