Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda11

stara piosenka

Polecane posty

Gość Jagoda11

Prosze o pomoc w znalezieniu wykonawcy, lub tytułu piosenki z lat chyba siedemdziesiatych. Piosenka jest śpiewana prawdopodobnie po włosku. Na poczatku dzwoni telefon, odbiera kobieta. Potem śpiewa mężczyzna.Piosenka raczej romantyczna, dla zakochanych.

Gość Jagoda11
Piosenkę z telefonem na początku, nigdy nie słyszałam w radio, więc jest raczej mało popularna. Kobieta która odbiera telefon mówi:Kłin? allo? (piszę tak jak się słyszy. ) Dziękuję kawannalawe za zainteresowanie.

Gość Jagoda11
kawannalawe, bardzo dziękuję za propozycję. Nie jest to "moja" piosenka, ale bardzo mi się podoba, słucham jej z wielką przyjemnością. W między czasie, po wielkich trudach i milionach lat spędzonych na internecie znalazłam wreszcie tą "moją", z lat młodości... Di Quinto Rocco - "Pour la derniere fois". Jeżeli masz chwilkę, to posłuchaj, może Tobie też się spodoba. Pozdrawiam serdecznie.

Gość Jagoda11
Wiem, że jestem upierdliwa, ale widzę, że trafiłam na prawdziwego pasjonata starych piosenek. KAWANNALAWE! jeszcze jedna prośba. Słuchałam jakieś 10 lat temu piosenki po angielsku, śpiewa mężczyzna, w refrenie powtarza: Liza am sorry. Ta piosenka jest też śpiewana po polsku, śpiewa mężczyzna o głosie przypominającym Krzysztofa Krawczyka(?) też w refrenie śpiewa: Liza, ja przepraszam. Czy coś kojarzysz? Dziękuję z góry.

Gość Anna Bugaj
Moze chodzi o Buonasera dottore (Ciao, sono io) z 1975 r. a spiewa Claudia Mori (potem wlacza sie Adriano Celentano). To piosenka o telefonach "tej trzeciej" stad konspiracyjny tytul. Pozdrawiam

Gość gość
Szukam piosenki angielskiej z lat 80. Początek : dzwoni telefon. Romantyczna i piekna