Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam zmartwienie

partner mnie spoliczkowal, rodzice nie chca go widziec

Polecane posty

Gość mam zmartwienie

dzis popoludniu mialam klotnie z moim partnerem. kilka razy uderzylam go w twarz, w koncu on uderzyl mnie. wsciekla wyszlam z domu i pojechalam do rodzicow. oni zobaczyli slad na mojej twarzy, probowalam im wytlumaczyc, ze ja tez kilka razy go uderzylam a on poprostu mi oddal. nie jestem na niego zla za ten policzek. problem polega na tym, ze teraz moi rodzice nie chca go nawet widziec, powiedzieli, ze dopoki z nim bede oni nie pojawia sie w moim mieszkaniu itd. nie chce zeby przez taki cos popsuly sie relacje miedzy nami a moimi rodzicami ale nie wiem jak im przemowic do rozsadku.

Gość mam zmartwienie
jestesmy ze soba od 12 lat, podniosl na mnie reke kilka razy ale tylko wtedy gdy sama najpierw mu przylozylam. sam z siebie mnie nie uderzyl wiec jesli juz ktos kogos powinien zostawic to on mnie. ale nie w tym tkwi problem, problem tkwi w obecnej relacji pomiedzy nami a rodzicami.

Gość aKocicaPapierosa...
No to czekaj az zacznie cie ostro napierdalac...tak jak moj ojczym mojka matke.Jak raz podniosl reke to moze byc tylko gorzej...Ja mojego faceta w ciagu 7 lat tyle razy spoliczkowalam,ze masakra,ale nigdy w zyciu mi nie oddal(jak facet w ogole moze oddac kobiecie?!)Jak juz mial mnie naprawde diosyc to po prostu wychodzi,zeby ochlonac.Zero szacunku do siebie w twoim przypadku widze!

macha taka łapami, az gość nie wytrzyma wszystkie po facetach jedziecie... Należało się laluni, nie wolno nikogo bić, męża, żony, dziecka, psa.... bo agresja rodzi agresję

Gość aKocicaPapierosa...
Facet musi czasem dostac w pysk jak mu siada na dekiel.bynajmniej moj:-)

Gość nie-wakacyjna
kocica a Ty masz szacunek do swojego faceta, ze go bijesz po twarzy? autorka przynajmniej nie jest hipokrytka, wie, ze skoro sama bije to ja moze spotkac to samo. co to za tok rozumowania, ze Ty mozesz go bic ale on Ciebie nie bo jestes kobieta. jako osoba dorosla powinnas wiedziec, ze przemoc i agresja cale gowno daja w przypadku rozwiazywania problemow

Gość facet z macet
"Facet musi czasem dostac w pysk jak mu siada na dekiel.bynajmniej moj" Owszem, ja np. nie podniósłbym ręki na kobietę (choć to może wiele kobietę nauczyć, a i kobiety to lubią), ale to był ostatni epizod mojej znajomości z kobietą. Facet, który toleruje przemoc ze strony kobiety to DNO!!!!! Agresywną fizycznie kobietę należy bezzwłocznie rzucić.