Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość triumphowa

Elżbieta Hanna Bożenka - które najładniejsze :)

Polecane posty

Gość triumphowa

na wiose rodzi mi sie córeczka :) Chciałabym poznać opinie które imie z tych które wymieniłam pasowało by najlepiej ? Nazwisko w miare krótkie więc problemów nie ma :) O może jeszcze zapytam czy są jakieś mamy Eli , Hani albo Bożenki ? :))

Gość ja mam sentyment do Bożenka
Bo ktoś bardzo mi bliski ma tak na imię. Więc jestem za Bożenką, druga w kolejności Hania. Imię cudne, ale ostatnio wszystkim znajomym rodzą się Hanie. Ela mi się nie podoba.

Moja córcia będzie Hania:-) brałam tez pod uwagę Elę ale już jest jedna w rodzinie:-)

Gość baracholka
ela najładniej bożenka okropnie hania za dużo teraz

Gość dwdwee
Z tych imionek Hania :) Moja córa będzie Jula :)

W rodzienie mam 3 Elżbiety z czego jedna to moja mama - fajne babki :D Bożenka, nie wiem czemu, ale zawsze mi się kojarzy z tą z Klanu, ale osobiście też znam jedną Bożenę i też bardzo fajna babka. Hanna - ostatnio dość popularne, przynajmniej w moim otoczeniu, też ładne - kuzynka ma tak na imię i też jest niczemu sobie :P Ja zawsze imiona kojarze z kimś kogo znam i choć czasem mi się bardzo podoba, to źle mi się kojarzy i na odwrót :) Ogólnie fajne imiona masz na "oku", takie zwykłe, a nie np. jakaś Dżesika :P

wszystkie jak dla mnie porazka dobrze ze mi rodzice nie dali tak na imie ja mam na imie Anita :)

A mnie się też Bożenka kojarzy z tą z Klanu, innej nie znam. Wszystko jest kwestią gustu, bo moja siostra nazywa się Elżbieta i twierdzi, ze to wieśniackie imię. Nie przekonuje jej argument, że to imię królowych :D Mnie się nie podoba żadne z tych.

Gość wexdfcv
Elżbieta. Hań jak psów, Bożenka niezbyt szczęśliwe.

Gość Naprwno nie Hania
Podobnie jak Julia,Nikola,Oliwia!!Nie dobrze się robi on tych imion.Za parę lat ktoś zawoła np.Julka a obejrzy się 20 dziewczyn.

nie przesadzajcie. ja oprócz mojej córki nie znam zadnej małej Hani, a w moim sasiedztwie ostatnio urodzilo sie sporo dziewczynek

Gość moja córka
moja córka ma Hania i nie mam w rodzinie i znajomych żadnej Hani wiec to chyba zależy od regionu gdzie się mieszka.

Gość same zobaczcie ile mam
napisało tutaj ze ich córeczka to Hania. Dla mnie Bożena to najpiękniejsze imię. Tak ma na imię moja mama wiec cudownie mi się kojarzy.

Gość gość
Osobiście nie podobają mi się te imiona ale jakbym miała wybierać z tych 3 to Hania

Gość triumphowa
dziękuje wam za komentarze :) ... do końca nie wiem ... imie w sumie ważna sprawa .. na całe życie :)

Gość nnghjgjgtu
ja tez nieznam zadnej Hani ani Bozenki czy Eli za to mnóstwo Majek,Nikolek,Julek i andzelik :-0

Gość eeeellllaaaaaaa
ela

Gość Potulanka
triumphowa „na wiose rodzi mi sie córeczka Chciałabym poznać opinie które imie z tych które wymieniłam pasowało by najlepiej ? Nazwisko w miare krótkie więc problemów nie ma O może jeszcze zapytam czy są jakieś mamy Eli , Hani albo Bożenki ?" Hej, No to gratulacje przede wszystkim!!! Mi najbardziej z tych imion które wymieniłaś podoba się Elżbieta, super imię moim zdaniem, pasuje do dziewczynki i do dorosłej kobiety. Swoją drogą to fajnie, że stawiasz na normalne i polskie imiona, bo w dzisiejszych czasach to rzadkie, podejście, coraz częściej rodzice ulegają modzie i nadają swoim dzieciom jakieś wymyślne imiona tak jak tutaj www.witalnamama.pl na przykład Cypinia albo Guantanamera, skąd takie pomysły, czy to jeszcze poważne? Ja chyba nigdy bym się nie zdecydowała na takie imię dla własnego dziecka

Gość ktoś :)
Elżbieta aby nie Bożenka

Gość triumphowa
Potulanka dziękuję za uznanie :) maało kiedy można spotkać tak sympatyczną wypowiedź :) ostatnio tylko czytuję durne i złośliwe komentarze ! Podzielam Twoją wypowiedź :) pozdrowionka :) p.s Jak dla mnie Elżbieta .. kojarzy mi sie przede wszystkim z Królową Elżbietą i Elżbietą Zapendowską ;) Hanna przykładowo Banaszak :) Że któraś mówiła Hanka z M jak Miłość ... no i co takiego wielkiego ? nawet nie widziałam ani jednego odcinka i nie ciekawi mnie postać Hanki z serialu tak jak i nie ciekawi mnie postać Bożenki z Klanu .. Klan widziałam pare razy bo akurat u mojej babci leciało ;) nie przeszkadzają mi postacie serialowe .. przecież mają imiona nadane wg scenariusza .. w rzeczywistości mają swoje imiona :) No a Bożena .. nie wiem nikt nie przychodzi mi na myśl ;) o może jedna Dykiel :)

BOZENKA JEST CUDNE. MOJA MAMUSIA MA NA IMIE BOZENKA :) JEST WSPANIALA CIEPLA OSOBA

Gość ostatnio moda na hanny
z tych tylko to mi sie podoba, reszta nie :(