Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana567

Mój mąż bije nasze roczne dziecko!

Polecane posty

Gość id komputera policja
Wysłałam link do tego topicu na Policję, sprawdzenie Twojego ID komputera to nie problem.

Gość aswqertrtr
Mam nadziej ze lada dzien zapuka wam do drzwi Policja wraz z pracownikiem Opieki Spolecznej bo co ty autorko opisujesz to jest znecanie sie nad dzieckiem w czystej postaci, wrecz sadyzm a ty dajesz na to pozowlenie

Gość mama 2,5 latka
Ja tez mam taka nadzieje!

Gość polka bez lity
przez walsnie taka bierna postawe jak autorki multum sie slyszy informacji o dzieciach martretowanych czy nawet zakatowanycy na smierc, bo taki bydlak widzi ze matka dziecka nie pojdzie na policje aby dziada doniesc i sie pstawi nad dzieckiem.To ochydne zecanie ,wrecz katowanie co tu autorka opisuje. Mam nadziej ze jak najszybcie ip namierzą i reakcja bedzie odpowioednia

Gość zupełnie nie rozumiem
To jest tak nieprawdopodobne, że nic innego nie może być, tylko provo!!!

Gość mariner
Prezcytalem ten post i wlosy mi sie zjerzyly na glowie .Co za debila masz za partnera! Ja bym go spakowal i wystawil walizki za drzwi.Taka metoda wychowawcza powoduje ze dziecko sie cofa w rozwoju a jako 20latek sprawi ojcu wpierd...l WSpolczesna nauka mowi ze dzieko aby wlasciwie sie rozwiajalo i jego inteligencja wlasciwie sie rozwijala musi czuc sie bezpieczne i kochane. Stosunek nagrod do kar powinien byc 4:1 przy czym kary to pojecie umowne.Po prostu okazanie dezapropbaty poprzez ton glosu,mimike,odebranie zabawki mpogrozenie palcem itp nieinwazyjne metody . Nagroda zas oznacza pocalunek ,przytulenie , usmiech,kontakt wzrokowy polaczony z np poglaskaniem itp. No i naLEZY BYC KONSEKWENTNY,jAK SIE RAZ POWIEDZIALO NIE! to oznacza NIE!

Gość POPIERDOOLONA JESTESSS
CZYY TYYY AUTORKO JESTES OSTROO POPIERODLONA? DLACZEGO Z TAKIM BYDLAKIEM SIEDZISZ?? ON SIE PASTWI FIZYCZNIE I PSYCH NAD TWOIM DZIEKCIEM, dlaczego nie ma reakcji w tobie?nie moglam tego czytac jak ty opisujesz co on maluszowi robi. To jest orkucienstwo co on maluskzowi robi.Mam nadziejze sprawa zosatnie naglosniona

Gość xszszszszsz
Sprwaa musi zając sie pracownik socjalny i policja .No juz przesada co tu jest opisane

Gość Dadadadad
Dla mnie to prowokacja i to bardzo niesmaczna. Dziewczyna ulotnila sie, od razu po wspomnieniu o policji. Wystarczyl blef i sie wystraszyla, bo moj facet to inna branza, niestety nie policja..i niestety jej nie sprawdzi.

ja bym mu pokazała na co mnie stac, jak boli bicie, krzyczałabym z całych sil gdyby cos odgrazal czy do mnie sie stawial i na pewno bym to gdzies zgłosiła To co TY robisz- to przyzwolenie na bicie Waszego dziecka. Zaczyna sie od raczek w wieku roczku a co bedzie za 2 , 3 lata ? przypalanie papieroskiem > wystawianie boso na mróz ?? wykręcanie rączek. noz kurwa maz, ja bym mu dała........

Gość mariner
Jesli wezwiesz policje i po kazdym takim fakcie zglosisz patrolowi fakt bicia dziecka to po 3 takich zgloszeniach masz podstwe aby wystapic o rozwod z jego winy ! I sediza ci przyzna racje ale musi byc notatka patrolu na pismie.Popros ich o to ! dadza ci ! i niech sie nie wykrecaja !

