Mtjkp 6 Napisano 4 godziny temu Nie wiem, ja ze 3 lata temu tutaj z klaudiuszem pierwszy raz pisalem i chyba miala Nadia nick i po paru wymienionych zdaniach z nia mi sie bardzo spodobala i to co pisze i cos poczulem do niej wtedy, i chyba od tamtej pory ja lubie bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, papamobil 666 napisał: zabij sie kvrwo To jest słaba psychicznie osoba to będzie żałosne jak sobie cos zrobi przez ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, meesjasz napisał: ona sama skutecznie o tę atencje zabiegała, jeszcze rok temu robiła jakieś flirciarskie tematy dla leżaka, potem dla byczego, a na priv prosiła ich o foty penów nie wiedziała po prostu że tutaj karmie się potępionym przez siły wyższe przegrywami, sama tu przylazła i teraz przegrywy widzą w niej jakiegoś zabwiciela który wyciągnie ich z piekła. ja życzę powodzenia tylko, bo wiem że zwyczajnie coś takiego nie prawa sie udać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: To jest słaba psychicznie osoba to będzie żałosne jak sobie cos zrobi przez ciebie mnie śmieszy jak pasywno-agresywne gvwienko się targnie samo na siebie zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 4 godziny temu Ja nie jestem w piekle, mkeszkam w bogatej i malej angielskiej miescince z pieknymi okolicami, i wiely ludzi z wielkiej brytanii chcialoby tu mjeszkac, ale drogo to kosztuje, a ja tu jestem od dawna i poznalem duzo ludzi to zyje sobie dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 4 godziny temu Ide sobie na laptopa popisze z klawiatury xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, meesjasz napisał: ona sama skutecznie o tę atencje zabiegała, jeszcze rok temu robiła jakieś flirciarskie tematy dla leżaka, potem dla byczego, a na priv prosiła ich o foty penów A co ma laska zrobić, nie każdy ba tym świecie jest piękny albo jest odcieta od świata j mieszka na wiosce i musi zasuwać na gospodsrstwie To jest ten sam schemat co incele z kafe Edytowano 4 godziny temu przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: nie wiedziała po prostu że tutaj karmie się potępionym przez siły wyższe przegrywami, sama tu przylazła i teraz przegrywy widzą w niej jakiegoś zabwiciela który wyciągnie ich z piekła. ja życzę powodzenia tylko, bo wiem że zwyczajnie coś takiego nie prawa sie udać. dobrze wiedziała i świadomie tak robiła, bo ona też tu siedzi od 4 lat jakoś, więc zna ich dobrze, a po 2 - sporo osób ją tu ostrzegało, żeby na privy z nimi nie wchodziła, bo jej nie dadzą spokoju potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Nie rozumiem jaki mają problem te dziwolągi a jak cię otaczają inteligentne osoby to nie chcesz się uczyć Sryniq? Edytowano 4 godziny temu przez Dumb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 4 godziny temu pewnie ma traumatyczne wspomnienia, ktore ja blokuja bardzo i przez to nie wychodzi z domu i boi sie ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 4 godziny temu no ja bym sie pouczyl albo poczytal sobie ksiazki, ale jestem odmozdony przez gierki online w ktore gralem latami albo kafe i zamiast cos robic to ja tu gnije a ja z klaudiuszem na priv nigdy nie bylem, kiedys pisalismy caly wieczor na wykop, gdy bylem ostatni dzien w Polsce i mialem lot rano, to pisalem z Klaudiuszem, ale ja jej przeciez nigdy nie obrazalem, na wykop tez nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 4 godziny temu pamietam jak na wykop konto zalozylem i po jakims czasie mi sie udalo nawiazac kontakt z Klaudiuszem i wiedzialem na jakim koncie jest i pisalismy, ale mi wtedy dobrze bylo i sie cieszylem, potem nawet mi pomaranczowy nick dali, ale jakis czas pozniej na moje forum porwala mnie Katiusza i przestalem wchodizc na kafe, konto na wykop skasowalem, bo juz mialem katiusze u mnie a jak to sie skonczylo to kazdy wie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 4 godziny temu Myślę że ma w dûpie spermy i mała wrażliwość na hałasy bo ja też mam ich w dûpie ale jak piszą cały czas do ciebie z wyzwiskami a nie są w ignorze to trochę tak jakby psychol jakiś darł ci się prosto w mordę huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Mtjkp napisał: pewnie ma traumatyczne wspomnienia, ktore ja blmoze mieć bo hejokuja bardzo i przez to nie wychodzi z domu i boi sie ludzi Może mieć bo piszesz ze ma raka, śmiałeś się że ją chlopak bił I wymyśliłes że pracuje jako prostytutka u taty alfonsa a ona wszystko przezywa co się pisze Edytowano 4 godziny temu przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 4 godziny temu no ale jak piszemy a ona mi nagle ze srunem wyjezdza to mi sie od razu przypomina co bylo z kwikernes i wracam myslami do tamtej pory i zaczynam wtedy rzygac klaudiuszem i niech zdyycha na raka, to moj naturalny odruuch gdyby o nim mi nie pieerdolila to bym jej nie obrazal, dopoki o srunie mi klaudiusz nie zaczela pieerdolic tutaj od pol roku i doombo tak samo to sie nie uaktywnialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 21 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Dumb napisał: Myślę że ma w dûpie spermy i mała wrażliwość na hałasy bo ja też mam ich w dûpie ale jak piszą cały czas do ciebie z wyzwiskami a nie są w ignorze to trochę tak