Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PSYCHOLKA7890

CZY KTOS Z WAS WYBIERA SIE NA POGRZEB MADZI????

Polecane posty

Gość PSYCHOLKA7890

TO JUZ W YA SRODE MALA BEDZIE POCHOWANA

Gość PSYCHOLKA7890
NO I Z OSTATNIEJ CHWILI MAMUSI NIE BEDZIE NA POGRZEBIE

Gość ANNAMUCHAAA
no i dobrze że jej nie będzie, jego też nie powinno być oni pogrzeb już zrobili dziecku!!!!!!!!!!!!!

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
wysyłamy czarnego maila ze wstążką

noooo - znając polską mentalność będzie szoł :classic_cool: 🖐️ aż chyba nawet z ciekawości podjadę ;) 🖐️

Gość NKJ98-0 KJ
gdybym mieszkałała w Sosnowcu nie poszłabym na pogrzeb Madziuni gdyż zapłakałabym się i cały tydzień nie mogłabym normalnie funkcjonować tak żal tej laluni ,niech Ci MADZIUNIU ANIOŁKU ziemia lekką będzie.....

Gość JKHNILO09-0-
to dobrze że niebedzie bo morze dużo stać się na pogrzebie jak ona by była przez ludzi innych tylko ludzie nie powinni być na pogrzebie a rodzina

Gość malamieraty
JA BYM CHCIALA POJSC JESTEM Z SOSNOWCA ALE NIE WIEM

Gość drugi Smoleńsk
zrobili

Gość ja proponuje zorganizowac
wspolny wyjazd kafeterian na ten pogrzeb! co Wy na to moi kochani?

Gość annakawonczuk
15 lutego skonczylaby 7 miesiecy, odpoczywaj w spokoju Maleńka...

Gość majunia12./'[
Pokój jej duszyce śpij aniołku w spokoju

Gość chujewdupie
Dość już o tej sprawie ,nie można już tego czytać i słuchać!!!WYSTARCZY!

Gość chujewdupie
Ale beda tysiace gapiow. I setki kamer. To chyba wystarczy.

ludzie zrobią z tego spektakl - myślę że będzie to wydarzenie bez precedensu ;)

tyle małych dzieci ginie, jest mordowanych, katowanych a o nich nikt nie mówi, nikt nie pamięta nikt nie opłakuje. Gdyby nie ta cała afera, ten medialny rozgłos i interwencja Pana Detektywa, nikt by się nawet o tym nie dowiedział. Ona nie była skatowana, zgwałcona. Nieszczęśliwy wypadek-miejmy nadzieję. A że matka, młoda, głupia i w szoku strasznym była, to odwaliła tą całą szopkę z porwaniem. Postąpiła karygodnie, ale żadna z nas nie wie co by zrobiła w takiej sytuacji, bo to jest nie do wyobrażenia. Więc zakończmy już ten temat, bo jak to w naszej kochanej Polsce bywa, jest afera- wszyscy o tym trąbią aż do porzygania... Dziękuję za uwagę.

Gość nicknicknicknick
Ludzie, codziennie ginie mnóstwo dzieci w strasznych męczarniach, a wy jęczycie i biadolicie nad tym jednym dzieciakiem bo media zrobiły szum o byle gówno :O jesteście żałośni

Gość nononoakaiiakaak
No wlasnie, szkoda dziewczynki ale pomyslcie tez o inny dzieciach... interesujecie sie tylko tymi o ktorych rozchodzi sie najwiecej szumu. Ponoc ostatnio babka wlozylo dziecko do szafy i ono tam umarlo? Kto idzie na ten pogrzeb? Chyba tylko z 20 osob bedzie...

Gość kupadupacipa
Przecież ten pseudokatolski motłoch ,tylko pójdzie ,albo przyjedzie, nie po to żeby zobaczyć pogrzeb Madzi, ale żeby zobaczyć jej matkę, obrzucić obelgami i może jeszcze kamieniami. Do tego zacofanego kołtuniarstwa nie dochodzi to, że był to nieszczęśliwy wypadek, tylko aby sie nakręcać, zniszczyć, zmiażdżyć i potępiać. W tym tygodniu bylo kilka wypadków (rodzice pijani głodzili dziecko, matka spaliła dziecko w piecu, mąż strzelając do lisa na swojej posesji ,zabil przy okazji strzelania z wiatrowki zone( tez był to nieszczęśliwy wypadek) i wiele innych nieszczęśliwych wypadków zdarzyło sie w tym roku-dlaczego akurat ten wypadek tak sumiennie śledzicie. Gówniarzeria zamiast być na zajeciach szkolnych ,to woli zostac w domu ,i pisać nikomu nie potrzebne posty w nakręcaniu sie. Uważam ze, matka Madzi nie powinna byc na jej pochówku ,i pokazywana na wasze gały. Powinna być tylko na ostatnim pożegnaniu dziecka ,które będzie tylko dla rodziny. I wszystko na ten temat!