Gość mariner
cos mi sie wydaje ze geny ojca odzywaja sie w dziecku! Wytlumacz mu ze to jego krew! Namow go aby wychodzil z domu jak mu dzieciak dzila na nerwy.Widac ojcowstwo go przeroslo.Ma stresy a tu wdomu taki cyrkto newry mu puszczaja. Dla dobra dziecka bedzie jesli ograniczysz ich kontakty bo biciem to on tylko moze mu krzywde zrobic .Nawet zabic !

Gość spacja na życzenie/.;
jasne dzwoncie na policję jeśli zabiorą im dziecko do jakiegoś przytułku czy domu dziecka to dopiero mały odczuje co znaczy zimny chów i dyscyplinowanie albo pozna paru zboczeńców. Mniejsze zło jak zostanie w takim domu ale autorka to jak widzę nieudolna osóbka mąż- bez komentarza po prostu. dziecko odczuwa policzek jako straszną karę w ogóle w pupe to jakoś idzie zrozumieć w przypadku dużego dziecka jeszce jako tako, ale policzek?? przecież roczniak to praktycznie niemowlę tyle, że spore ono nie rozumie niczego a tatuś ma sadystyczne zapedy i tyle próbuje zgnoić małego

Gość tryttrryddsss
jesli to provo to glupi dzieciak ktorty zalozyl ten temat nawet sobie nie zdaje sprawy jakie klopoty przez to bedzie miec

Gość 9281111
jesli to provo to faktycznie glupi zart, ale na takie sytuacje trzeba reagowac i zglaszac

Gość awiwi
Kobieto , nie powinno byc wogole tego tematu na forum, i pytan co zrobic! Jako matka powinnas wiedziec co zrobic !! zawsze jest wyjscie z sytuacji , odpowiadasz za zycie swojego syna , ojciec bijac je krzywdzi je bezpowrotnie i TY na to pozwalasz !! Jezeli widzisz ze twoj maz nie reaguje na twoje prosby to zrob cos kobieto !! zglos na policje , odejdz od niego . Jak mozesz dopuszczac aby ta sytuacja sie powtarzala !! Jezeli kiedykolwiek moj maz udezylby moje dziecko nigdy wiecej by sie to nie powtorzylo !!! chocbym miala poczynic najgorsze srodki . Wogole co to za czlowiek ze bije bezbronne dziecko , slabe male , Ty sie pytasz co robic ? Popieram ze Ciebie powinno sie wystrzelac po pysku jak nie wiesz co robic !!

Gość 909112
jesli to prawda to brak slow jaka patologia u was w domu sie dzieje, a jesli to glupkowate provo to nawet nie wiesz czyms ryzykujesz zakaldając takie provokacje, i robiąc sobie jaja z znecania sie nad dziecmi

Gość ale bezczelna rura
ja pierdole. Mam 33 lata i nikt nigdy mnie nie spoliczkował. A tutaj ten skurwyssyn leje po twarzy rocznego maluszka :O Ja pierrdole co za patologia. Sory za słownictwo ale aż się we mnie gotuje :O

Gość jak na to reagowac
autorko jelsi ty nie pomozesz wlasnemu dziecku to kto am to zrobic? ludzie z kafe mają zglosic ten post na policje czy czego oczekujesz od nas??

Gość iwona7777
Kiedy czytam te wypowiedzi w każdej znajduje garstkę z mojego życia. Mamy 1,5 rocznego syna i 2,5 letnią córkę. Męża niema cały tydzień w domu, przyjeżdża tylko na weekendy i zamiast przywitać się z dziećmi od progu krzyczy ze robią bałagan ( co jest naturalne przy tak małych dzieciach)...i cały wekeend mija na krzykach i okrzykach z jego strony a także i mojej ponieważ staram sie bronić dzieciństwa moich dzieci. Ostatnio pobił naszą córkę tak że następnego dnia miała odbite jego łapska na pupie...nie mam pojęcia co mam robić. W sumie mogłabym od niego odejść bo mam dokąd ale PODOBNO ojciec jest dzieciom potrzebny...