jakby psychol jakiś darł ci się prosto w mordę huh zjedz gvwno grubasie, udałw sie kałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Dumb napisał: Myślę że ma w dûpie spermy i mała wrażliwość na hałasy bo ja też mam ich w dûpie ale jak piszą cały czas do ciebie z wyzwiskami a nie są w ignorze to trochę tak jakby psychol jakiś darł ci się prosto w mordę huh Właśnie klaudiusz nie ma tego gdzieś tylko mocno przezywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 4 godziny temu chyba za mocno, kiedys cos tam pisalem a ja dla cos parsknalem ze klaudiusz woli sruna ode mnie a ona potem ze plakala 4 godziny przez to co napisalem, a ja do tej pory nie rozumiem co takiego napisalem, ze ona plakala tyle godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: chyba za mocno, kiedys cos tam pisalem a ja dla cos parsknalem ze klaudiusz woli sruna ode mnie a ona potem ze plakala 4 godziny przez to co napisalem, a ja do tej pory nie rozumiem co takiego napisalem, ze ona plakala tyle godzin mvsisz iść do miasteczka porobić więcej zdjęć babom z ukrycia tak mi allah przekazał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 4 godziny temu moglbym, bo wiele razy mam taka okazje ze stoi na przeciwklo mnie poopcia 16 latki w legginsach angielki, ale nie robie tego, bo cos takiego i wrzucanie potem w neta to chamstwo ale ta bejbe czarnowlosa co ja nagrywalem jak idzie, to ona byla rozpieerdol ciekawe jakie stopki miala, szkoda ze nigdy sie nie dowiem, ale w tych szarych adidaskach i obcislych czarnych spodniach jak sobie z gracja szla to nie moglem od niej wzroku oderwac, to chyba byla jakas ksiezniczka w przeszlym wcieleniu, piekna dziewczyna i tak sobie sama spacerowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 4 godziny temu wszystko mnie w niej rozpieerdalalo, nawet jak kroki robi i jak porusza sie co za kocica masakra, i miala dlugie lsnmiace czarne wlosy i biala buzie, naprawde piekny okaz to byl szkoda ze juz jej nigdy nie zobacze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 24 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Dumb napisał: No ja to ostatnio tak miałam w LO gdy hormony szalały potem doszlam do wniosku że jestem plebsem i nie mam pochwy... Jak malowalem to se myślałem o pochwe dumbo huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 24 Napisano 4 godziny temu 36 minut temu, Dumb napisał: Nie rozumiem jaki mają problem te dziwolągi a jak cię otaczają inteligentne osoby to nie chcesz się uczyć Sryniq? Od kogo się uczyć jak nawet Rafał stracił ostatnio 53mlny trzeba samemu rozpracowac giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 4 godziny temu no u mnie siedza sysadmini doswiadczeni co mi chetnie pomagaja i czekaja jak o cos zapytam i bede potrzebowal pomocy, bo pisza, ze jestem awesome moge sobie teraz robic swoje strony internetowe w ogole, wiec zabieram sie do roboty, ale jeszcze sobie poleze w lozku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Od kogo się uczyć jak nawet Rafał stracił ostatnio 53mlny trzeba samemu rozpracowac giełdzie No ale od de bili nic ciekawego nie usłyszysz, nudzą tylko wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dumb napisał: No ale od de bili nic ciekawego nie usłyszysz, nudzą tylko wiecznie Ale wiesz jakby profesor coś potrafił to by obracal 40 samic w haremie będąc w budrelu dubai a skoro stoi pod tablicom w porwane skarpetki to jego wiedza jest warta 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Ale wiesz jakby profesor coś potrafił to by obracal 40 samic w haremie będąc w budrelu dubai a skoro stoi pod tablicom w porwane skarpetki to jego wiedza jest warta 0 Ehh ale ty jesteś boring jak guwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 24 Napisano 3 godziny temu Ja mam w dopie nauke sam muszę rozpracowac zależności giełdzie tam som pieniądze zawsze były zawsze bedom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 3 godziny temu Doświadczeni sysadmini co obsługują serwery też dużo zarabiają, a ty leżak wolisz tutaj pieerdolic sam do siebie codziennie i cała noc igoowno z tego masz poza kolejnymi banami i kontami założonymi Mój kumpel ancient wisdom ma swoją bibliotekę w domu bo to oczytany facet, i bogata żonę i dzieci i mieszka w wielkiej chacie z jacuzzi i basenem w ogrodzie, ale on nie jest europejczyk, nie chcę napisać skąd jest, ale umie indonezyjski, więc obstawiam Indonezję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 24 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mtjkp napisał: Doświadczeni sysadmini co obsługują serwery też dużo zarabiają, a ty leżak wolisz tutaj pieerdolic sam do siebie codziennie i cała noc igoowno z tego masz poza kolejnymi banami i kontami założonymi Mój kumpel ancient wisdom ma swoją bibliotekę w domu bo to oczytany facet, i bogata żonę i dzieci i mieszka w wielkiej chacie z jacuzzi i basenem w ogrodzie, ale on nie jest europejczyk, nie chcę napisać skąd jest, ale umie indonezyjski, więc obstawiam Indonezję Mi tylko giełda pasuje bo można zarobić na całe życie a potem tylko pomnożyć pilnując w1 na kilka żyć w sensie ze nie trzeba pracować wystarczy obserwacji a można w tym czasie robić wszystko co się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach