Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajmakowa..

Nigdy nie pomagaj facetowi- zgadzacie się? M. Mielcarz

Polecane posty

Gość Kajmakowa..

jakiś czas temu Magda Mielcarz w wywiadach mówiła, że najważniejsze czego ją nauczyła mama to "nigdy nie pomagaj mężczyźnie, jeżeli Cię kocha zdobędzie Cię nawet spod ziemii, a jak mu będziesz pomagać to choćbyś podała się na srebrnej tacy nic z tego nie będzie" .. Zgadzacie się z taką radą życiową? Jeżeli facet jest bardzo pewny siebie i chce zdobyć kobietę , podoba mu się to może to powiedzenie się sprawdziA co jeżeli facet jeszcze się nie zakochał i wszystko jest na etapie przyjaźni, koleżeństwa? albo, jeszcze nie wie czy kocha, albo powiedział wprost, że to nie "to", albo jest nieśmiały..?

Gość Mój ideał nie istnieje
ja się z tym zgadzam w 100% jest jeszcze takie powiedzenie: "nie weźmie cie w gnoju to nie weźmie cie i w stroju" 🖐️

Gość Kajmakowa..
z tym gnojem to ciekawe hehehe Domascenka, aco jeżeli facet mi się strasznie podoba, albo go kocham, ale on narazie mnie tylko lubi? nie zakochał się choć widzę, że to niewykluczone, że nadejdzie... czy jemu też nie pomagać? przecież skoro nie kocha (jeszcze) to nie wydobędzie mnie spod ziemii:)

Gość Mieszanka wybuchowa!
kobieta powinna jedynie zadbać o to by się podobać, bo tylko to się liczy dla facetów

Domascenka, aco jeżeli facet mi się strasznie podoba, albo go kocham, ale on narazie mnie tylko lubi? nie zakochał się choć widzę, że to niewykluczone, że nadejdzie... czy jemu też nie pomagać? przecież skoro nie kocha (jeszcze) to nie wydobędzie mnie spod ziemii Najlepiej zrób za niego wszystko. Acha, przed ołtarzem też powiedz za niego tak :-o Facet ma się starać. Kobieta ma się starać. Ale nie można wszystkiego robić za kogoś. Mężczyźni kochają inaczej - całościowo. Kobiety czepiają się szczegółów.

Gość 1122
ale jak nie będziemy pomagały facetowi to pomyśli, że nie chcesz z nim być i da sobie spokój, odejdzie zniechęcony,!! po za tym jak jest na etapie, że jeszcze nie wie czy mu zależy, to brak pomocy tez go zniechęci, powie " nie to nie, trudno" nie wiem czy Mielcarzowa tak do końca ma rację.. co myslicie?

Jak się facetowi za bardzo pomaga, to delikwent robi się leniwy i przestaje się starać.

Gość 1122
dalej brak konkretnych wypowiedzi z uzasadnieniem..

Gość manio ciekawski
Pani Magdalena Mielcarz jest moim autorytetem :classic_cool:

dalej brak konkretnych wypowiedzi z uzasadnieniem. Jak ktoś nie chce dać się przekonać, to żadna odpowiedź nie będzie satysfakcjonująca.

Gość 1122
a ja pytam co jezeli on narazie tylko lubi tez nie pomagac???

A ja odpowiadam: połóż się na tacy, wsadź w ryjek pieczone jabłko. Najlepiej jeszcze się pogryź i przetraw, co by chłopaczyna się nie zmęczył. Jest pomaganie i jest wspieranie. Zachęta też może dużo. Paniała?

Gość 1122
pseudomistrzów ciętej riposty jak widzę nie brakuje. dużo głupich rad, mało powaznych:)

Gość ddd111123434
dziewczyny piszcie co myslicie?!??!

Gość hjnoi
dziewczyny piszcie co myslicie?!??! bezrobotna czy gimgowno na feriach?:)

Ja mysle ze ten tekst o pomaganiu odnosi sie tylko do pomagania w zdobywaniu. Ale nie zgadzam sie z nim. Mojego kuzyna "zdobyla" wlasnie jego zona...

Gość swdadsad
Calluna 79 słuszna uwaga:)

Jedyne z czym mogę sie zgodzić to to że Magda Mielcarz to bardzo piękna kobieta :D

Gość Calluna a ja
sie z Tobą nie zgadzam i niestety życie to potwierdza na każdym kroku. kuzyn to po prostu wyjątek od reguły, sytuacja 1:10000000

Gość Tereska1234
Zgadzam się, ale jej łatwo mówić bo pewnie w kolejce się do niej faceci ustawiali, a do tych mniej ładnych już nie, a nikt nie chce być samotny. Jedno jest pewne za facetami nie należy latać.

Jedno jest pewne za facetami nie należy latać." To samo odnosi sie do kobiet :)

Gość tlr
Mielcarz to, tępa dzida i takie też jej rady... Jakimś dziwnym trafem zakochała się akurat w milionerze a nie w urodziwym cyganie z gitarą. Nie słuchajcie tej hipokrytki. Jak nie będzie zachęty to facet może zrezygnować zanim mu zacznie zależeć. Brak starania się juz poźniej, w związku, może sugerować wyrachowanie kobiety.

Gość poza tym magda
jest bardzo piekna. takie kobiety nie sa samotne, zawsze maja adoratorow.

Gość Kobieta 45646
to też prawda.. brak zachęty i utrdnianie może spowodować, że facet się zniechęci, albo pomysli, że kobieta nie ma ochoty na znajomość z nim. Mielcarzowej się trochę powywracało w głowie,. ona ma duze powodzenie on mega bogaty to i faktycznie nie ma mu co było ułatwiać. Wie, że wszystkie na niego leciały Ale proste życie takich zwykłych ludzi nie jest takie kolorowe jak w bajce. Z ułatwianiem chyba nie taka prosta sprawa..

Gość ddddddd
dd

Gość Zonzzolka
mielcarz jest mentalnie dupnieta to typowe u modelek

Gość hsdgfjsggh
jasne że to prawda, sama z doswiadczenia wiem że jeśli facetowi zalezy to będzie wychodził z siebie aby tylko zdobyć przychylność ukochanej, naprawdę nie uwierzylibyście co moi byli robili :D