Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamakobietąsukcesu

Mama Kobietą Sukcesu - dołącz do Nas

Polecane posty

Gość mamakobietąsukcesu

MAMA KOBIETĄ SUKCESU, dołącz do Nas na Facebook http://www.facebook.com/pages/Mama-kobiet%C4% 85-sukcesu/208119799256469 CZY TEN PROGRAM JEST DLA MNIE? Mama Kobietą Sukcesu to program skierowany do wszystkich Kobiet, które na swojej drodze życiowej stanęły przed wyzwaniem powrotu, zmiany lub znalezienia nowej pracy. Dla wszystkich Mam, które marzą o własnym rozwoju, o chwili odskoczni od codzienności o odzyskaniu własnej wartości. Jesteś Mamą. Kochasz swojego Malucha i miłość do niego jest najważniejsza. Jednak w życiu większości z Nas, Kobiet, Mam przychodzi moment by zrobić coś dla Siebie, powrócić na rynek pracy, dalej się rozwiajać. Spełniasz się jako Mama, zacznij tez spełniać się zawodowo, poczuj się znowu pewną Siebie Kobietą. Nikt, w Ciebie nie uwierzy, jeżeli ty sama nie odzyskasz wiary we własne możliwości. Już w tarkcie pierwszych szkoleń i warsztatów poznasz Kobiety, które bez słów zrozumieją twoje codzienne torski, nawiążesz nowe kontakty, odzyskasz wierę w Siebie, wzmocnisz swoje kompetencje i umiejętności. Chcesz zmienic pracę lub założyc własny Biznes? Może planujesz powrócić do obecnego pracodawcy, ale nie wiesz, w jaki sposób ustalić z nim nowe zasady współpracy - Nasz Program stworzony jest właśnie dla Ciebie Droga Mamo. BIORĄC UDZIAŁ W SZKOLENIACH I WRASZTATACH: Wzmocnisz Swoje kompetencje zawodowe, Nauczysz się tworzyć CV i LM, tak by stały się Twoimi osobistymi papierami wartościowymi, Przygotujesz się do odpowiedniego zaprezentowania się przed Pracodawcami, Poznasz rolę emocji i rozwiniesz swoją inteligencję emocjonalną, Będziesz mówiła "NIE" zawsze wtedy gdy będziesz myślała "NIE", Jednym słowem sprawimy, że odzyskasz wiarę i pewność siebie, staniesz się cenna na rynku pracy. Tworząc Program wspierający Kobiety- Mamy wracające na rynek pracy. Kierujemy się prostymi regułami Macierzyństwa : 1.„Szczęśliwa Mama to spełniająca się zawodowo, znająca swoją wartośc i wierząca we własne siły Kobieta. 2. „Szczęśliwa i spełniona Mama to szczęśliwe i spełnione Dziecko WRÓĆ DO PRACY Z PASJĄ! KORZYŚCI PROGRAMU W ramach projektu Mama Kobietą Sukcesu, Kobiety-Mamy będą mogły skorzystać z programu Metamorfozy, który zakłada m.inn.: Cykl warsztatów, szkoleń i coachingów, które zapewnią rozwój osobisty i przyczynią się do zdobycia nowych umiejętności, wzmocnienia kompetencji i poprawy własnej drogi zawodowej. Możliwość skorzystania z usług Stylisty i Wizażysty Możliwość skorzystania z porad i usług Fryzjera Możliwość wykonania Profesjonalnej Sesji Fotografocznej, która m.inn dostarczy zdjęć, które będzie można zamieścić w dokumentach aplikacyjnych Pozyskanie Partnerów programu, w tym m.inn. Firm, które w procesie rekrutacji będą korzystali z bazy Naszych profesjonalnie przygotowanych do powrotu na rynek parcy Mam. Stworzenie programu Partnerskiego, dzięki któremu Mamy będą mogły korzystac z licznych zniżek i rabatów. WEŹ UDZIAŁ W PROGRAMIE I POCZUJ JAK PIĘKNIE BYĆ MAMĄ KOBIETĄ SUKCESU! ZADZWOŃ Monika tel. 501-188-811 Magda tel. 508-755-980 LUB NAPISZ DO NAS biuro@goldenskills.pl magdale na.paciorkowska@goldenskills.pl monika. gorzelak-bienko@goldenskills.pl http://www.facebook.com/pages/Mama-kobiet%C4% 85-sukcesu/208119799256469 -- www.dzidziabum.pl

Gość wfghjjkjk
hej! jest tu ktoś, kto dołączył? chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce

Gość mamakobietąsukcesu
:) W praktyce jutro ruchamy z pierwszym warsztatem temat "Spraw by twoje CV i LM stały się Twoimi osobistymi papierami wartościowymi". Warsztaty będą odbywały się we wtorki 19-21. Niebawem ruszą też 2-dniowe szkolenia dla mam szukających pracy i dla mam chcących założyć własną działalność. Chcemy zbudować społeczność Kobiet silnych, pewnych siebie i mogących na siebie liczyć. Rozbudować siec kontaktów, znaleźć pracodawców, którzy będą chętnie zatrudniali nasze Mamy. Zapraszam serdecznie, atmosfera spotkań jest bardzo ciepła i pełna zrozumienia. Jeżeli interesją Panią konkretne opinie uczestniczek proszę napisać zapytanie na naszej stronie na facebook-u, dziewczyny na pewni odpiszą, tutaj raczej ich nie ma Pozdrawiam Magda

Gość mamakobietąsukcesu
przepraszam za przejęzyczenie ruszamy a nie "ruchamy" :P

Gość 66asika45
w praktyce ni ema to nic wspolnego, i poszukja pracy 17, hah gdzie co z dzieckiem , kto odbiera itp dla mnie 6lta to siedzenie w domu