Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xena4321

Problem z okresem.

Polecane posty

Gość xena4321

Witam :) Ostatnią miesiączkę miałam 14 stycznia. Współżyłam z chłopakiem 24 stycznia, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą. Mam regularne cykle - 29 dni. Teoretycznie okres powinnam dostać przedwczoraj, a tu nadal nic. W piątek pobolewał mnie brzuch i jajniki (jak przed każdą miesiączką), jednak okresu nie dostałam. Czy możliwe jest żebym była w ciąży? Jak myślicie?

Gość jadzia5841
jesteś w ciąży

Gość ona_niepocieszona
Widzę, że za dużo wsparcia na tym forum nie ma... Jeśli masz regularne cykle(czego zazdroszcze) to proponuje poczekać do tygodnia i jeśli nie przyjdzie @ to zrobić test albo udać sie do gina. Jeśli się tym bardzo stresujesz, to stres ma też duży wplyw na opóźnienie okresu. Pozdrawiam :)

Gość xena4321
Dzięki za odpowiedź. Ale czy są duże szansę na zajście w ciążę? Fakt, stres mnie ostatnio nie oszczędza, kłopoty w domu, egzaminy, strach przed niechcianą ciążą. Mądry Polak po szkodzie ;-/

Wydaje mi się, ze jeśli się zabezpieczaliście, a prezerwatywa nie pękła lub się nie zsunęła to raczej wina stresu i okres przyjdzie ;)

Gość xena4321
Dzięki za otuchę ;) Będę czekać cierpliwie.

Nie ma za co :) Wiem, że w takich chwilach liczy się na opinie i dobre slowo, nie raz martwilam się, ze moge być w ciąży i co najlepsze to wymyślałam sobie objawy :P a teraz oddalabym wszystko żeby w ciazy być :)

Gość xena4321
Dziecko to wspaniały dar, jednak wszystko w swoim czasie :) na pewno doczekasz się ślicznego dzidziusia! :) powodzenia!