Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kompres z zamrażarki tak

Deski umyte folia na podłodze sufit odcięty

Polecane posty

Nie wiem, ja ze 3 lata temu tutaj z klaudiuszem pierwszy raz pisalem i chyba miala Nadia nick i po paru wymienionych zdaniach z nia mi sie bardzo spodobala i to co pisze i cos poczulem do niej wtedy, i chyba od tamtej pory ja lubie bardzo 

19 minut temu, papamobil 666 napisał:

zabij sie kvrwo

To jest słaba psychicznie osoba to będzie  żałosne jak sobie cos zrobi przez ciebie 

Przed chwilą, meesjasz napisał:

ona sama skutecznie o tę atencje zabiegała, jeszcze rok temu robiła jakieś flirciarskie tematy dla leżaka, potem dla byczego, a na priv prosiła ich o foty penów

nie wiedziała po prostu że tutaj karmie się potępionym przez siły wyższe przegrywami, sama tu przylazła i teraz przegrywy widzą w niej jakiegoś zabwiciela który wyciągnie ich z piekła. ja życzę powodzenia tylko, bo wiem że zwyczajnie coś takiego nie prawa sie udać. 

Przed chwilą, Lubię banany napisał:

To jest słaba psychicznie osoba to będzie  żałosne jak sobie cos zrobi przez ciebie 

mnie śmieszy jak pasywno-agresywne gvwienko się targnie samo na siebie zawsze. 

Ja nie jestem w piekle, mkeszkam w bogatej i malej angielskiej miescince z pieknymi okolicami, i wiely ludzi z wielkiej brytanii chcialoby tu mjeszkac, ale drogo to kosztuje, a ja tu jestem od dawna i poznalem duzo ludzi to zyje sobie dalej 😄

Ide sobie na laptopa popisze z klawiatury xD

8 minut temu, meesjasz napisał:

ona sama skutecznie o tę atencje zabiegała, jeszcze rok temu robiła jakieś flirciarskie tematy dla leżaka, potem dla byczego, a na priv prosiła ich o foty penów

A co ma laska zrobić, nie każdy ba tym świecie  jest piękny albo jest odcieta od świata j mieszka na wiosce i musi zasuwać na gospodsrstwie

To jest ten sam schemat co incele z kafe

Edytowano przez Lubię banany

1 minutę temu, papamobil 666 napisał:

nie wiedziała po prostu że tutaj karmie się potępionym przez siły wyższe przegrywami, sama tu przylazła i teraz przegrywy widzą w niej jakiegoś zabwiciela który wyciągnie ich z piekła. ja życzę powodzenia tylko, bo wiem że zwyczajnie coś takiego nie prawa sie udać. 

dobrze wiedziała i świadomie tak robiła, bo ona też tu siedzi od 4 lat jakoś, więc zna ich dobrze, a po 2 - sporo osób ją tu ostrzegało, żeby na privy z nimi nie wchodziła, bo jej nie dadzą spokoju potem

Nie rozumiem jaki mają problem te dziwolągi a jak cię otaczają inteligentne osoby to nie chcesz się uczyć Sryniq?

Edytowano przez Dumb

pewnie ma traumatyczne wspomnienia, ktore ja blokuja bardzo i przez to nie wychodzi z domu i boi sie ludzi

no ja bym sie pouczyl albo poczytal sobie ksiazki, ale jestem odmozdony przez gierki online w ktore gralem latami albo kafe i zamiast cos robic to ja tu gnije 

a ja z klaudiuszem na priv nigdy nie bylem, kiedys pisalismy caly wieczor na wykop, gdy bylem ostatni dzien w Polsce i mialem lot rano, to pisalem z Klaudiuszem, ale ja jej przeciez nigdy nie obrazalem, na wykop tez nie

pamietam jak na wykop konto zalozylem i po jakims czasie mi sie udalo nawiazac kontakt z Klaudiuszem i wiedzialem na jakim koncie jest i pisalismy, ale mi wtedy dobrze bylo i sie cieszylem, potem nawet mi pomaranczowy nick dali, ale jakis czas pozniej na moje forum porwala mnie Katiusza i przestalem wchodizc na kafe, konto na wykop skasowalem, bo juz mialem katiusze u mnie a jak to sie skonczylo to kazdy wie xD

Myślę że ma w dûpie spermy i mała wrażliwość na hałasy bo ja też mam ich w dûpie ale jak piszą cały czas do ciebie z wyzwiskami a nie są w ignorze to trochę tak jakby psychol jakiś darł ci się prosto w mordę huh 

3 minuty temu, Mtjkp napisał:

pewnie ma traumatyczne wspomnienia, ktore ja blmoze mieć bo hejokuja bardzo i przez to nie wychodzi z domu i boi sie ludzi

Może mieć bo piszesz ze ma raka, śmiałeś się  że ją chlopak bił I wymyśliłes że pracuje  jako prostytutka u taty alfonsa a ona wszystko  przezywa co się  pisze 

Edytowano przez Lubię banany

no ale jak piszemy a ona mi nagle ze srunem wyjezdza to mi sie od razu przypomina co bylo z kwikernes i wracam myslami do tamtej pory i zaczynam wtedy rzygac klaudiuszem i niech zdyycha na raka, to moj naturalny odruuch

gdyby o nim mi nie pieerdolila to bym jej nie obrazal, dopoki o srunie mi klaudiusz nie zaczela pieerdolic tutaj od pol roku i doombo tak samo to sie nie uaktywnialem

