Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melisa12345

Dla nienawidzących palaczy.

Polecane posty

Gość Melisa12345

Większość osób wypowiadających się tutaj jacy palacze są źli i niedobrzy to osoby egoistyczne i nie potrafiące patrzeć szerzej niż czubek własnego nosa. Kiedy są podwyżki dla palaczy wszyscy krzyczą tak, jakie to wspaniałe. Ciekawe czy tak samo będą krzyczeć jak podrożeje po raz kolejny mięso, cukier czy benzyna. A teraz kilka faktów: - kiedy dzięki ustawie liczba palaczy zmniejszy się chociaż o 20% to nasza gospodarka znajdzie się na skraju załamania. Nie będzie na darmowe szkolnictwo czy służbę zdrowia - wierzenie w to, że rząd robi podwyżki bo troszczy się o zdrowie rodaków to naiwność i bzdura. Nie mają pieniędzy na łatanie budżetu to się uderza w palących. W wódkę nie można, bo za wiele tutaj miłośników takiego świetnego trunku. Przecież zdychający menele paniusiom nie przeszkadzają, bo nie dymią im w szlachetne noski - zachorowanie od biernego palenia to bzdura na resorach. Palacz musiałby przy takiej osobie wypalić dwie paczki dmuchając jej prosto w nos. Nawet siedząc w zadymionym pubie 3 razy w tygodniu nie jest się w stanie zachorować od biernego palenia - dobre papierosy nie śmierdzą. Jeśli ktoś obraca się w nieciekawym środowisku to nic dziwnego, że zna tylko papierosowy "smród" - nikotyna nie jest bardzo szkodliwym składnikiem papierosów. O wiele gorsze są substancje smoliste - tyle, że produkuje się już takie papierosy które ich nie zawierają lub zawierają w niewielkim stopniu. Cóż niech wszyscy rzucą palenie - zabulicie za szkołę dla dzieciarni i lekarza dla babci. I to słono.

Gość a mi capia papierochy
czy to drogie czy tansze nie cierpie papierosiskow i juz łeb od tego boli jak hhoj i smierdzi wszystko

Gość handel nielegalny bedzie kwitl
kurwa, a dlaczego nie piszesz takich rzeczy jak kolejny raz drozeje heroina czy amfetamina?! :O

Gość Melisa12345
Widzę, że statystyczna osoba niepaląca ma wyjątkowe problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Ale daruje już sobie wszelkie komentarze na ten temat. A jak będzie boleć głowa, kiedy trzeba będzie płacić za szkołę, za lekarza, za wszystko:)

Gość fan pupy Jennifer***
hahah iidiotko wyżej ceny amfetaminy to rząd nie ustala :D ale z ciebie kretynka bauhaaj autorko - racja :)

Gość Melisa12345
k**wa, a dlaczego nie piszesz takich rzeczy jak kolejny raz drozeje heroina czy amfetamina?! Bo się na tym nie znam. Proste?

Gość mbncvz
A ja sobie pale i mam głęboko w doopie, że innym to przeszkadza. :classic_cool: Mi zajebiście przeszkadzają śmierdzące menele w tramwaju albo spocone grubasy. A jak jestem w pobliżu takiego to nie płaczę, że mi śmierdzi tylko idę parę metrów dalej.

Gość erqwreqwq
akurat amfa i hera stoi w miejscu od ładnych kilku lat, rząd jeszcze na tym swoich brudnych paluchów nie położył :D

to z amfa bylo ironia debile :O:O:O "Melisa12345 Widzę, że statystyczna osoba niepaląca ma wyjątkowe problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Ale daruje już sobie wszelkie komentarze na ten temat." ja widze ze autorka w ogole ma problem z ROZUMIENIEM :)🖐️

handel nielegalny... - to Ci nei wyszło, bo jak ktoś tu wyżej napisał ceny amfy nie idą w górę ... hahaha :D to czemu ktoś miałby protestować? może jakąś inną ironię podaj, coś Ci nie wyszło :D

Gość Melisa12345
Handel nielegalny nie potrafi wydedukować swoim małym i ciasnym rozumkiem, że aby stworzyć ironię, nie wystarczy jedynie nazwać swojego z trudem i mozołem napisanego zdania ironicznym. :D

melisa - no właśnie :D ironii tam było tyle, co kot napłakał :D

Gość bez liliowy
ja to sobie juz tak myslałam, zeby nikt przez miesiac nie kupił fajek ani wódeczki i innych używek to polska bankrutuje

Gość u mnie amfa stoi po 30 zł
za gram od kilku lat :classic_cool: no ale tam się rząd nie wtrąca :classic_cool:

Gość u mnie amfa stoi po 30 zł
a poza tym spoko zaraz wam dołożą podatkiem za niezdrowe jedzenie , już przebąkują o podatku od niezdrowych przekąsek np. chipsów :D

Życzę wszystkim palaczom zwłaszcza kobietom żeby zdychali w bólach na raka. Cieszę się natomiast że rząd sciąga z was wysokie podatki i umrzecie młodo, dzięki czemu nie będziemy musieli płącić wam emerytom. Dla mnie człowiek uzależniony od nikotyny to największy prymityw.