Gość eh, glupias Yy
Juz byl kiedyś ten temat!

Gość dorianna krk
iwona - jak piszesz poważnie, to się ogarnij i przeczytaj co napisalas. Siedzisz z takim tyranem, a masz mozliwosc pójścia gdzie indziej? po co dzieciom taki TATA????? zeby się bały jak przychodzi sobota i niedziela? kocham mojego M, ale jakby uderzył nasze dziecko bił i takie tam, to po prostu bym go ja sprała, jestem mała i niewiele mam sił, ale pewnie bym dałą radę chociaż raz mu [orządnie przywalic..

Gość możebyćalbonieq
iwona7777-----------od urodzenia jesteś taka głupia czy musiałaś brać lekcje? masz gdzie odejść a narażasz dzieci na przemoc? opanuj się! mój mąż po jednej takiej akcji miałby już dawno jaja odcięte i nie patrzyłabym na konsekwencje!

Gość iwona7777
Na razie próbuje z tym walczyć ale jak tylko chcę z nim o tym porozmawiać na spokojnie to mnie zbywa udając że się nic nie stało. od kiedy pobił naszą córkę więcej jej nie uderzył ale wczoraj pokazał swoje możliwości siłowe wkręcając obojgu ręce bo przynieśli maskotki do salony i nie chcieli ich odnieść do swojego pokoju a chwile wcześniej na córce bo PCHAŁA SIĘ na jego kolana wtedy, kiedy on nie miał na to ochoty. Kurcze ja na prawdę chce ratować naszą rodzinę ale jest mi coraz ciężej nie chcę żeby to się odbywało kosztem dzieci.

Gość iwona7777
Łatwo jest mówić komuś kto nie był nigdy w takiej sytuacji. Mój mąż jest IDEALNYM MĘŻEM I OJCEM bo na taką reputację sobie zapracował tym że przy kimś takiego właśnie udaje.

Na wszelki wypadek również zgłosiłam na policję,po numerze IP oraz danych ujawnionych przez administratorów mają obowiązek przyjąć zgłoszenie. Jeśli to prawda-zadziałają jak trzeba według zapewnień. Jeśli prowo, Pani odpowie za bezpodstawne wprowadzenie w błąd policji ......ważne że zgłoszone...amen

Gość nie chcę cie martwić
róbcie tak dalej a za kilkanaście lat młody spuści wam taki wpyerdal, że pogubicie horyzont. I bardzo dobrze zrobi. PA TO LO GIA !!!!

Gość iwona7777
Sama pewnie nigdy bym tego nie zgłosiła. Ja też byłam maltretowana w dzieciństwie i zastanawiałam sie dlaczego moja mama nigdy nie wezwała policji. Jak skończyłam 13 lat sama to zrobiłam. Jest mi strasznie wstyd że teraz to ja pozwalam robić krzywdę moim dzieciom...

Jak go pacnie na tyle mocno że kolejny raz to zobaczysz dziecko w białej trumnie, martwe, sine, zimne to już nie będzie odwrotu! Twoim obowiązkiem jest obronić synka. Albo podaj wasz dokładny adres, ten gdzie teraz mieszkacie, a zrobię to za Ciebie!

Gość IWONA niepwoazna jestes
Iwona CZEMU corke na obdukcje nie zaprowadziolas?? Twoj maz KATUJE dzieci,zneca sie nad nimi a ty nic,pozowlisz by dzieic byly pobite Zglaszam twoj przypadek na policja.pl , nie mam zamiaru w faktach o nast zakatowanym dziekcu slyszec