Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mieszka sam?

kto mieszka sam?

Polecane posty

Gość kto mieszka sam?

bo ja akutalnie mieszkam sama i po prostu mam juz dosc. wszystko musze sama robic, nikt za mnie o niczym nie pomysli :O no przejebane troche :classic_cool: jedzenia nie mam bo mi sie nie chce isc do sklepu i jestem glodna :O też tak macie?

gorzej jak mieszkasz zkims kto tylko brudzi i jeszcze musisz zaniego o wszystkim myslec:P

Mieszkam sama od wielu lat, przyzwyczaiłam się już do tego. Tylko czasem mi przykro, że nie ma się do kogo odezwać w domu.

mieszkam sam i lubię :) A mam blisku do dwóch sieciówek, więc lodówka powietrza samego nie chłodzi.

Gość ja tez mieszkam sama
i uwielbiam to :-D Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś się pałętał po moim mieszkaniu, za moje ciężkie pieniądze kupionym!

ja tez mieszkam sama-ty egoistko;o po moim rodzina sie pałeta:pale ja ja zalozylam:)

Gość soska
Też mieszkam sama i bardzo sobie chwalę ten stan. Robię co i kiedy mi się podoba, a sprzątam, piorę, gotuję i robię zakupy - gdy mam na to ochotę.

Gość kto mieszka sam?
aha czyli raczej jestes zadowoloni.. a ja mam doła :(

Gość HMS..SVDSS..Petard
Ja mieszkan sam....i cenię sobie bardzo

Gość wziołem nzt wszystko mi wychod
um

delfinek Um mieszka sam

kto mieszka sam? - a co Cię tak strasznie dołuje? Poza tym, że Cię przerasta własne lenistwo?

Gość kto mieszka sam?
lenistwo i to ze jestem sama... ale lenistwo chyba bardziej :o pogrąża mnie to :O

to może się weź za siebie? Mnie nie dołuje to, że mi się sprzątać nie chce. Nie sprzątam i mam to w dupie. Mi nie przeszkadza, nikt do mnie nie przychodzi, problemu nie ma. Ale trzeba być leniem do potęgi, żeby głodować z lenistwa.

ja mieszkam sama, ale tym razem to był mój wybór i nie powiem bywa przygnębiająco, niekiedy smutno, wręcz depresyjnie, ale nie chciałabym teraz z kimkolwiek mieszkać, lubię wrócić po ciężkim dniu do domu i robić to na co mam ochotę, kiedy mnie nikt nie drażni :P ale mieszkać samemu i nie mieć zajęcia to coś okropnego :O

jezeli jes tes sam potyczka jest swietna nawet z czarnymi białymi czerwonymi duzymi małymi bogatymi biednymi zakapturzonymi lysymi itd

Gość jnknuihjou
ja mieszkam sama i kocham to, w ogole nie lubie gdy ktos mi za dlugo na glowie siedzi... ale pewnie niedlugo bede musiala sie przeprowadzic i pewnie zamieszkac z kims (nie facetem) i mnie to przeraza, normalnie cisnienie podniosi mi sie od razu ehhh:/

TakaMALAjedna - nie wynajmuję, mam swoje mieszkanie. Brzydula30 - można, mnie jest tak dobrze, nawet bardzo.

Jak mam wewnętrzną potrzebę pogadania z kimś, to dzwonię do siostry albo przyjaciół. Mam kota, więc samotnie się nie czuję. Nie wyobrażam sobie mieszkania z kimś więcej niż kotem.

Gość a jaki to problem zamowic
sobie zarcie skoro nie chce Ci sie do sklepu pojsc? Ja tak robie,zamawiam za tyle kasy,zeby nie placic za transport.

Gość bajeczna;)
ja mieszkam sama od 4 lat, mozna sie przyzwyczaic, uwielbiam mieszkac sama , robie co chce i kiedy chce, nawet jak mi sie zachce to odkurzam o 4 nad ranem albo gotuje obiad o 2 w nocy:P spie jak chce do 17 i nikt mi nic nie marudzi. ale smutno jest w swieta kiedy inne domy wypchane ludzmi a ja dalej sama :(

Rhovannion ja jestem twoim przeciwienstwem jak ide do kogos kto nie ma zbyt czysto to czuje,ze mi robale chodza po plecach:O

Brzydula30 - ja z robalami nie mam problemu, bo w moim domu w życiu żadnego nie widziałam. Chyba, że latem jakaś zabłąkana pszczoła czy osa wleci. A gości nie przyjmuję, więc problemu nie mam. Najmniejszego. Ci, którzy mają wstęp do mojego królestwa, a są to nieliczne jednostki, wiedzą czego się mogą spodziewać.

Rhovannion a zyj sobie jak chcesz:P szkoda tylko mieszkania zapuscic wiem,wiem,ze stare ale nieraz bylam u kogos kto mial biednie,ubogo ale czysto tam byl taki klimat fajny:)

Mi początkowo też było troche smutno. Szczególnie jak urządzałem mieszkanie to miałem takie chwile zwątpienia, że po co mam sie starać jak i tak będę tutaj tylko ja, nikt nie będzie tego widział. Ale po 3 latach jakoś to idzie teraz. Cieszę sie, że mam świety spokój ,pełną swobodę itd... Problemow takich jak autorka nie mam, zakupy robie, obiady też, posprzątane na błysk moze zasze nie ejst ale jak już sie wezme do roboty to robie to solidnie.

ja mieszkam z boyem od niedawna i bardzo mi sie podoba, że nie musze wynosić śmieci, wychodzic z psem jak zimno no i gotuje lepiej ode mnie:)