Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adelelelelelexd

Czy faceci wolą chude laski ?

Polecane posty

Gość Adelelelelelexd

Witam wszystkich:) założyłam ten temat żeby poznać wasze zdanie na ten temat. Czy to prawda że oni wolą te chude ja waże 53kg i mam 170i uważam że wyglądam super a oni zawsze wybierają te chude co ważą 40lub 45dlaczego tak jest? Czy powinnam schudnać żeby mieć powodzenie u facetów bo nie wiem:( ?

Gość Dreamed I was an eskimo
Kobieta bez dupy, to jak obiad bez zupy.

Chyba wolą szczupłe ale ksztaltne...takie chudzinki to.widuje tylko w patologicznych związkach. Niestety,

masz zaje... wage przy tym wzroscie, ja mam 160cm a waze 47. 40KG TO ANORETYCZKA facet nie pies na kosci nie poleci.Ogladalam rozmowy w toku i bylo o anorektyczkach to az patrzec nie moglam jak to oblesnie wyglada fuujjjjj.

Gość Adelelelelexd
Ja właśnie nie wiem jak ja mam schudnać jak ja nie umiem bo muszę ciągle żrec nawet teraz czipsy i czekoladę to tego tosty z majonezem.ale czy ja jestem kuźwa gruba 53to dużo? A oni chcą szkieleta ja już nie wiem. Chyba fajnie jak laska ma pełne piersi i fajny tyłek czy oni tego nie lubią ? Bo ja już nie wiem, naprawdę:(

Gość nakolana
nie potrafie sobie wyobrazic jak wygladasz. ale 53 to chyba ok przy takim wzroscie. przynajmniej jest szansa na cycki. i ze sie nie poobijam jak sie przytule.

Gość Witek00956
tak faceci nie lubią wieszaków i chobli przykrytycz skórą

a czemu nie pokazesz zdjec wtedy ocenimy czy moze sie podobac twoja figura...

Ja przy wzroście 170 waze 55 i wszyscy mówią mi że jestem za chuda, nawet jak się patrzy ma BMI to twoja waga jest idealna to twojego wzrostu.

Gość ladyladylladylady
webster jestes brzydki :o

Gość vdvsdfcsdfsxdf
faceci wolą kobiety seksowne, a chude laski seksowne nie są

Webster to zniewiescialy facio ktory wtraca na babskim forum nachalnie swoje nic nie wnoszace trzy grosze liczac na zachwyty kobiet, ktorych brak. Smutne choc nieco zabawne przy dluzszej obserwacji 🖐️

Gość adelelelele18
Dokladnie to mam 167cm i 53kg ale nie wiem mam trochę duże piersi i na biodrach trochę heh to wszystko tam jest . Masakra ale co tu zrobić nic. Tu chyba wszyscy wolą chude ja pier nie wiem sama co z tymi facetami :( zdj nie wstawie bo wiecie jak to jest wolę być anonimowa. Ale moja figura to tak mniej więcej szczupłe długie nogi to muszę przyznać że tam gruba nie jestem. Ale te piesi za duże w porównaniu do nóg to chyba powinno być tak że szczupłe nogi to mały biust a tu nie wiem . Muszę schudnać tyko jak

A może problem tkwi w czymś innym a nie w Twojej wadze? Bo myślę, ze przy swoim wzroście i 53 kg jesteś szczuplutką, zgrabną dziewczyną.

Shizuka Hiou czy jak wolisz noxelka to co ty soba reprezentujesz i to jak wygladasz to zakrawa na kpine...jeste zakompleksiona gowniara ktora nic w zyciu nie osiagnela a potrafi tylko psioczyc. zastanawia mnie jak mozna byc tak prymitywnym by napisac "W życiu najpiękniejsza jest perspektywa Śmierci... " czyzbys byla kolejna zjebana metalowa z nieumytym cipskiem i myslaca o smierci....zreszta mysl o czym chcesz i tak nic w zyciu nie osiagnelas :) pozdro pustaku

Gość Adelelelele18
Nie wiem ja tak uważam co dziennie słyszę od mamy ile ty żresz jaka ty gruba jesteś wszystko w tych cycach masz.. Dlatego nikt cię nie chce tak mi mówi siostra. One są szczupłe i mała mały biust pasujący do szczupłych nóg.

Szczupłe - tak Chude - nie. Skrajności nie są dobre. Anorektyczki i grube dziewczyny nie są atrakcyjne. Oczywiście, jeśli kobieta ma nieco krąglejsze kształty, nie ma w tym nic złego. Dla mnie kobieta przestaje być atrakcyjna, kiedy jej się boki ze spodni wylewają...

głupia jesteś. szczupłe dziewczyny z dużymi piersiami to skarb! chciałabym wyglądać tak ,,grubo'' jak Ty. Myślę, że masz troszeczkę niepoukładane w głowie skoro problem braku powodzenia chcesz rozwiązać .. odchudzaniem. Może to z Twoim charakterem jest coś nie tak, może zachowaniem odrzucasz facetów? Od tego radzę zacząć

Gość nakolana
ile masz lat? jaki rozmiar biustu? po pierwsze nie zryj tyle syfu typu chipsy i czekoladki. zamień na owoce. troche wiecej ruchu. i bedzie ok. jak juz pisalem waga jest IMO dobra. wolę laleczke ja ty niz towje kolezanki po 40kg

Gość czynikt nie widzi ze to prowo?
💤

ty akurat wies zile osiagnelam 🖐️ tak sie sklada ze nic nie wiesz... pustaku 🖐️ ani przystojny, ani uduchowiony, takie zero jestes, takie zero...

Gość Adelelelele18
Jeśli chodzi o charakter to nie wiem może tak jest ale skąd mam to wiedzieć . Dziewczyny mnie nie lubią to fakt nie wiem dlaczego tak jest większość mnie nie lubi a najgorzej to jest np w dyskotece zawsze coś do mnie mają chociaż normalnie się bawie jak wszyscy. A faceci to nie wiem.. Większość się mnie chyba boi ale nie wiem czemu:(

Gość Adelelelele18
Ty wolisz to jesteś jedyny.. Moje chude koleżanki mają facetów a ja nie jedna ma 45a druga też coś około. A ja co nic. Gruba i tyle. No łatwo Ci mówić nie żryj jak ja muszę bo chyba bym zabiła jak bym nie zjadła dziennie chociaż batona ale to zawsze się ciągnie dalej to żarcie. A lat mam 18za pół roku 19. Rozmiar to masakra D

Gość Ojtaaaam
Ja mam 170, ważę 63 i na brak powodzenia nie uważam :) Jeszcze nigdy nie słyszałam, że jestem gruba, więc nie wiem z czego Ty sie chcesz odchudzać ważąc 53kg..

Gość Adelelelele18
Nie wiem czy za ładna dużo jest ładnych i co do mnie zawsze coś mają. A ja tam nikogo nie prowokuje tylko dobrze się bawie i tyle. A co do gledzenia to nie wiem może czasem coś tam gadam . Ale kiedyś mi jedna laska powiedziała że mam cyce jak donice bo jestem gruba od zarcia tych batnów co chwilę. Ale ja nie wiem co ja mam już robić bez jedzenia nie da się żyć