Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia345

życzenia dla eks-walentynki

Polecane posty

Gość sonia345

Witam, Chciałabym wysłać życzenia z okazji walentynek mojemu byłemu chłopakowi, nadal utrzymujemy kontakt i się spotykamy. wiem że takie życzenia bardzo by go ucieszyły ponieważ nadal jesteśmy dla siebie bardzo ważni. nie chce wysyłać mu jakiś wierszyków o miłości, boję się też napisać od serca bo może źle zrozumieć (nie chce do niego wracać) dlatego moja prośba może ktoś mógłby mi udzielić paru wskazówek jak to napisać ?

Gość sonia345
nikt mi nie pomoże :( ?

Gość trędupę o tretuar
"nadal jesteśmy dla siebie bardzo ważni" - hihi, no skoro jesteście od czasu do czasu ze sobą to to zdanie w cytacie jest raczej śmieszne :D nie wysyłaj. jak wyślesz dalej będzie korzystał z twojego tyłka bez zamiaru zmiany istniejącej sytuacji bo zapchajdziura jest mu wygodna.

Gość sonia345
ale my się spotykamy się w sensie seksu. jesteśmy przyjaciółmi, nie sypiamy ze sobą. pomagamy sobie, radzimy się siebie nawzajem to tyle.

Gość sonia345
może i jestem dziecinna, po prostu chce poprawić mu humor takim sms-em. takie małe gesty potrafią ucieszyć.

Gość trędupę o tretuar
wszystko jednak do tego zmierza. zrób co uważasz. wiem, że i tak wylądujesz z nim w łóżku bo widać, że tobie na tym bardzo zależy. 🖐️

Gość sonia345
nic do niczego nie zmierza. nie jesteśmy razem już rok czasu i ze sobą nie sypiamy. znamy się dobrze znam każdą jego tajemnice i wzajemnie dlatego jesteśmy sobie bliscy. bo komu mam się zwierzyć jak nie komuś kto i tak wszystko wie ?

Gość ioucccc
To są walentynki, idiotko. Dla ZAKOCHANYCH. Nie dla byłych. Może wyśłij jeszze walentynkę ciotce, bratu, pani w sklepie i kominiarzowi. Odbiło ci? "Nalaj jesteśmy dla siebie bardzo ważni" -- gdybyście byli dla siebie tak ważni, żeby razem obchodzić walentynki, to bylibyście parą, a anie eks-parą. nie ma chyba żałośniejszego sposobu dania do zrozumienia chłopakowi, że ty go nadal chcesz, mimo tego ze ona cię nie chce albo ma kogoś innego...

Gość sonia345
skoro mnie nie znasz to nie obrażaj, jasne że walentynki są dla zakochanych, ale często się wysyła walentynkę przyjacielowi że dobrze mu się życzy itp. to tylko głupie komercyjne święto które tak naprawdę nie ma żadnego znaczenia, ale skoro wiem że takie życzenia go ucieszą to czemu mam tego nie zrobić ? nigdy nie robiłeś czegoś żeby uszczęśliwić przyjaciółkę ? przyjaciela? czy inną bliską ci osobę ? i to nie prawda że jakbyśmy byli sobie bliscy to byśmy byli razem, są rożne rodzaje miłości i różne sytuacje w życiu mojej nie znasz więc nie życzę sobie żebyś mnie obrażał.

Gość gość
Mi były przysłał walentynkę, mimo ze miał dziecko w drodze z inną - o tym dowiedziałam się dużo poźniej jak juz sie dowiedziałm że ma dziecko z obecną partnerką. Więc dzis tą walentynkę traktuję jak gest przyjacielski ale wtedy myślałam że mnie kocha i chce wrócić a tu zonk jest w innym związku. Co wy na to?

Gość gość
Mi były przysłał walentynkę, mimo ze miał dziecko w drodze z inną - o tym dowiedziałam się dużo poźniej jak juz sie dowiedziałm że ma dziecko z obecną partnerką. Więc dzis tą walentynkę traktuję jak gest przyjacielski ale wtedy myślałam że mnie kocha i chce wrócić a tu zonk jest w innym związku. Co wy na to?

Gość gość
Może cię kocha

Gość gość
Może oszalał

Gość gość
jeśli nie chcesz do niego wracać to taki sms go nie ucieszy - wręcz przeciwnie dobije go to.