Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaAAAAFf

jak znaleść pracę nad morzem, warto wszystko zostawić i wyjechać???

Polecane posty

Gość agnieszkaAAAAFf

Mam dylemat...Jestem z Lubelszczyzny.. Od dawna marzłam o pracy i mieszkaniu gdzieś nad w morzem, w Trójmieście... Teraz poznałam faceta, który mieszka i pracuje na pomorzu.. Wiem że jeżeli nie wyniosę się nad morze to mogę zapomnieć o nim, bo to przecież za daleka odległość... Tutaj mam stałą pracę,ale nie chce tutaj siedzieć w wakacje bo jest nudno i pusto..Tylko jak ja mu powiem że szukam pracy nad morzem to on sobie pomyśli że jakaś natrętna dziewucha za nim lata. i nic mu nie mówię o moich planach.. Nie wiem jak szukać pracy tak daleko, jak zacząć i co jechać na rozmowę taki kawał drogi co mnie i tak nie przyjmą..

Gość dffdgfhgjhh
a nie mozesz z nim zamieszkac?

Gość pani z wybrzeża
noto przegladaj ogłoszenia ,interesuj sie tym /Pełno jest tego w prasie noo może za miesiac bedzie ...

Gość agnieszkaAAAAFf
tylko ja mam tu prace w biurze przy fakturach.. nie chcę pracować jako kelnerka.. ten etap mi już minął kiedy byłam na studiach.. a facet mieszka chyba z rodzicami... więc odpada.. piszemy ze sobą sms ale wiem że z czasem będzie ich coraz mniej... Jak by mu powiedzieć żeby mi pomógł w końcu tam mieszka i ma jakieś znajomości.. Ale żeby nie myslał ża ja taka zakochana w nim i dla niego jadę nad morze...

Gość dffdgfhgjhh
ciezko znaleźć prace, ja bym nie zostawiala takiej dobrej pracy, ilu ludzi marzy o takiej. a facetowi jak na tobie zalezy to powinien sam znaleźć pracę i wyprowadzic sie od rodzicow, wynająć mieszkanie, odpusc sobie. a zwiazek na odleglosc moze przetrwac.

Gość gość
Trochę ofert jest na www.pracanadmorzem.1job.pl, ale głównie ogłaszają się tam ludzie szukający pracy nad morzem, natomiast oferty pracy nad morzem masz tutaj ogloszeniatrojmiasto.ogloszeniapomorze.pl