Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niska..............

Jestem niska - są tu podobne osoby? Jak sobie radzicie w zyciu ?

Polecane posty

Gość niska..............

To moj kompleks, przyczyna niepowodzeń :( od dziecka byłam ta najniższa w klasie , zerówka, podsstawówka, gimnazjum ,liceum i teraz na studiach :( na urode nie narzekam ,dostałam nawet propozycje zostania modelką od jednej znanej agencji ,ale poprosili w rozmowie o wzrost... i tu załamanka :O za niska jestem ,nawet na fotomodelke. Ciezko mi znalezc fajne ciuchy , musze kupowac w działach dziecinnych ,w sklepach młodziezowych wszystko za dlugie ,za szerokie eh Starałam sie o prace na wakacje w jednej z firm ubezpieczeniowych , ochroniarz gdy mnie zobaczyl powiedzial '' Ooo to u nas dzieci zaczęli zatrudniać ?'' :O takich uwag było wiele , w jednej firmie (praca fizyczno umysłowa) kierownik dał jasno do zrozumienia ,ze sobie nie poradze bo jestem drobniutka i delikatna , i ten jego zboczony usmieszek :O Na ulicy ,w autobusach etc jestem traktowana jak powietrze, ludzie mnie popychają ,nie zwracaja uwagi , kiedys zalozylam buty na b.duzym obcasie ,ciezko mi sie chodzilo ale ''uroslam'' o 11cm , od razu czesc osob zaczela mnie inaczej traktowac , nie byłam juz popychadłem wiec wzrost ma znaczenia :( Czuje sie fatalnie, bo wiekszosc nastolatek jest wyzsza ode mnie :( mam 152 cm wzrostu

Gość Niskialedlugi
Spotkamy się na moście u baby w zaroście!

Gość o szhiiiiiiiit
No widzisz , ja mam 181 cm i to dla mnie koszmar , zaczelam szybko rosnąc majac 10-11 lat ,szybko dojrzałam i jako 12 latka miałam juz 180. Do tego mocna budowa ,grube kosci i obfite kształty , wyobraz sobie jak mnie traktowali w szkole... Hipopotam, Zyrafa, świnia, wieprz, krowa, mutant ehh

Gość niska a masz ochotę poznać
faceta,który mierzy 155 cm i ma 45 latek??:)

Gość niska a masz ochotę poznać
no gdzie się szwendasz moja lubo??:D