Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

znowu to samo!!!!

Polecane posty

:/ najpierw przyłapałam durnia z gazety tv gazety wyborczej na tym, że o komedii napisali DRAMAT! no dramat :o dzisiaj przeglądając zobaczyłam "zostańcie ze mną" komedia USA !! kurfa przecie to jest dramat albo film obyczajowy! ja nie wiem czy te miernoty: a) nie oglądają filmów i nie wiedza o czym piszą b) mylą gatunki c) czytają scenariusz albo streszczenie i z tego wyciągają wnioski d) śmieszy ich to co nieśmieszne, a nie rozumieją skomplikowanego żartu i dla nich to dramat :O

rozumiem, że pania albo pana z gazety tejże rozbawiła pijawka na członku jednego z chłopców :O bo to jedyna zabawna scena w całym filmie

Gość gdzie niby masz
w programie "Stand By Me" ?

Gość gdzie niby masz
faktycznie jest, dzieki, obejrze juz chyba po raz 50ty:classic_cool: mozna to od biedy podciagnac pod komediodramat:o

tak, wiem większość z Was to mało obchodzi, ale mnie takie coś bulwersuje... ktoś liczy na komedie a sie przejedzie i popłacze jeszcze :( :o wprowadzają ludzi w błąd!

Gość gdzie niby masz
czesc Pyza:classic_cool:🖐️

Dramat, Familijny - a to jest wersja filmwebu, równiez nie uwzględniająca komedii... tak samo mają sie sprawy z "gwiazdkami" przyznawanym przez tego wielkiego krytyka filmowego...szmira dostaje 5pkt a swietne filmy jedną albo dwie :D nie ma sprawy :D ja też obejrze ;) co prawda 2 raz... a moj tata obejrzy po raz 4 w ciagu ostatniego tygodnia "moje wielkie greckie wesele" :O (ale kino+ o 20:10 w poniedziałek)

Gość ej pokazcie te skriny
ja tak samo kiedyś patrzę i w gaziecie film "więcej czadu" opisany jako komedia. To ja, zadowolona, ściagam go i mam ochotę na lekką komedię, a tu kurfa dramat :o no ja pierdole :o

Gość gdzie niby masz
gdybym sugerowal sie krytykami filmowymi i muzycznymi, musialbym pozbyc sie 90% filmow DVD i CD z muzyka:classic_cool:🖐️

gdzie niby masz- cześć i się sama sobie dziwie czemu ja na to reaguje :classic_cool:

ej pokazcie te skriny - a jaka to była gazeta? :D no własnie to mam na mysli... chociaż ja miałam odwrotną sytuację obczajam "angelus - dramat polski 2001" to liczyłam na coś w stylu placu zbawiciela a tu były takie jaja, że o 3 nad ranem nie wiedziałam czy to sen czy film czy co :D najlepiej jakby pisali po prostu - "film" i byłoby wszystko jasne:D

Gość gdzie niby masz
nie dziw sie:classic_cool: to nie bylo obrazliwe:classic_cool:🖐️

Gość ej pokazcie te skriny
to była gazeta dodawana do naszej lokalnej, taki przewodnik telewizyjny, jak znajdę to zrobie zdjęcie :)_

nie no spoko nie musisz robic zdjecia :D tak tylko pytałam :) pewnie sie okaże, że nie tylko wyborcza cechuje sie takim nieprofesjonalizmem

Gość gdzie niby masz
ale Pyza jest:classic_cool: Ty tez jestes:classic_cool:🖐️