Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alakmakakotka234

Faceci, czy was tez to boli ze nie byliscie jej pierwszym?

Polecane posty

Gość alakmakakotka234

Mój facet często wyżala mi się, że nie potrafi przyjąć do wiadomosci to ze nie byłam jego pierwszym facetem. Mówi że widzi w głowie to co robiłam z tamtym i nie może sięz tym pogodzić. CZy wy też tak macie, czy po prostu powinnam się czegoś obawiać z jego strony...

Gość ghrrrhhrr
a wy kobiety? Nie boli was, że faceci nie byli waszymi pierwszymi?

Gość alakmakakotka234
W moim przypadku to nie ma znaczenia. To normalne, w końcu w tym wieku trafić na kogoś 1 wtym sensie to trudno. Tu przeciez nie o to chodzi :) AlE chce wiedziec jaki jest meski punkt widzenia bo nie pokoi mnie to strasznie.

Gość yhutjety
a byl prawiczkiem gdy zaczal sie z toba spotykac?

Gość alakmakakotka234
Nie, jak dobrze pamiętam miał przynajmniej 3 partnerki seksualne/

Gość mireczkaa
mój facet nie ma z tym problemu, ja też nie.

Mi jest wszystko jedno. Mogłabym się spotykać z facetem który nie miał przede mną nikogo, jak i z z facetem który miał 30 kobiet. Ważne, żeby był dobry dla mnie. Ze swoim spotykam się narazie krótko więc ciężko mi powiedzieć. Ale z całą pewnością mogę stwierdzić, że gdy ktoś się bardzo mocno zakocha przeszłość schodzi na drugi plan.

Gość yhutjety
no to zastanow sie dlaczego oczekuje od ciebie dziewictwa, skoro sam czysty nie byl? odpowiedz sama sie nasuwa :o żal mi ciebie, że jesteś z takim zakompleksionym dupkiem :o

Gość ghrrrhhrr
I to jest właśnie idiotyczne :O Facet wymaga czegoś od kobiety a o sobie to już nie pomyśli. Jeszcze zrozumiem żeby on był prawiczkiem, ale w takiej sytuacji nie ma prawa narzekać

Gość dziś na pomarańczowo
to jakaś ciota z niego, skoro sam miał 3 partnerki, a Twojego jednego nie może przeżyć. hipokryta, ale nie martw się, nie tylko Ty masz takiego ciula. sami się kurwią na potęgę, ale kobieta to najlepiej mega doświadczona i dziewica w jednym :D

Gość alakmakakotka234
U mnie się własnie nie nasuwa odpowidz. Bo jest dobrze, dba o mnie, ostatnio jakos ma wlasnie takie dziwne jazdy, że nie ufa, że nie jestem pierwsza, boi się czegoś. Ale dzięki za odpowiedzi.

Gość mireczkaa
skoro sam nie był prawiczkiem to ja bym na takiego uważała. Bo może po pewnym czasie wyzwać Cię od szmat czy puszczalskich. jeśli facet sam miał wcześniej partnerki a narzeka na to, ze nie byłąś dziewicą to oznacza, ze stosuje różne miary moralności do siebie i do Ciebie- ja bym się obawiała.

Gość ghrrrhhrr
Mój facet jest moim pierwszym partnerem seksualnym, tak samo ja jestem jego pierwszą i to mi odpowiada. Przyznam, że wolałam prawiczka od faceta doświadczonego, jednak gdybym sama miała już kogoś wcześniej to również nie przeszkadzałoby mi, że facet kogoś miał. A co do 30 partnerek seksualnych to tego chyba bym nie mogła zaakceptować. I nie chodzi tu o ilość ale świadczy to o podejściu faceta do seksu. Po prostu nie byłabym w stanie zaakceptować faceta, który przygodnie traktuje seks. "gryźlibyśmy" się światopoglądowo.

Gość mnie nie boli bo sam
prawiczkiem nie jestem. to szczyt ignorancji wymagac od partnerki, zeby byla dziewica, samemu majac wczesniej jakies przygody seksualne. jedynie wkurzaloby mnie wspominanie o partnerach. dobra jacys tam byli, ale po co o nich rozmawiac?

Gość yhrfrerfreqfer54
stwierdzam ze pasujecie do siebie :o

Gość ghrrrhhrr
"jeśli facet sam miał wcześniej partnerki a narzeka na to, ze nie byłąś dziewicą to oznacza, ze stosuje różne miary moralności do siebie i do Ciebie- ja bym się obawiała." Bardzo dobrze napisane

Gość grbrgt
twój facet ma problem, ale ze soba :o luudzie, mialas jednego partnera a nie 30 :o ma kompleksy i zapewne jest niedojrzaly emocjonalnie,

A mój facet był moim pierwszym i jest strasznie dumny z tego powodu :) nie bardzo rozumiem dlaczego, ale niech się cieszy skoro uważa że to dobry powód