Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lupinka mala

mój facet tak robi co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość lupinka mala

zauważyłam że moj facet jak kochamy sie czesto wybiera takie pozycje w których mam złączone nogi. Od razu przykro mi sie robi bo pewnie nie jest mu ciasno. Dodam że używamy gumek, moze przez to chce zwiekszyc doznania? Mówił kiedys sam z siebie jak a to jestem ciasna ale niepokoi mnie to zawsze wybiera takie pozycje. Co o tym myslicie?

Gość dddfffffdd
on robi to po to żeby Tobie było lepiej :-) Ja sama lubię jak tak łączę nogi.

Gość zwirekimuchomorek
mysle ze dotychczas wkladał jakiemus koledze w pupe i teraz chciałby zaznac podobnych odczuc a wiec analnej ciasnoty

Gość A SKĄD WIESZ
ja kiedyś miałem pulchną partnerke i myślałem ,że nie uruchom jej a się okazało ze ciasna była jak psia dupa

Gość ja mogę codziennie
spoko, mój też lubi takie pozycje ale generalnie zmienia je dosyć często, ja np lubię klasycznie i na pieska, więc też mam :)

Gość lupinka mala
on też zmienia, a takie pozycje wybiera jak kochamy sie którys raz z rzędu. Napewno nie robi tego dla mnie bo wie że lubie miec nogi szeroko rozłozone, w dodatku robi to jak ja już jestem po orgazmie i sam chce skończyc. Ćwicze miesnie kegla od dawna, ale wydaje mi sie ze to nic nie daje. Kazdy facet zwracał uwage ze jestem ciasna, zreszta mam drobna budowe ale zawsze miałam kompleksy dotyczace seksu- za małe cycki, brzydka cipka, itd :o

dziewczyny jak jestescie po orgazmie, albo bardzo nawilzone to normalne ze facet ma lepszy poslizg i coraz mniej czuje ja nie widze w tym nic dziwnego chociaz ja nie przypominam sobie zeby moj chcial zebym nogi miala razem

Gość acordeon
moja po orgazmie już mnie tam nie wpuszcza bo ją to drażni

Gość lupinka mala
a ja lubie po, wtedy moj facet zajmuje sie tylko soba i naprawde mocno to robi, lubie byc taka wymęczona jeszcze pod koniec :)

Gość acordeon
a pokaż małą

Gość WujekDobraRadaxD
Ehh wiem że może wam wydać się to dziwne ale my lubimy patrzeć.I u dziewczyn pupy są bardzo atrkacyjne.A jeżeli on Ciebie bierze od tyłu to wtedy pupa ze złączonymi nogami wygląda niesamowicie.Wiem że się dziwicie ale mnie samego to strasznie pociąga a jak dziewczyna nogi rozkłada wtedy mnie to drażni.Lubie również pozycję kiedy pupa znajduje się najwyżej ;)