Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukułkakuka

IDEAŁ FACETA - podajcie Panie jakie cechy u facetów podniecają/pociągają was naj

Polecane posty

Gość Kukułkakuka

Jaki jest was wymarzony facet? wysoki/niski, szczupły gruby itd., brunet/blondyn, polak a moze z innego kraju, włosy na klacie a może bez, może jakiś zawód preferujecie, namiętny kochanek czy może macho, idealny penis, pod butem czy wolicie jak wami rządzi...i inne cechy ktorewam przychodza do głowy :)

Gość Kukułkakuka
Ja uwielbiam Mariusza Pudzianowskiego

Gość Mój ideał nie istnieje
taki żeby akceptował mój charakterek :D co do wyglądy to wysoki, nie za chudy, proporcjonalnie zbudowany, kolor włosów nieistotny, tak samo kolor oczu. Polak, namietny kochanek, zawód zaradny, przedsiębiorczy, penis powyżej średniej, charakter spolegliwy ale nie za bardzo czasami niech też porządzi. Poza tym czuły, wesoły, kochający, lubiący tańczyć... :)

Gość z dystansem do tych pytan :
wymarzony wiec juz ten ze snow to: wysoki ok 190cm brune polak lekkie wlosy na klacie zawod? cos gdzie ma wladze :Dsamiec alfa namietny kochanek penis idealny ok 19-21 cm cieply facet, ale ogarniety zyciowo inne cechy? zielone oczy badz ajsno niebieskie, lekki zarys miesni, zniewalajacy usmiech, piekne zeby xd

Gość z dystansem do tych pytan :
i żeby lubił wsadzać mi w odbyt bez gumy

spełniam wszystkie te wymagania, proszę składać podania drogie panie:)

Gość mój ukochany mężczyzna
musi być wysoki, jak by co wolę dostawać z buta niż z liścia :D

Gość KaśkaM
Mój ideał chyba też nie istnieje : Wysoki ok 190cm Dobrze zbudowana (proporcjonalna budowa ciała, i zeby byl troszke umiesniony podkreslam TROSZKE!) Włosy : Brunet najlepiej też zeby miał loki..uwielbiam chłopaków z loczkami! na ciele - preferuje lekkie włosy na klacie, ale nogi musi mieć czarne od włosów, lubie też wyrazisty zarost na twarzy..facet powinien yc męski. narodowość : egzotyczny, polacy sa nudni zawód : hmm byle dużo zarabiał penis: hmm przede wszystkim sprawny, i oczywiscie duzy, zeby czasem zadawal mi nawet ból...napewno musialby byc powyzej sredniej 15 cm! Kochanek: zmienny raz namietny raz stanowczy-ostry, dlugodystansowiec i zeby znam obce jezyki inne cechy: ciemne oczy, obeznany, kulturalny, inteligentny, z dobrej rodziny, rowniez jak poprzednia rozmowczyni zadbane zeby i w ogole zeby dbal o higiene....

Gość KaśkaM
Lubię jak mnie gwałcą

Gość kobitka, 31
chroni jak własną córkę, szanuje jak własną matkę i kocha tak, jak powinno się kochać własną żonę :) tak w skrócie aaaaaaaaaaaaaaaa i mamisynek i narcyz totalnie odpada! tylko, że żaden nie uważa się za mamisynka i narcyza :/

Gość kobitka, 31
Aha zapomniałam dodać, Lubię jak mnie gwałcą

Gość fyhieka)
Brunet,niebieskie oczy,ładnie zarysowany kąt żuchwy,pełne duże,zgrabne usta,zgrabny nos,symetryczna twarz i oprawa oczu,185cm wzr. średnia budowa ciała,kolor skóry biały o ciepłym odcieniu-niepalący, bez nałogów, silny charakter, łagodne usposobienie,piękny głos. No to by było na tyle jeśli o mojego mena a zarazem mój ideał mężczyny chodzi.

Gość kobitka, 31
beznadziejny podszyw

Gość well donoonnee
jak może byc silny charakter i łagodne usposobienie u tego samego?

moj ideal jesli chodzi o wyglad, glos, spodob mowienia poruszania sie i mimike twarzy to- MARCIN KORCZ mmmmmmmmmmm

Gość kobitka, 31
beznadziejny podszywie ja lubię seks ze zwierzętami z własnej inicjatywy, więc gwałt nie wchodzi w rachubę tym bardziej ze strony mężczyzn!!

