Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pommka1987

Mam 24 lata i chyba jestem juz zbyt stara na malzenstwo, dzieci

Polecane posty

Gość Pommka1987

Wszystkie moje kolezanki juz dawno sa po slubie i wiekszosc ma dzieci. Zostalam tylko ja. Z jednej strony chcialabym juz miec meza, dzieci narazie niekoniecznie. Z drugiej nie chcialabym sie wiazac tak szybko. Jednak z kazdej strony slysze teksty w stylu stara panna, nie moge juz tego sluchac. Smutno mi i najchetniej wyjechalabym gdzies daleko

Gość tetqr
stara panna w wieku 24 lat ? Boze gdzie ty mieszkasz

Gość lmfnfo
powiedz w jakiej zabitej dechami wsi mieszkac musisz ?? i w ktorym wieku rowniez? bo dla mnie to co piszesz to smiech na sali pozdrawia bezmezna i bezdzietna 30 latka:D

Gość wieś jak nic
w tym wieku to ja dopiero po studiach byłam i w ogłe nie myślałam ani o dzieciach ani o małżeństwie żal mi takich głupich panienek ty chyba w wieku 40 lat chcesz już być babcią

no tak, zbyt stara jesteś płytę nagrobkowa juz masz... bo wiesz... w tym wieku to tylko patrzec i zgon

Gość marne provo daje
1/10

Gość tetqr
ja tez jestem ze wsi ale u mnie nie ma takiej mentalnosci :)

Gość Pommka1987
plyty jeszcze nie mam. kupie sobie gdy osiagne wikeu 25 lat. ale miejsce na cmentarzu juz sobie umowilam.

Gość cospodobnego
w tym wieku to ja dopiero po studiach byłam i w ogłe nie myślałam ani o dzieciach ani o małżeństwie żal mi takich głupich panienek ty chyba w wieku 40 lat chcesz już być babcią Ty za to mamusią pewnie dopiero zostałaś w tym wieku? :D Światowe karierowiczki się znalazły, a potem płacz że w ciąże nie umieją zajść albo dziecko chore :O

w tym roku mogłabyś mieć chociaż chłopaka ,ale niekoniecznie.Teraz kobiety boją się małzeństwa ,dzieci i wszystkiego co zwiazane jest z jakąś odpowiedzialnością

Gość Wy sie nie smiejcie, tylko
spojrzcie na obecne 24- latki... od 10 lat juz sie maluja, sypiaja z facetami, pija, pala. Cera nieswieza, smarszczki jak bruzdy po bronowaniu... wygladaja jak 38-latki z wczesniejszych rocznikow, wiec dla nich rzeczywiscie to ostatni dzwonek...

Gość ja mam 22lata
i juz wiem gdzie bedzie moje miejsce na cmentarzu, gdzie bede pochowana:D :D tez mi rodzina zatruwa zycie, zwlaszcza mama, ze kiedy wyjde za maz, ze to juz pora na dzieci, a ja nawet kandydata nie mam:p

Gość wannika1
bosze Polska to sredniowiecze