Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość triumphowa

Elżbieta Hanna Bożenka - które najładniejsze :)

Polecane posty

Gość Potulanka
triumphowa „ Potulanka dziękuję za uznanie maało kiedy można spotkać tak sympatyczną wypowiedź ostatnio tylko czytuję durne i złośliwe komentarze ! Podzielam Twoją wypowiedź pozdrowionka p.s Jak dla mnie Elżbieta .. kojarzy mi sie przede wszystkim z Królową Elżbietą i Elżbietą Zapendowską Hanna przykładowo Banaszak Że któraś mówiła Hanka z M jak Miłość ... no i co takiego wielkiego ? nawet nie widziałam ani jednego odcinka i nie ciekawi mnie postać Hanki z serialu tak jak i nie ciekawi mnie postać Bożenki z Klanu .. Klan widziałam pare razy bo akurat u mojej babci leciało nie przeszkadzają mi postacie serialowe .. przecież mają imiona nadane wg scenariusza .. w rzeczywistości mają swoje imiona No a Bożena .. nie wiem nikt nie przychodzi mi na myśl o może jedna Dykiel Nie ma za co :) Hanna jest moim zdaniem bardzo ładnym i kobiecym imieniem, musisz też zwrócić uwagę aby imię które wybierzesz pasowało do nazwiska, najlepiej zapisz sobie na kartce imię wraz z nazwiskiem i wtedy wizualnie zobaczysz czy wszystko gra, a później z partnerem/mężem wypowiadajcie imię wraz z nazwiskiem aby sprawdzić jak razem brzmią :) fajna zabawa a do tego przydatna :)

Gość Potulanka
Cobyeta „W rodzienie mam 3 Elżbiety z czego jedna to moja mama - fajne babki Bożenka, nie wiem czemu, ale zawsze mi się kojarzy z tą z Klanu, ale osobiście też znam jedną Bożenę i też bardzo fajna babka. Hanna - ostatnio dość popularne, przynajmniej w moim otoczeniu, też ładne - kuzynka ma tak na imię i też jest niczemu sobie Ja zawsze imiona kojarze z kimś kogo znam i choć czasem mi się bardzo podoba, to źle mi się kojarzy i na odwrót Ogólnie fajne imiona masz na "oku", takie zwykłe, a nie np. jakaś Dżesika"" Oj oj oj, mi zdecydowanie też bardziej podobają się normalne tradycyjne polskie imiona a nie wymyślne i skopiowane z niewiadomo skąd Dżesiki, Brady, Majkele Chociaż jakby się na tym głębiej zastanowić, to takie imiona też mają swój urok, przede wszystkim nie ma co ukrywać bardzo wyróżniają się na tle innych imion w naszym społeczeństwie, są bardzo rzadko spotykane, wymyślne, oryginalne, budzą zainteresowanie, no i nasze dziecko będzie miało imię zupełnie odmienne od swoich rówieśników, a to też się może dla niektórych rodziców liczyć, bo później przynajmniej nie ma problemu z tym, że nasza pociecha nosi takie samo imię jak połowa przedszkola albo podwórka... ;) no cóż, wybór jest trudny, trzeba się dobrze zastanowić, żeby z czasem nie żałować!!! :)

Gość cvghjui
Jeśli otrzyma koszmarne imię typu Andżelika Dżesika Alan Brajan Kevin - wtedy WŁAŚNIE "nasza pociecha nosi takie samo imię jak połowa przedszkola albo podwórka..." :P Tego na zasiłkach z mopsu.. :P

Gość Potulanka
cvghjui „ Jeśli otrzyma koszmarne imię typu Andżelika Dżesika Alan Brajan Kevin - wtedy WŁAŚNIE "nasza pociecha nosi takie samo imię jak połowa przedszkola albo podwórka..." Tego na zasiłkach z mopsu.." Nie wiem co chcesz udowodnić swoim komentarzem, ale chyba tylko i wyłącznie swoją głupotę i brak powagi. Nawet jeśli ktoś wybiera imię które tobie się nie podoba nie jest powodem aby się z tego nabijać, szydzić, a tym bardziej snuć insynuacje i robić przytyki do sytuacji finansowej takich osób. Jednym podobają się Kasie, Basie, Adasie, Piotrusie i Joasi a innym właśnie Andżeliki, Keviny, Brajany i jeszcze mniej polskie a bardziej wymyślne i oryginalne imiona, grunt to aby być pewnym swojego wyboru i aby ten wybór był z naszego serca i głowy a nie pod wpływem otoczenia czy mody.