Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika 85

na plaze w stringach

Polecane posty

Gość monika 85

puki co trochę zimno, ale piszcie jak sie czujecie w stringach na plazy? jakie macie przygody z tym związane? i

Gość monika 85
czujecie sie podniecone czy skrepowane?

Gość marecki niemiecki
ja mam tylko bęcki od żony za gapienie się na takie wyborne pupcie, ale i tak warto

Gość Tomek 123
ja raz poszedłem na saune w stringach i poźniej opalałem sie w takim ogrodzie przy tych saunach cudowne uczucie faceci nie zwracali uwagi tylko panie z obsłsugi spoglądały tajemniczo na mnie poźniej jedna na drugą :D

Gość Tomek 123
no chyba nie ma nic piekniejszego od jedrnego opalonego nasmarowanego oliwką tyłeczka w stringach według mnie w sttringach tyłeczek bardziej podnieca niz nagi

Gość jacek 85
to czemu zona nie załozy stringów to bedziesz się na nią gapił

Gość jacek 85
ja uwielbiam chodzić w stringach, po plazy, kręci mnie jak faceci się oglądaja:D czasem spacerujac specjalnie coś upuszczę żeby się schylić i pokazać swoje wdzięki noszenie stringów napewno podnieca, jak paseczeg drażni anala cały czas:P a najlepiej jest jak w czasie biegania gry w siatkę wsuną się w cipkę i jeden płatek wystaje ja raczej nie poprawiam go sobie:D

Ja uwielbiam patrzec na kobietę w stringach jeszcze bardziej mnie kręci jak ma spodnie a spod nich wystaja tylko boki majteczek to najpiekniejszy widok jaki mogę sobie wyobrazić,jak widze kobietę w sukience i delikatnie przebijaja jej paseczki to mam ochote na figle

Gość jacek 85
a wy dziewczyny? i jeśli zakładacie stringi to po to żeby podkręcić siebie? facetów czy mieś opalone pośladki?

Gość klitka K
fajna sprawa, nawet na naszych plażach. Mój facet namawiał mnie na spróbowanie, ja oczywiście się nie zgadzałam. Ale kupił mi ekstra 3-częściowy komplecik z majteczkami bikini i stringami. Bardzo mi się podobał więc obiecałam, że jak gdzieś wyjedziemy i znajdzie odpowiednio ustronne miejsce, zrobi porządny grajdołek to może się odważę, na samo opalanie na leżąco. A wyszło tak, że miejsce wcale nie było takie ustronne a grajdołek był porządny tylko pierwszego dnia. Zaczęłam od opalania na plecach, za nic nie chciałam odwrócić się i odsłonić pupy. Ale schował mi figi i zapowiedział że nie odda dopóki choć troszkę nie opalę pupy. W końcu się odwróciłam, schowałam twarz w ręcznik, dodatkowo jeszcze rękami zasłaniając oczy. Wtedy zrobił mi masowanie pleców, rąk i szczególnie pupy - pod pretekstem zabezpieczenia kremem z filtrem delikatnej skóry pierwszy raz na słońcu. Tak mnie to rozluźniło, że zaczęłam unosić się na jakieś potrzeby poszukania czegoś w torbie, potem poprawienie ręcznika, ale cały czas skrępowana i jakby przykurczona. W końcu wstałam i wyprostowana rozejrzałam się dookoła. Jak mój to zauważył po prostu wziął mnie za rękę i poprowadził do wody. I tak już zostało. Plaża była ogólna, stringowiczek było b. mało - przez tydzień zobaczyłam jeszcze tylko dwie ale nie spotkałam się z jakimikolwiek przykrościami - zaczepkami czy nieprzychylnymi uwagami pomimo że po paru dniach poruszaliśmy się już dość swobodnie.

Gość Jacek-85
ja uwielbiam w stringach się opalać, i takie na maksa skromne mam z tyłu sznurki a z przodu tylko pusię zarywają, zresztą biustonosz jeśli nosze to też mało zakrywający, w końcu na plaży jest gorąco a ja chce się opalić, a mojemu facetowi ciągle stoi nawet jak go wypieszczę za parawanem to kilka minut a on znów się pręży

Gość klitka K
byliśmy na plażach naturystycznych ale nie odpowiada mi tamta atmosfera. W każdym razie na takich plażach w Polsce - wyluzowanie jest cokolwiek sztuczne a wiekowe proporcje plażowiczek bardzo naruszone "w górę". Stringi dodają figurze kobiety piękna i seksowności, podkreślają krągłość bioder i pośladków, a jak ma się ochotę mogą nic nie zakrywać. Mam takie jedne - wcale nie symboliczne sznureczki ale zgrabne trójkąty, no ten z tyłu zaczyna się dość wysoko. Cały trik w tym że nie mają podszewki i przy energicznym ruchu wślizgują się w cipkę. Można nad tym łatwo zapanować ale można wyluzować i pograć w piłkę bez interweniowania.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrron
w chorwacji moja kobitka zaskoczyła mnie maksymalnie. Na lotnisku kupiła plażowe stringi i starannie dobrała do nich stanik. Spodziewałem się że łatwiej będzie jej odsłonić piersi niż pupę. A tymczasem wybrała stringi i to w wersji bardzo odważnej. Po pięciu minutach na plaży zdjęła stanik, a na moje zaskoczenie wyjaśniła - toplesu nie musiałam kupować a stringi tak.

Gość monia 85
ja na plaze tylko w stringach bo mnie podniecaja i faceta mojego tez