Gość spoko michał zawsze możesz
ty zdechnąć na jedną z kilkuset odmian raka nawet nie paląc . więc tobie też życzę zdychania w bólach na raka , najlepiej jelita grubego :classic_cool: byłaby super zabawa patrząc jak srasz w bólu krwią :classic_cool:

Przykro mi ale z moją genetyką to niemożliwe. Mam tak dobre zdrowie i dbam o nie za wszelką cene jak tylko mogę, że mi żadne choroby nie grożą. A ty idź się nawdychaj tego smrodu z papierosów i popij je najlepiej jakimś alkoholem bo nie możesz bez tego żyć, uzależnieńcu.

Gość mbncvz
Taaak, najlepsi są tacy co życzą śmierci, bo ktoś pali! Ło kurfa! Zdrada stanu, grzech przeciwko całej ludzkości :D Żenada, życie takich ludzi musi być naprawdę smutne

Gość spoko michał zawsze możesz
o tak jesteś nieśmiertelny i żadna choroba cię nie dopadnie :D a raka dostaje się tylko do papierosów :d z którego województwa jesteś i kiedy kończą się ferie w twoim gimnazjum ?

Gość jjjjjkjkjkjjkj
przeciwnicy papierosów gadaja sobie o strasznym smrodzie papierosianym i mysla ze jak fajki zdrożeją to smrodek zniknie, a to nieprawda bo wiecej ludzi bedzie kupować papierosy z przemytu:o zmniejszy sie jedynie ilość pieniedzy w państwowej kasie:o czyli bedzie strata a zysk żaden

Nienawidzę palących kobiet. Tylko niszczą zdrowie swoim dzieciom, na samą myśł, że dziecko się dusi dymem bo pierdolona mamusia nie może wytrzymać bez palenia, szlak mnie trafia. Potem sie rodza takie niedorajdy, wiecznie chore i uzelażnione już od urodzenia. Palcie sobie ale kurwa nie miejcie dzieci.

Gość loklo,aaaa
Melisa12345 nawet najdroższe papierosy śmierdzą. Jeżeli ktos takie pali,to owszem,nie śmierdza tak jak te tanie,ale niestety smrod po wypaleniu jest ten sam i u drogich papierosów i u tanich. Pety tez tak samo śmierdzą.

spoko michał zawsze możesz A ty skończ pierdolić, moi rodzice mają ponad 65 lat i oboje żyją, są w pelni zdrowi i samodzielni. Moi dziadkowie dożyli prawie 90 lat a teraz żyjąca jeszcze babcia ma 94 lata!!! i wszytsko robi koło siebie sama. Ja przez 17 lat pracy zawodowej nigdy nie bylem na zwlonieniu lekarskim, nie było takiej potrzeby.

Gość dziwne [porpownanie- jesli
zdrozeje bezyna, zdrozeje wszystko ( bo transport). Jak drozeja papierosy, to sie czuje relatywnie bogatsza. U mnie kazdy dym papierosowy , nawet z tych najdrozszy,h wywołuje alergię.

Gość mbncvz
Moja prababcia umarła po 90 a zdrowego trybu życia to ona bynajmniej nie miała :classic_cool:

ironie, moi drodzy, trzeba tez zrozumiec, wiec rzeczywiscie moje nazwanie mojej ironii nic nie da bo jestescie zbyt durni by ja rozumiec :) pierdolcie dalej glupoty 🖐️

Gość Melisa12345
A ja sobie nie życzę, żeby z moich pieniędzy które idą na akcyzę finansować żłobki, szkoły, kardiologów, leki na reumatyzm itd. Mogą przeznaczyć je najwyżej na leczenie chorób płuc. Dlaczego mój nałóg który jest tak wyśmiewany i szykanowany i jest taki zły i niedobry ma finansować żłobek dla dzieciarni ludzi, którzy mnie bluzgają i wyzywają. Fora ze dwora - możecie jazgotać na palących dopiero wtedy kiedy przestaniecie wyciągać łapy po ich pieniądze. Nagrabić od kogoś a potem jeszcze go opluć, ach typowe polactwo. Nie, dobre drogie papierosy nie śmierdzą. Patrz punkt o substancjach smolistych.

Black Devile to papierosy naprawdę z górnej półki, kupiłam kiedyś i mają mocny zapach, czyli dla innych ŚMIERDZĄ. Nie ma co gadać, każdy papieros ma mocny zapach.