Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsdfsfdsfdds

Mam niefajne piersi...

Polecane posty

Gość fdsdfsfdsfdds

Są małe, rozchodzą się na boki. Jak stanę do lustra bokiem, to jestem płaska :( smutno mi

Gość małgośka mowią mi
A ja po ciazy mam obwisle i takie miekkie okropnie. Moj najwiekszy kompleks w tej chwili :/ maz twierdzi, ze sa piekne. No a co ma powiedziec? :P Trudno, operacji robila nie bede. Wole to co mam :) Zaakceptuj siebie ;)

Gość fdsdfsfdsfdds
Staram się. Mam 20 lat i głupie myśli kotłują mi się w głowie

Kup dobry stanik, tylko nie mów, że nosisz 75 B jak każda polka Idź do dobrego skplepu gdzie ci wybierzę. Ja nosiłam 75 B ;/, teraz noszę 60 E jest super, piersi nabrały lepszego kształtu

Gość fdsdfsfdsfdds
Mam dobry stanik, ale nie w tym rzecz.

Gość małgośka mowią mi
Otoz to. Nie przejmuj sie, nikt nie jest doskonaly a to co nam serwuje prasa, telewizja, internet to tylko dobra grafika :) Przeciez nie ma ludzi bez wad i kompleksow :) Ty masz kompleks na tle cyckow(podobnie jak ja :P) a inna na tle dupy :P jeszcze inna twierdzi, ze jest gruba a jeszcze innna, ze ma brzydkie wlosy :) Mozna by wymieniac 100 lat ;) ... Zapytaj najpiekniejsza dziewczyne jaka znasz co jej sie w niej nie podoba. Gwarantuje, ze wymieni przynajmniej 3 rzeczy. O reszcie nie wspomni bo sie bedzie wstydzila :) Mała, głowa do góry! :)

Gość no a ja mam
jedną pierś dużo mniejszą od drugiej. Muszę wypełniać biustonosz wkładką. I nic z tym nie robię. W ogóle mi to nie przeszkadza.

Nie przejmuj się :P Ja jestem całkiem płaska, a jak leżę to totalnie nic nie ma :D. Nadrabiam za to innymi rzeczami. A dla facetów biust to nie wszystko.

Gość fdsdfsfdsfdds
Reszty też nie mam super, jestem bardzo drobna

Gość fdsdfsfdsfdds
Levviatan, no nie wiem... niecałe 160 wzrostu, szczupła... Mój facet powiedział, że mam świetne piersi, ale co miał powiedzieć? "No, mała, trochę płaska jesteś, ale się nie przejmuj" :O

Gość zacznij ufać facetowi
Może Cię wyleczyć z różnych kompleksów. A poza tym bardziej prawdopodbne jest to, że zostawi Cię, bo będziesz ciągle narzekała i użalała się nad sobą. Facet akceptuje Twoje niedoskonałości. Jesteś w bardzo dobrej sytuacji.

Gość fdsdfsfdsfdds
Ja zawsze dziękuję za każdy komplement (choć nie wierzę), bo nie chcę żeby wiedział, że jestem zakomleksiona. Ale to wszystko siedzi w mojej głowie

gdyby faceci patrzyli tylko na wielkość piersi to te największe grubaski były by ubóstwiane a przecież tak nie jest ;)