Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie????

Gdzie można zobaczyć na żywo i kupić ubrania Babaluno?

Polecane posty

Gość Gdzie????
Czytałam w necie, że okresowo były w 5-10-15. Niektórzy piszą, że kupili jakieś egzemplarze w Smyku.. Ciekawe tylko, czy są tam nadal, bo mam kawał drogi z mojej dzielnicy do galerii i centrum. Dzięki, że napisałaś o tych zaniżonych rozmiarach! No właśnie między innymi dlatego lubię widzieć co kupuję. :) A wiesz może przy okazji jakie są ubrania F&F z Tesco? Też pozaniżane rozm.? Czy piorą się tak samo jak Babaluno i są podobnej jakości? Jaka jest Bawełna w Babaluno i F&F? Cienka jak w H&M, czy gruba jak w Mothercare?

Gość Gdzie????
Podnoszę.

Gość diabl123
ja mam dla swojego synka dużo ciuszkow Babaluno i kupuje je w Smyku i 5-10-15. Myslałam ze Babaluno to tylko w Smyku...

Gość dokladnie taj jak wyzej
BABALUNO mozna kupic w Smyku i w 5-10-15, widzialam tez w TK MAXX

Gość Gdzie????
O dzięki dziewczyny!!! :D A z jakiej one są bawełny? Grubej jak Mothercare i KappAhl, czy z cienkiej jak H&M i C&A?

Gość Gdzie????
I powiedzcie mi jeszcze czy F&F z Tesco są podobnej jakości do tych Babaluno, czy gorsze? Warto po nie jechać, czy dać sobie spokój?

Gość diabl123
wiesz co, te z tesco f&f też nie sa najgorsze, cenowo wygladają jak Babaluno, więc i tak wole te drugie. Cienkie pajacyki porównalam z H&M i myslę że jakościowo po kilku praniach sa podobne. Polarowe F&F po praniach są jakoś brzydsze. Ja ci polecam jeszcze ze Smyka Coolclub i 5-10-15 sa super.

Gość Gdzie????
Dziękuję ci! :) A rozmiary z F&F, CoolClub i 5-10-15 też są pozaniżane jak w przypadku Babaluno - tak jak tu wczoraj dziewczyny pisały - czy większe?

Gość Gdzie????
Aha, jeszcze dopytam, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam: pisząc o cienkich pajacykach miałaś na myśli Babaluno, F&F, czy obie marki?

Gość Gdzie????
?

Gość Gdzie????
Podnoszę.

Gość Gdzie????
?

Gość :-)))
Witam, tak się składa, że prowadzę sklep internetowy w W-wie z ubrankami Babaluno, Minoti, Mothercare, H&M i wielu innych, ale przeważająca ilość jest firmy Babaluno. Umożliwiam odbiór osobisty, więc można przyjść i obejrzeć. Zapraszam http://esklep-dla-dzieci.pl/

Gość W sumie to na wielu rzeczach:
Ale przecież w Wawie już są wszystkie te sklepy. Babaluno też - w 2 sieciach. Opłaca ci się ten interes? W Warszawie? :)

Gość :-)))
Sprzedaję nie tylko w W-wie - zasięg cała Polska. Ludzie z mniejszych miast i miejscowości nie mają takiego dostępu do sieciówek i markowych sklepów. Poza tym jest sporo kobiet "leżących" w ciąży i one głównie kupują przez internet.

Gość mnemozyne
W Warszawie na Wilanowie jest wyprawka dla maluszka i tam jest sporo ubranek w dobrej cenie i Babaluno i Minoti oraz firmy polskie.

Gość Ankq
Duży wybór ubranek dla dzieci tej marki znajduje się w sklepie internetowym markowe-ubranka.pl - sama tam kupowałam ubranka dla córki.