Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melisa12345

Dla nienawidzących palaczy.

Polecane posty

Gość Melisa12345
Dochody z papierosów trzykrotnie przewyższają koszty leczenia raka płuc i innych chorób związanych z nałogowym paleniem. Więc rączki precz od nieswoich pieniędzy niepalące złodziejaszki. Cieszę się, że należę do palaczy. Gdybym należała do tej drugiej zaszczytnej grupy musiałabym lepiej opanować łacinę podwórkową. Naprawdę doborowe towarzystwo.

Gość Melisa12345
Przykro mi, ale Blac Devile czy Diarumy to nie są papierosy z górnej półki.

Gość Melisa12345
będe si ecieszyć jeszcze więcej jak tego śmirdzile rzucę i nie będzie mną rządził:D

Gość krem niveaaaaa
kiedyś wszyscy jarali i ludzie byli silni zdrowi dziś sie oszczędzają dbają o siebie a płody trzeba sztucznie ratować moja znajoma nie pali nie pije a ma raka jelita, nie wiadomo czy bedzie zyc, ja pale i jestem zdrowa, moj ojciec ma 60 lat pali i jest zdrowy nie ma na to zadnej reguly ale ludzie głupi we wszystko wierzą i tak łykają :) chca uchodzić za modnych he he

Gość Melisa12345
Nie podszywaj się świnio!!!!!!!!!

Gość Melisa12345
Ty się podszywasz a nie ja !!!!!!

Gość kfkfkfkfkf
Chyba cię pojebało, żałosna panienko. Drogie papierosy nie śmierdzą? Chyba w twoich snach. Dla nie-palacza jadą dokładnie tak samo. Bierne palenie jest szkodliwe, tak można od niego dostać raka, pieprzona idiotko, takie są fakty i badania. Palaczom życzę jeszcze wyższej akcyzy i droższych papierosów - całować rząd po piętach, może to komuś z was uratuje życie.

akurat, melisa, kardiolog to ci sie przyda no i gadanie, ze drogie papierosy nie capią jasne pachną konwaliami

szukam nie palącą dziewczynę, dziś takie na wagę złota!!!

Melisa12345, jesteś takim strasznym prymitywem że dałąś sie w to wciągnąć. Nic z tego nie masz, niszczysz swoje i byc może czyjeś zdrowie i musisz za to płacić. Ktoś inteligentny zarabia na tobie, nic ci nie dając i ciebie to boli.

Papierosy są dla biedaków i patologii. Inteligentni ludzie co najwyżej produkują i sprzedają ten syf takim debilom jak autorka.

galaxy, najpierw to naucz się rekcji czasowników, bo z takim analfabetą to żadna sie nie umówi szukam kogo? czego? (dopełniacz) dziewczyny oraz pisowni łacznej i rozłącznej - nie z przymiotnikami piszemy łacznie - jakiej? niepalącej to by było na tyle tytułem dygresji językowej michał3 - podpisuję się pod Twoimi wypowiedziami oburącz :)

krem nivea jak słyszę tego typu usprawiedliwianie się, to pojawia się na mojej twarzy lekki uśmiech politowania:)

Ewa 33 Oprócz tego że nie znam się na gramatyce , to jeszcze strasznie zaciągam gwarą:)

gwara mi nie przeszkadza, bo to nie jest żaden błąd ale brak znajomości języka, którym posługujesz się od kilkudziesięciu lat, którego przez kilka/naście lat sie uczyłeś w szkole - owszem, przeszkadza i nawet denerwuje

Najgorzy u palaczy jest odór z ust i smierdzące ubranie. Kiedyś poderwałem laskę-palaczkę, bardzo ładną dziewczynę. Niesety nic z tego nie wyszło bogdy miałem ją pocałować to zbierało mi się na wymioty, nawet nad oralem bym się zastanawiał. Nie można przerzucić sie na plastry nikotynowe albo epapierosy zamiast tego syfu? Zdrowiej, bez dymu i smrodu, a nikotyna i tak krąży w organiźmie jak ktoś jest uzależniony.

Gość handel nielegalny bedzie kwitl
papierosy CUCHNĄ i powodują POChP

Gość Ewa wszyscy,którzy mają GG
mogą do ciebie dryndnąć?:)

galaxy czyli jeszcze nie wiesz co to zakochanie jest:)

Gość handel nielegalny bedzie kwitl
poza tym wy gadacie o pieniadzach - naprawde lubicie tracic oddech? dusic sie? jak tak to tylko pogratulowac 🖐️

a to ,ze zakochany/a oślepnie z miłosci i nic nie czuje.Nie widzi wad u swoich partnerek czy nałogów.:)

galaxy, wcale tego od ciebie nie wymagam ;) naprawdę, jeden facet w zupełności mi wystarcza

Ewa, 33-- brawo buziaczek za te stwierdzenie o wiernosci.:classic_cool:

Ewa, 33-- dlaczego nie odpowiadasz na zadane pytanie w/w??:(

Gość @jennifer8787***
Dziękuję serdecznie za takie uprzywilejowanie. Jeśli palenie jest jak noszenie na sobie martwych zwierząt, cieszę się, że go nie polubiłam.

a ile co roku idzie na leczenie osób z rakiem np. płuc ? oczywiście chorują też osoby niepalące ale są w mniejszości . druga osoba powie , że co roku Polacy kupują środki wspomagające rzucanie palenia itp. i tak możemy się licytować . nikt mi nie wmówi , że kupuje papierosy aby ratować gospodarkę :) ja uważam : chcesz palić ? jak najbardziej! ale u siebie w domu a nie w przestrzeni publicznej .

dokładnie to chodziło mi o to ile państwo przeznacza pieniędzy na osoby chore