Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepsza wizja świata

Single, Jesteście sami bo..

Polecane posty

Gość lepsza wizja świata
different*** a styl dziewczyny jaki powinie być?

Gość lepsza wizja świata
Darker, w tym wieku to raczej trudno o doświadczenie zyciowe, poczekaj aż skonczysz 60tkę.

Gość kobietttta 33
moze przekraczam akceptowalne granice brzydoty :D

Gość Feniks69
Ja jeszcze nie znalazłem dziewczyny która była by dla mnie niczym wiatr w moich żaglach. Przy wszystkich się w końcu zaczynałem dusić. Kiedyś miałem nadzieję że jedną osoba jest tą. Po ok 2 latach okazało się że jej w ogóle nie znam i to co było na początku jest ściemą. Jeżeli mam określić co sprawia mi problem, to w momencie gdy jakaś mi się spodoba dostaje jakiejś blokady, dziewczyna odrazu mnie skreśla w takim momencie To jej strata bo jak mnie się już raz skreśli a później zmieni się zdanie to się nie cofam ,dlatego wole neutralny grunt.

"Darker, w tym wieku to raczej trudno o doświadczenie zyciowe, poczekaj aż skonczysz 60tkę." Wtedy będę mógł dopiero napisać w tym temacie?

Gość lepsza wizja świata
Nie, wtedy mozesz zacząć mówic o doswiadczeniu życiowym. Jak na razie to jesteś na etapie doświadczania.

"Jak na razie to jesteś na etapie doświadczania." I wyciągam z nich wnioski.

Gość lepsza wizja świata
kobietttta 33 - nie opowiadaj :P Poprostu nie dajesz się pozać tylko pewnie zmykasz przez nieśmiałość. I jeśli 33 to Twój wiek to raczej umiesz o siebie zadbać i zrobić na bustwo ;)

Gość lepsza wizja świata
Darker za wcześnie na wnioski kiedy badać nie skończyłeś.

"Darker za wcześnie na wnioski kiedy badać nie skończyłeś." Z kobietami skończyłem. 12 lat "badań" wystarczy.

Gość kobieta co randki nie chciala
ja jeszcze dodam, że nie mam doświadczeń z posiadania związku, przeraża mnie perspektywa bycia z kimś, uzgadniania, zależenia, poświęcania czasu. Poza tym jestem zdziwaczała a na randkach odjęłam sobie 8lat z wieku a i tak niektórzy mi wmawiają, że sobie dodałam :o Za grosz nie wzbudzam respektu. A mogłabym chociażby ze względu na wiek. :o:(

Gość znowu w życiu mi nie wyszło
1, 2, 3

Gość kobitka, 31
o z tym wiekiem to mam to samo, też "gównażeria" podbija z jakimiś żałosnymi tekstami :/

Gość different***
z gustem,może trochę w stylu grunge,ale nie lubię np bolerek,bombek,satynowych sukni,marynarek,kompletów,tych spodni z materiału i jak jeszcze ma do tego szpiki to już w ogóle,szpilek,baleriny itp.

Gość lepsza wizja świata
Feniks69 Ja jeszcze nie znalazłem dziewczyny która była by dla mnie niczym wiatr w moich żaglach. Przy wszystkich się w końcu zaczynałem dusić. Kiedyś miałem nadzieję że jedną osoba jest tą. Po ok 2 latach okazało się że jej w ogóle nie znam i to co było na początku jest ściemą. Jeżeli mam określić co sprawia mi problem, to w momencie gdy jakaś mi się spodoba dostaje jakiejś blokady, dziewczyna odrazu mnie skreśla w takim momencie To jej strata bo jak mnie się już raz skreśli a później zmieni się zdanie to się nie cofam ,dlatego wole neutralny grunt. Po pierwszym zdaniu pomyślałam żeś romantyk. Po drugim, że wolny ptak. Potem że nieśmiały, a na końcu, ze typ spod 7. Zakręcony jestes konkretnie, ale sam siebie najbardziej ograniczasz.

Gość mmmmmiiiiimimi
2,3,6

kobitka, 31 -no właśnie. Pewnie to rozumiesz. Oczywiście każdy by zarzucił, że się człowiek chwali, że młodo wygląda. Ja wyglądam po prostu jak podlotek, niepoważnie, nie wzbudzam respektu. To jest problem. Ja już mogę wyglądać młodo, tylko, żebym wyglądała poważniej a nie tak niewinnie i niegroznie.

Gość lepsza wizja świata
kobieta co randki nie chciala to jak z jazdą samochodem, na początku myśl ze prowadzisz Cię przeraża, ale jak wsiądziesz to jedziesz. Są górki, dołki, zakręty, ładne widoki....Ale jedziesz i już się tak nie boisz jak na początku :)

Gość 1,2,3 i chyba
tez 7 można sie przyzwyczaić :P

Gość lepsza wizja świata
different*** - w takim razie co lubisz? I czemu ubranie ma aż takie znaczenie skoro można je zdjąć ;)

Gość kobitka, 31
dokładnie, każdy mi mówi, że powinnam się cieszyć... tylko z czego? że traktują mnie jak szczeniarę? super pomysł do radości

lepsza wizja świata "Inteligentny tępak wg mnie bardziej pasujesz pod pkt 7 "bo chcę" " A dlaczego? Co prawda denerwowałby mnie związek pewnie pod wieloma względami, ale chciałbym kogoś mieć. Z tym , że ja coś chce to nie oznacza , ze to dostanę nic nie robiąc i użalając się nad sobą, jak to mam w zwyczaju.

Gość different***
Byłem za granicą kilka,dokładnie w Hiszpanii i tam moim ulubionym sklepem był "pull and bear" ,dosłownie wszystko w nim kupić,z zamkniętymi oczami mogłem wybierać,jak przyjechałem do polski to szok,same badziewie w tych sklepach.

Gość kobietttta 33
lepsza wizja świata - masz zdecydowanie więcej wiary we mnie, niż ja sama :) zrobić się może i umiem, nie jestem ładna, ale nie jestem też zaniedbana - tylko co z tego niestety tak, 33 to mój wiek i w tym wieku z moimi doświadczeniami (a raczej ich brakiem) trudno myśleć pozytywnie a jak się zastanawiam nad przyczynami, ta która wskazałam wydaje mi się jednak najbardziej prawdopodobna zresztą - nieśmiałe i zamknięte w sobie też jakoś znajdują swoje połówki ;)

Gość lepsza wizja świata
Darker - w realu czy na kafe?

Gość different***
Że niby ja bym miał ubierać jeszcze moją dziewczynę w to co lubię?? W sumie to by było ciekawe.

Gość different***
W sumie to zauważyłem,że bardziej mnie pociąga fajnie ubrana dziewczyna niż całkiem naga:)

"Darker - w realu czy na kafe?" W realu. Tam mnie w tyłek kopano.

Gość lepsza wizja świata
kobietttta 33 - jak na mnie mało prawdopodoba na Twoja przyczyna. Myślę, ze gdybyś poszerzyła grono znajomych o nieznajomych i miała ciutkę więcej pewności sibie problem by zniknął.

lepsza wizja świata - miło, że mnie pocieszasz :) Tylko od jazdy samochodem się nie zaciąża :o;(... chociaż niektórzy podobno potrafią :P