Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njghjhkjhkh

moj problem polega na tym ze

Polecane posty

Gość njghjhkjhkh

mam 21 lat , zero osiagniec na kacie, zadnego powaznego zwiazku, ciagle imprezuje na codzien mi to nie przeszkadza ale dzis mam dola zobaczylam profile swoich bylych kolezanek, jedne od tylu lat z jednym partnerem , zakochane, nie ktore szczesliwe mamy . A ja dziecinne podejscie do zycia w dodatku wygladam jak dziecko ,,bejbi face" blond wlosy , czesc traktuje mnie jak dziecko a czesc jak glupiutka blondynke. mam dosc ;(

Nie przejmuj się tym za bardzo. Na pewno znajdziesz tego jedynego, nie musisz się spieszyć. Po prostu bądź sobą i ciesz się życiem...:)

Gość njghjhkjhkh
wlasnie takie mam podejscie, chce sie wybawic , wyszalec uzyc zycia a potem sie ustatkowac, ale poprostu czasem czuje sie jakos pusto... tak dziwnie...:(

Gość moniiaaaaa
nie zazdrość swoim koleżankom, że mają już stałego partnera, dzieci. Ty nadal jesteś wolna, bez zobowiązań - wychodzisz kiey chcesz, wacasz kiedy chcesz - doceń to :) a stały chłopak na pewno się znajdzie, jak to mówią - każda potwora znajdzie swojego amatora ;) oczywiście nie mówię tego w złym sensie :) ja mam 20 lat, więc jesteśmy w podobnym wieku i mam koleżanki starsze od siebie sporo, które też nie mają stałego partnera, nie mówiąc o dzieciach i co one mają powiedieć ?? Ty jesteś jeszcze baaardzo młoda, na wszystko przyjdzie czas :)

to nie problem masz dopiero 21 lat , a nie aż 21 ;)

Gość gdgdsgdsa
mam 23 lata i wlasnie zerwalam z chlopakiem bo chcial zpobowiazan. Ciagne 2 kiery 21 i ciagle 1 facet i dziecko? A po ilu latach juz sie soba znudza? dziecko? co ona jako malo wyksztalcona glupia pinda go nauczy?

Gość njghjhkjhkh
dziekuje wam, dibrze ze istnieja takie dobre duszki :P troche humor sie poprawil i uciekam, do pubu na jedno piwko z kolega. Trzymcie sie i jeszcze raz dzieki :)))