Gość verbener
"jak może byc silny charakter i łagodne usposobienie u tego samego?" Z jednej strony być facetem męskim, silnym, twardo stąpającym po ziemi, ale z drugiej przy kobiecie, żeby jego dotyk gesty, sposób bycia były delikatne, wrażliwe, typu ciepłe spojrzenie, lekki dotyk. (Prościej mówiąc, żeby słoik stojący w piwnicy od X lat odkręcił jednym prostym ruchem, ale kobietę traktował jak zamek z piasku, który w każdej chwili może się zawalić)

Gość spora i owłosiona
klata nie za chudy i nie za gruby, ale za bardzo umięśniony tez nie, taki średni z budowy najlepszy wzrost 180-190

Gość ksdbjksdbjksdbh
Z jednej strony być facetem męskim, silnym, twardo stąpającym po ziemi, ale z drugiej przy kobiecie, żeby jego dotyk gesty, sposób bycia były delikatne, wrażliwe, typu ciepłe spojrzenie, lekki dotyk. (Prościej mówiąc, żeby słoik stojący w piwnicy od X lat odkręcił jednym prostym ruchem, ale kobietę traktował jak zamek z piasku, który w każdej chwili może się zawalić)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>hohohohoho cóż za wymagania, tu nie ma wyboru jest albo albo. Albo odkręca słoik bo ma kaca i leje na odlew bo go wkurwiłaś - badboj opcja 1, albo traktuje cie jak zamek z piasku ale słoików nie odkręca bo się brzydzi - ciepłe kluski leniwe opcja 2. I nie łudź się, nie ma żadnej alternatywy

Gość miłosnik Marlenki
a moim marzeniem jest laska ze sporą i mocno owłosioną cipą

Gość verbener
Hehe:D Ja tylko odpowiadam na pytanie i szczerze? Znam kilka takich osób, co "potrafią traktować kobiety" pomimo swojego niesamowicie wrednego, czasem wręcz chamskiego stosunku do otoczenia. PS. Jestem facetem i to nie były moje wymagania;)

Gość ksdbjksdbjksdbh
Hehe Ja tylko odpowiadam na pytanie i szczerze? Znam kilka takich osób, co "potrafią traktować kobiety" pomimo swojego niesamowicie wrednego, czasem wręcz chamskiego stosunku do otoczenia. opcja 1 do czasu opcja 2 pozory

Gość Ilonka24
Bogaty przystojny z duzym fiutem!

Gość fyhieka)
well donoonnee Silny charakter-bo jest to facet który w każdej sytuacji życiowej radzi sobie na szóstkę! Łagodne usposobienie-jest czuły,cierpliwy i jest naprawde świetnym ojcem a wiadomo że do dzieci trzeba miec nerwy ze stali czasami... Znałam mężczyzn którzy pozowali na silnych i wszystko potrafiących,zgrywali macho,a okazywali się dużymi niezaradnymi chłopcami. Kiedy poznałam swój ideał-pomyślałam-mężczyzna zagadka! Tak ,bo takich mężczyzn nie ma zbyt wielu i nie przywykłyśmy takich spotykać!

Gość zsssszokowana pacjentka
Jeśli chodzi o wygląd, to taki w typie tych panów: http://sagaoludziachlodu.socjum.pl/_/spolecznosci/sagaoludziachlodu/galeria/nc52ad518ac33c2937ba0f8e7ab4a6e23.jpg http://tapety.24on.pl/wallpapers/data/media/8/facet_d.jpg Brunet, wysoki (ale bez przesady), z idealną budową ciała, umięśniony, ale nie jakiś tam karczek, magiczne oczy (zmarszczki wokół oczu są bardzo podniecające :) ), o pięknym uśmiechu. Jeśli chodzi o charakter, to liczy się by miał podobną do mojej wrażliwość, by miał poczucie humoru, które podnosiłoby mnie na duchu nawet w najgorsze dni, no i oczywiście... Bym była dla niego najważniejszą kobietą na świecie :) Praca, cóż... Ważne jest to, by miał w życiu pasje. Jeśli pokrywałoby się to z jego pracą i w dodatku mógłby dzięki temu sporo zarabiać, to byłoby świetnie. No, to taki ideał. A one nie istnieją ;)

Gość taki moj
wysoki, nie za chudy, z czupryna na glowie, bez zarostu na twarzy troche niesmialy, skromny, czuly, uczuciowy, wrazliwy, usmiechniety, namietny, szczery, z dobrym sercem, pracowity i pomocny

Gość taki moj
ladny z buzi reszta nieistotna

Gość JakJakKajak
zrównoważony emocjonalnie , niezależny , empatyczny otwarty szanujący innych. I nie obraziłabym sie gdyby przy okazji byl szatynem o duzych błękitnych oczach. A najtrudniejsze (może niewykonalne) żeby mnie chciał

Gość .nm.n
ooo..widze ze wiekszosc kobiet ma identyczne upodobania, kazda mowi o brunecie, szczuply ewentualnie lekko umiesniony, z zarostem, wlosy na klacie, piekny usmiech.. to rowniez i moj typ. plus oczy brozowe, ale moga byc tez inne kolory. :):):):) no i ejstem szczesciara bo takiego mam:) o charakterze nie wspominam bo jest idealny. czuly troskliwy, zaangazowany, wrazliwy doskonaly rozmowca itd itd moglabym pisac i pisac. aha no i moj jest obcokrajowcem, a konkretnie holendrem:) czego chceic wiecej?

Gość trolololoolollo!
1. Wysoki od 185 do 190 cm 2. Jasne oczy (niebieskie lub zielone), ciemne włosy (najlepiej czarne), jasna skóra 3. Dobrze zbudowany, ale nie napakowany (chodzi głownie o szerokie ramiona) 4. Długie nogi :D 5.Wrażliwy i delikatny