Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5tggfft78jhhh

czekam na okres i potem zakończę związek z chłopakiem

Polecane posty

Gość 5tggfft78jhhh

Zacznę sobie szukać innego. Szukałabym już teraz ale boję się, że jestem w ciąży więc wolę zaczekać i się upewnić. Nie wiem co zrobię jak się okaże, że jestem a mój chłopak to egoista i despota. :( Szukam chyba tylko pocieszenia bo nikt z moich znajomych o tym nie wie.

Gość aneta22dssd
ile razem byliscie?

Gość 5tggfft78jhhh
Pół roku. Jeszcze z nim jestem ale mamy chyba niezgodność charakterów. On jest bardzo pewny siebie i zarozumiały. Uważa, że jest najmądrzejszy i wszystko robi ok. Może dlatego, że ma powodzenie i jest bardzo przystojny. Pewnie mu się zdaje, że jak nie ja to inne. Poza tym mam problem z zaufaniem mu.

Gość 5tggfft78jhhh
Na początku bardzo się starał. Może to też moja wina bo byłam czasami oschła i nieufna. :( Teraz niby tragedii nie ma poza tym, że nie chce mu się z domu wyjść. Jest ciepły, czuły... tylko jest strasznie zarozumiały. Potem niby prostuje, że powiedział tak w trosce o moją osobę ale pewnie dlatego, że wie że chcę o nim zapomnieć. Wcześniej taki zarozumiały nie był. :( Boję się takiego związku bo już jednego takiego chłopaka miałam i to był koszmar. Wykładał na uczelni a kobiety traktował jako gorsze. Tylko on się liczył i nikt inny. Teraz on ma żonę, która się go słucha we wszystkim i są zadowoleni. Mój obecny też pracuje na uczelni i też wykazuje podobne zachowanie.