Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRHopkins

Oddać dziewczynie

Polecane posty

Gość PRHopkins

Witam, Miałem ostatnio bardzo przykrą sytuacje ze swoją kobietą z którą jestem już około 7 lat, po powrocie do domu z męskiego wieczoru doszło do wielkiej kłótni, nie bylem pijany. Kobieta zaczęła niszczyć moje rzeczy więc złapałem ją za ręce i powiedziałem żeby wyszła z mojego mieszkania, a ona nic. Po chwili znowu to samo więc ją odepchnąłem - ona na to zaczęła mnie drapać po klacie - byłem bez koszulki, tak mocno że krew leciała strumieniem i to nie raz kilka razy - blizny do końca życia . Nie wytrzymałem i uderzyłem ją mocno w twarz z otwartej ręki, po czym wywaliłem za drzwi. Tylko n ie piszcie że miałem inne wyjście bo kobieta dostała szału - a po liściu była w szoku i mogłem ją wywalić za drzwi. Kobiety czy jestem damskim bokserem?

Gość masz zaburzenia
psychiczne--to napewno można stwierdzić czytając twój temat.

Gość PRHopkins
Niby dlaczego? różne sytuacje w życiu mają ludzie- ja pierwszy raz się z taką spotkałem, jestem bardzo spokojny i pokojowo nastawiony. Ciekawe jaka była by Twoja reakcja, dać się okładać dalej? wybacz ale zostawianie komuś blizn to nie to samo jakbym dostał w twarz z otwartej ręki - na który na pewno zareagował bym inaczej.