Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana567

Mój mąż bije nasze roczne dziecko!

Polecane posty

Gość iwona7777
Obiecuje że następnym razem zrobię to sama:) Zostaje jeszcze to że krzyczy na nich nawet o to że trochę herbatki rozleją na podłogę...strasznie sterylny jest...

chyba strasznie jebnięty a nie sterylny....wlaśnie podaj adres ,same zrobimy porządek...chętnie bardzo a poza tym...ja nigdy nie mam szacunku do takich kobiet jak Ty....dla mnie są gorsze od kata...mam nadzieję że Ciebie tak walnie że będziesz zdychała w bólach pół dnia...

Gość jak mozna nie reagowac
Okrucienstwo wobec dzieci jest straszne , jak mozna nie reagowac na wlasne dziecko ktore cierpi z bolu??

Gość iwona7777
Nie zaprowadziłam bo sama nie wiedziałam co z tym zrobić, ale widziała to moja mama i przyjaciółka. od tamtej pory nie pozwoliłam żeby ich bił ale w nerwach ostatni weekend ściskał im ramiona i trzepał nimi w złościach oczywiście reagowałam ale sytuacja sie powtarza. Doszłam z mamą do wniosku ze będę go nagrywała...on jeszcze o tym nie wie...

Gość iwona7777
Dzięki waszym komentarzom wiem że nie przesadzam...w sumie na to liczyłam.

matka powinna tez do wiezienia trafiic za to ze bienrie przyglada sie biciu dzieic

a wczesniej pozowalalals zeby twoje dzieic bil? mimo tego to robil Sama bekniesz za pobicie dziecka, twoja mama i przyjacioka są swiadkiem, poniesiesz konsekwencje katowania dzieci NIKT w sieci nie ejst anonimowy, adres IP wystarczy i dobrze

Obojgu Wam sie rodzice wpierdol nalezy.A Tobie autorko dziwie sie jako matce.Jak ja bym go zdzieliła w pysk to by zeby zbieral gdyby reka na dziecko podniosł.

Gość zgadzam sie, to jest wspoludzi
co jest wspoudzial jesli dzieciom pomocy nie udzielilas i zgadzam sie z tym ze rowniez karnie odpowiesz za nie reagowanie na przemoc

Gość iwona7777
Tak mnie wychowano......ale obiecuje że w ten weekend z tym skończę...po prostu mówi się że ojciec jest dzieciom potrzebny. Myślałam że lepiej będzie jak będę z nim walczyć niżeli odejdę i stracą ojca.

Gość iwona7777
On sobie myśli że zdobył miano ojca wpuszczając plemniki i zarabiając pieniążki. Twierdzi że nasze dzieci mają ich za dużo...

Gość polomarketka12
Mój ojciec też bił mnie i moją siostrę od małego dopóki nie wyprowadziłyśmy się z domu. Zaczynało się od klapsów, a gdy byłyśmy już starsze chodziłyśmy do szkoły w sińcach. Nie był alkoholikiem to po prostu chory człowiek, teraz mam swoją rodzinę, ale ani jemu nigdy nie zapomnę tego co mi robił, ani matce, że na to cicho przyzwalała.

Gość ami122
W*********j od niego Mojej mamy ciotkę mąż-alkoholik i kat wykończył, doprowadził do tego że poroniła a parę lat później zmarła. Jak on już tak zaczyna to co będzie za parę lat?

Gość o matko to jest do zgloszenia
na Policje, powinno sie wam odebrac prawa rodzicielskie. Obojgu

wysylam linka do tego tematu na Komende Glowna Policji

A wy wszystkie komentujace i radzace bedziecie pozniej plakac i beda sie wam 'serduszka lamaly' jak uslyszycie w TV ze ojciec zabil roczne dziecko. Bo to tak malo kosztuje uronic lezke nad dziecieca niedola... Jestescie siebie warte