3 minuty temu, Dumb napisał:

Myślę że ma w dûpie spermy i mała wrażliwość na hałasy bo ja też mam ich w dûpie ale jak piszą cały czas do ciebie z wyzwiskami a nie są w ignorze to trochę tak jakby psychol jakiś darł ci się prosto w mordę huh 

zjedz gvwno grubasie, udałw sie kałem 

8 minut temu, Dumb napisał:

Właśnie klaudiusz  nie ma tego gdzieś tylko  mocno przezywa 

chyba za mocno, kiedys cos tam pisalem a ja dla cos parsknalem ze klaudiusz woli sruna ode mnie a ona potem ze plakala 4 godziny przez to co napisalem, a ja do tej pory nie rozumiem co takiego napisalem, ze ona plakala tyle godzin

Przed chwilą, Mtjkp napisał:

chyba za mocno, kiedys cos tam pisalem a ja dla cos parsknalem ze klaudiusz woli sruna ode mnie a ona potem ze plakala 4 godziny przez to co napisalem, a ja do tej pory nie rozumiem co takiego napisalem, ze ona plakala tyle godzin

mvsisz iść do miasteczka porobić więcej zdjęć babom z ukrycia tak mi allah przekazał 

moglbym, bo wiele razy mam taka okazje ze stoi na przeciwklo mnie poopcia 16 latki w legginsach angielki, ale nie robie tego, bo cos takiego i wrzucanie potem w neta to chamstwo

ale ta bejbe czarnowlosa co ja nagrywalem jak idzie, to ona byla rozpieerdol

ciekawe jakie stopki miala, szkoda ze nigdy sie nie dowiem, ale w tych szarych adidaskach i obcislych czarnych spodniach jak sobie z gracja szla to nie moglem od niej wzroku oderwac, to chyba byla jakas ksiezniczka w przeszlym wcieleniu, piekna dziewczyna i tak sobie sama spacerowala

wszystko mnie w niej rozpieerdalalo, nawet jak kroki robi i jak porusza sie co za kocica masakra, i miala dlugie lsnmiace czarne wlosy i biala buzie, naprawde piekny okaz to byl szkoda ze juz jej nigdy nie zobacze xD

2 godziny temu, Dumb napisał:

No ja to ostatnio tak miałam w LO gdy hormony szalały potem doszlam do wniosku że jestem plebsem i nie mam pochwy...

Jak malowalem to se myślałem o pochwe dumbo huh

36 minut temu, Dumb napisał:

Nie rozumiem jaki mają problem te dziwolągi a jak cię otaczają inteligentne osoby to nie chcesz się uczyć Sryniq?

Od kogo się uczyć jak nawet Rafał stracił ostatnio 53mlny trzeba samemu rozpracowac giełdzie 

no u mnie siedza sysadmini doswiadczeni co mi chetnie pomagaja i czekaja jak o cos zapytam i bede potrzebowal pomocy, bo pisza, ze jestem awesome 😄

moge sobie teraz robic swoje strony internetowe w ogole, wiec zabieram sie do roboty, ale jeszcze sobie poleze w lozku 😄 

Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał:

Od kogo się uczyć jak nawet Rafał stracił ostatnio 53mlny trzeba samemu rozpracowac giełdzie 

No ale od de bili nic ciekawego nie usłyszysz, nudzą tylko wiecznie 

1 minutę temu, Dumb napisał:

No ale od de bili nic ciekawego nie usłyszysz, nudzą tylko wiecznie 

Ale wiesz jakby profesor coś potrafił to by obracal 40 samic w haremie będąc w budrelu dubai a skoro stoi pod tablicom w porwane skarpetki to jego wiedza jest warta 0

1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał:

Ale wiesz jakby profesor coś potrafił to by obracal 40 samic w haremie będąc w budrelu dubai a skoro stoi pod tablicom w porwane skarpetki to jego wiedza jest warta 0

Ehh ale ty jesteś boring jak guwno

Doświadczeni sysadmini co obsługują serwery też dużo zarabiają, a ty leżak wolisz tutaj pieerdolic sam do siebie codziennie i cała noc igoowno z tego masz poza kolejnymi banami i kontami założonymi

Mój kumpel ancient wisdom ma swoją bibliotekę w domu bo to oczytany facet, i bogata żonę i dzieci i mieszka w wielkiej chacie z jacuzzi i basenem w ogrodzie, ale on nie jest europejczyk, nie chcę napisać skąd jest, ale umie indonezyjski, więc obstawiam Indonezję

2 minuty temu, Mtjkp napisał:

Doświadczeni sysadmini co obsługują serwery też dużo zarabiają, a ty leżak wolisz tutaj pieerdolic sam do siebie codziennie i cała noc igoowno z tego masz poza kolejnymi banami i kontami założonymi

Mój kumpel ancient wisdom ma swoją bibliotekę w domu bo to oczytany facet, i bogata żonę i dzieci i mieszka w wielkiej chacie z jacuzzi i basenem w ogrodzie, ale on nie jest europejczyk, nie chcę napisać skąd jest, ale umie indonezyjski, więc obstawiam Indonezję

Mi tylko giełda pasuje bo można zarobić na całe życie a potem tylko pomnożyć pilnując w1 na kilka żyć w sensie ze nie trzeba pracować wystarczy obserwacji a można w tym czasie robić wszystko co się chce 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się