Gość q2,;'[/
A oni zapraszają na urodziny dziecka ,że rozwieszają nekrologi po mieści Odwaliło im już zupełnie

Gość qurwa8i.'[
wy potwory, obłudnicy, mohery i hieny cmentarne, zostawcie tę nieszczęśliwą kobietę w spokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przez was matka nie może iść na pogrzeb córeczki!!!!!!!!!!!!smażcie się w piekle obłudne bydlaki!!!!!!!!!!!!!

Gość qurwa8i.'[
Ludzie opanujcie sie!!!Moim zdaniem to pochowanie Madzi powinno odbyc sie tylko w scislym gronie rodziny-najblizszych.Polacy lubią sensacje i z pogrzebu tej kruszynki robić demonstracje-pytam po co?Niech rodzina godnie pochowa dzieciątko i sie pozegna.Po co tłumy gapiów a pożniej ploty roznoszą,niech kazdy przeanalizuje swoje życie a pózniej ocenia kogoś.Większość dewot przyjdzie na pogrzeb aby mieć co plotkowac nawet pod Kosciołem.Rozwagi i jeszcze raz rozwagi Polacy!!!!

Gość mnj/'#];.
Ludzie opanujcie sie!!!Moim zdaniem to pochowanie Madzi powinno odbyc sie tylko w scislym gronie rodziny-najblizszych.Polacy lubią sensacje i z pogrzebu tej kruszynki robić demonstracje-pytam po co?Niech rodzina godnie pochowa dzieciątko i sie pozegna.Po co tłumy gapiów a pożniej ploty roznoszą,niech kazdy przeanalizuje swoje życie a pózniej ocenia kogoś.Większość dewot przyjdzie na pogrzeb aby mieć co plotkowac nawet pod Kosciołem.Rozwagi i jeszcze raz rozwagi Polacy!!!!

Gość wąglik
Ja jadę z misiem, kocykiem i flagą biało-czerwoną! Do Madziulki, na pogrzeb! To mój obywatelski obowiązek! A po pogrzebie idę z kamieniami pod więzienie i będę skandował hasła : " Morderczyni! Morderczyni!" Kto ze mną?

Gość kutafonek
co byście nie pisali o czynie tej kobiety, jakby się ona nie zachowała. to każdy człowiek powinien pochować dziecko nawet jeśli to z jego winy nie żyje - tu nie chodzi tylko o pochowanie ale zobaczenie konsekwencji swoich czynów. A cała reszta powinna uszanować miejsce jakim jest cmentarz i ani pisnąć bo nigdy nie wiedzą co ich jeszcze spotka jak się zachowają. a zwłaszcza obłudnicy zasłaniający się Bogiem itd.. "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień"

Gość wegiewl.'[p
A 'STYPA' odbędzie się w Studio TVN 24 zapraszamy rodzinę i biskich www.rutkowski.pl

Gość wejkoszejo
a po jakiego grzyba mam isc na pogrzeb dziewczynki, ktorej nie znalem ?

Gość wegiewl.'[p
A 'STYPA' odbędzie się w Studio TVN 24 zapraszamy rodzinę i biskich www.rutkowski.pl

Gość qwghbn
Dość już o tej rodzinie ,wszędzie tylko o tym ...już nie dobrze się robi od tego słuchania i czytania!!!! ps.gdzie jest mój poprzedni komentarz,się pytam!

Gość xu./']#
Jak czyta sie niektore opinie to az wstyd , ze jest sie katolikiem i Polakiem ! Nawet jesli dziecko nie bylo ochrzczone to chyba nie znaczy , ze nie moze miec uroczystosci pogrzebowej , normalnie wstyd za takie komentarze