Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieszny dylemat wiem

Dziewczyny potrzebuję rady w spr. pierścionka i obrączki

Polecane posty

otóż mam dosyć szeroki pierscionek zareczynowy, a zawsze chcialam nosic pierscionek razem z obraczka, natomiast z moim pierscionkiem nie wygląda to dobrze :( i dlatego potrzebuję rady, jak sądzicie (po obejrzeniu zdjec), czy warto rysykować i jakoś spiłować u jubilera nieco ten pierścionek żeby był węższy? myślicie ze bedzie wygladal lepiej, czy jednak zostawic jak jest i nosic osobno? piszcie szczerze, bo sama nie wiem co zrobić, szkoda mi go troche ale z drugiej strony wygodniej byloby miec wszystko na jednym palcu :) wiem glupi dylemat, ale moze cos mi poradzicie Pierścionek: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e1bc321daf0eaf1d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f186baffd87a6234.html Razem z obraczka: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb389a77f60f5112.html Sama obraczka: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8b9bda96ce15f845.html

jezu ryzykować oczywiście, przepraszam

ja też mam szeroki zaręczynowy, i obraczka też nie jest mała, nosze razem, ale po ślubie kościelnym zaręczynowy pójdzie na środkowy palec. i obrączka będzie sama, to zalezy od ciebie, wg mnie ładnie wyglada to razem z obrączką, ja bym sie nie zdecydowała na spiłowanie czy cos, ja pomniejszałam pierścionki złote i nie jestem zadowolona, nie ryzykuj,

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Bardzo ładnie ten pierścionek z obrączką wygląda. :)

Gość panna młoda.
a mi się nie podoba to połączenie, pierścionek jest za duży żeby nosić razem, ale na środkowym palcu będzie ślicznie

panno młoda środkowy odpada z tego względu że nie wcisnę na niego pierścionka, nie ma szans :)

Gość czynaście
Masz mój pierścionek i obrączkę prawie identyczną jak ta, którą wybrałam (będzie bez oczka) i obie rzeczy wybrane były właśnie po to, żeby je nosić razem, bo moim zdaniem wyglądają razem genialnie! :-)

Gość Eowyn
No moim zdaniem super wyglądają razem, pasują Ci do dłoni.

Pierścionek i obrączka ładne, ale osobno - razem rzeczywiście nie prezentują się najlepiej. Szkoda zmieniać pierścionek. Może prościej nosić je osobno - wiele kobiet po slubie przenosi pierścionek na serdeczny w drugiej ręce.

Gość żę tak powiem
a mnie nigdy nie podobało się noszenie pierścionka i obrączki na jednym palcu. Pierścionek można przecież nosić na środkowym palcu prawej ręki, a jeśli nie wejdzie to na serdecznym lewej ręki. W Twoim przypadku obrączka ma jeszcze oczko, więc to trochę wygląda jak 2 pierścionki na jednym palcu. A piłowac pierścionek moim zdaniem szkoda, bo może się zniszczyć

Gość żę tak powiem
a poza tym ewentualnie pierścionek zawsze można powiększyć i wejdzie na środkowy palec

Gość dcwedewsdewd
przełóż zareczynowy na serdeczny 2-ej reki

Gość rgdtghdh
dobrze wygladaja razem, nie wiem, czego chcesz ;)

Gość mardelina
Moim zdaniem spilowanie nic tu nie da, one do siebie nie pasuja, obraczka jest z kamykiem i razem wyglada to zle. Lepiej przeloz pierscionek na inny palec a moze w pierwsza rocznice maz postara sie i kupi nowy pasujacy.

Gość skad jest pierścionek
wlasnie jest sliczny, szystkie sa takie cieniutkie jak niteczka a ten wyglada na taki porzadny wlasnie przez to

Gość autorko odpisz prosze skad
jest ten pierscionek???

Gość dghjdgjdghj dehfj
wypie­rdalać