Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezdzic czy nie jezdzic

czy po zrobieniu prawka od razu jezdziliscie sami?

Polecane posty

chodzi mi o to czy od razu po odebraniu prawa jazdy bez zadnych obaw i lekow wsiedliscie za kierownice i jezdziliscie jak gdyby nigdy nic, czy odczuwaliscie jakis minimalny strach przed jazda, jezdziliscie z kims doswiadczonym dla oswojenia? a moze sa osoby ktore pomimo posiadania prawka w ogole nie jezdza?

Gość ertyertyerte
tak, było ciężko bo starszy niechętnie udostępniał swój samochód, ale jak już dał korzystałem ze wszystkich 150 KM :classic_cool:

zfdalam i jezdzila nawet daleko za miasto przez miesiac mialabym czolowe nie jezdze 13 lat:O

ja pare dni temu zdalam prawko i niedlugo bede mogla je odebrac, ale na mysl, ze sama bede musiala wszystko robic, uwazac, bede zdana sama na siebie w zatloczonym miescie, odczuwam pewien niepokoj...mam nadzieje ze jak dostane prawko to sie osmiele...

Gość wiolkawiolkawiolka
nom bo dostałam samochód po rodzicach roczny hehe i teraz robie setke km dziennie , a prawko mam pół roku

Gość ja mam prawko 2lata
i ani razu nie jezdzilam, bo nie mam samochodu, a prawko zrobilam, bo mialam okazje za darmo zrobic, moze kiedys sie przyda;)