Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie????

Gdzie można zobaczyć na żywo i kupić ubrania Babaluno?

Polecane posty

Gość Gdzie????

W jakich sklepach? Smyk? 5-10-15? Gdzie je kupujecie? (Allegro i internet mnie nie interesuje, bo chcę móc dotknąć i zobaczyć towar jaki jest w rzeczywistości.

Gość horyzont
o kuurwa, a w twoim necie dziala tylko kafeteria? google ci zdechlo tępa krolewno??????????????

Gość Mama Nasturcja
przedmówca jest bardzo bezpośredni ale zasadniczo ma rację///

Gość Gdzie????
Tępa zdechła królewno, w Google nie ma na ten temat kurwa informacji! Zadowolona?

Gość Gdzie????
Ja też zasadniczo potrafię być bezpośrednia w konfrontacji z takimi krawężnikami.

Gość hahahahhahahahahhahahahha
tak sieroto szukasz, ze nie znalazlas-ja znalazlam, bardzo szybko

nie no, kolejna kretynka co nic znalezc nie potrafi a kraweznikiem to chyba jest twoj bachor co go chcesz ubrac w jakies baba szmaty

Gość Gdzie????
Może ktoś normalny, kto wie o co pytam (a nie tylko wpada sobie pobluzgać) by się wypowiedział?

Gość Gdzie????
To się sieroto ciesz, że znalazłaś. Ja nie znalazłam, dlatego pytam. Logiczne? Nie? To idź pobiegaj zamiast tu pisać.

Gość Gdzie????
Nie mam kretynko bachora, ani zamiaru ubierać go w szmaty. Idź zrób se kolacje, lepiej zrobisz, zamiast tu siedzieć i nudzić.

Gość a gdzie mieszkasz?
ja ogladam i kupuje ubranka Babaluno u siebie w miescie w malym sklepiku gdzie kobieta ma ciuchy dla dzieci z Uk. ma tez konto na allegro i full ciuchów z roznych angielskich firm :)

Gość Gdzie????
PYTAM NORMALNE OSOBY, KTÓRE BYŁY I WIDZIAŁY, A NIE GDZIEŚ COŚ SŁYSZAŁY ALBO WYCZYTAŁY, BO W NECIE SOBIE LUDZIE RÓŻNE RZECZY PISZĄ. (NIE ODPOWIADAM JUŻ NA WULGARNE ZACZEPKI GIMGÓWIEN I ZAWODÓWEK, WIĘC NIE SZCZEKAĆ MI TUTAJ. SIO!)

Gość cynamonowe lulu
autorko, nawet chyba nie mam ochoty ci pomoc wieje groza i patologia na kilometr

Gość Gdzie????
Dziękuję ci za życzliwą odpowiedź. Nie znam u siebie takich małych sklepików. Chodziło mi raczej o jakieś duże ogólnodostępne miejsca w miastach (sieci sklepów itp.). Jestem z Wawy.

Gość the best quality
wydalo sie-warsiawwska chamka:D

Gość Gdzie????
Widział je ktoś w dużych sklepach typu Smyk, 5-10-15?

Gość Gdzie????
Albo w marketach (jakieś Tesco itp.)?

Gość Gdzie????
Podnoszę.

Gość hahahahhahahahahhahahahha
a podnos, tylko nie wiem po co jebana glizdo

Gość a gdzie mieszkasz?
w zadnych duzych sklepach ani innych sieciówkach nie kupisz ubrań babaluno. tylko małe sklepy, gdzie ktoś zajmuje sie sciąganiem towaru z Uk

Gość Mama Nasturcja
aha ty chcialas zobaczyc i kupic. ale to masz takie fotki ze mozesz smialo kupowac wszystko widac, nic nie ryzykujesz

Gość Gdzie????
Aha. No to muszę w takim razie rozejrzeć się za takimi. Będzie ciężko, bo w mojej okolicy nie ma małych sklepików. A może jest tu jakaś warszawianka, która zna jakiś konkretny sklepik tego rodzaju? Bo ciężko jeździć od dzielnicy do dzielnicy i szukać igły w stogu siana...

Gość Gdzie????
Tak, tak ..no właśnie chciałam zobaczyć na żywo przed zakupem. Nie lubię kupować przez internet, dlatego że zdjęcie nigdy nie oddaje faktycznego stanu rzeczy.

Gość Gdzie????
Na żywo jest zupełnie inaczej. Możesz dotknąć towaru. Widzisz jak gruba jest bawełna. Widzisz jak intensywny jest kolor. Widzisz jak rozmiar równi się od odpowiedników innych marek. Na zdjęciach przeważnie wszystko wygląda inaczej niż w rzeczywistości.

Gość Gdzie????
różni

Gość Gdzie????
Może znajdzie się ktoś z Wawy, kto zna i korzysta z takiego sklepiku, gdzie można dostać Babaluno?

Gość wsaws
babaluno ma fajne ciuchy wszystko jest w dobrym gatunku i bardzo ladne i mieciutke w dotyku i dobrze sie pierze z tym ze jak na metce napisali ze cos jest 56 to jest to faktycznie rozmiar 50... kupilam mlodej na 62 pajace i byly mniejsze i tylko tydzien je uzywalam bo wyrosla w trymiga...

Gość kobrietta
babluno ma super ciuchy, jakościowo ekstra, jedynie faktycznie ciut zaniżoną numerację