Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IsyS

Oceńcie mnie :)

Polecane posty

Gość Kiiiiiilllll
Nawet nieźle, tylko dlaczego przebierasz się za kobietę, jesteś transwestytą?

Gość IsyS
Nie czuje sie transwestyta i dla mnie to nie jest przebieranie, bo wewnatrz jestem kobiata...

Gość manio ciekawski
jak na kobietę, to bez polotu taka z ciebie baba z prowincji ale nie martw się tacy jak ty też są potrzebni wybuchnie wojna to nadasz się na żywą tarczę albo w ostateczności na konserwy

Gość dfdfgfhhgjh
nie jestes kobieta, jestes facetem, uroiles sobie po prostu. zajmij sie czyms, idź do ciezkiej roboty, zboczenie ci przejdzie

Gość Ciekawskaaa aa
Levviatan, jaki gruby kurdupel z Ciebie.

Gość IsyS
Przepraszam zobaczenie ? Eh. Świnia z Ciebie. Od 7 roku życia mi nie przeszło...

Gość IsyS
zboczenie*

Ciekawskaaa -> kurdupel do by był ze mnie jakbym miał 15 cm mniej :P poczytaj sobie o średnim wzroście Polaków a co do wagi to 2 osoby o takiej samej mogą zupełnie inaczej wyglądać ;]

Gość offerma.sineda
to dlaczego nie zrobisz se operacji? chcialbys miec piczke zamiast pena?

Gość Ciekawskaaa aa
Levviatan, ale pierdzielisz, konusie :D

Gość dfdfgfhhgjh
sam napisales: nudzi mi sie. wiec po prostu idź do roboty jakiejś, nie bedziesz mial za co żryć, rodzice ci umrą, co zmądrzejesz i urojenia ci przejdą, po prostu po tylku nie dostales jeszcze od zycia i sam sobie umyslem stwarzasz problemy... pociesze cie, ze plci i tak nie da sie zmienic, kazda komorka twojego ciala jest męska, wiec odpusc sobie.

poznanski kwiatek polny -> ni ma ukradli :P a ja się naliczyłem już 6 różnych wersji mnie :D

Gość IsyS
Moi rodzice by chyba tego nie przeżyli, są bardzo konserwatywni i mnie nie rozumieją, ale może powinienem wziąć sprawy w swoje ręce, bo w sumie to moje życie. Sprawa nie sprowadza się do samego narządu płciowego, ale do tego jak odbierają mnie ludzie. No, nie biorę hormonów, na codzień żyję jako mężczyzna i źle mi z tym.

Gość tarotofanka
Polecam wejsc na strone szklanakula.com, w zakladce TAROT znajdziecie swietna wrozbe, mozna samodzielnie postawic sobie karty z calej tali - na dodatek wrozba uwzglednia obie pozycje kart. Nie moglam uwierzyc jaka dokladna. zadajecie pytania jakie chcecie. SUPER!

Gość Ciekawskaaa aa
DEBILE Z WAS! To nie są urojenia, on się tak po prostu czuje i co, niech sobie tak chodzi, jak mu się podoba, tylko niech przy tym studiuje, a potem pracuje, a nie będzie pasożytem społecznym

Gość IsyS
A nudzi mi się, bo studiuję i teraz mam trochę wolnego.

Gość manio ciekawski
To ja ciebie proszę, zrób sobie operację teraz, a nie po 50 jak, niejaka Anna Grodzka, bo patrzeć, na nią/niego, się nie da. Jest szansa, że będziesz ładniejszą girl :D Wybierz się do psychiatry. Pogadasz, zrobią ci testy i zobaczysz, co i jak

Gość dfdfgfhhgjh
levvi swietne masz te strony w stopce, wlasnie sobie czytam. to niestety ale są urojenia... idź do roboty to ci przejdzie. jak czlowiek ma za duzo kasy i za duzo wolnego czasu to mu odpierdziela i wlasnie to jest jeden z przykladow, a plci i tak nie da sie zmienic wiec po co ten caly cyrk? jakbys mial byc kobieta to bys urodzil sie kobieta. urodziles sie facetem i tak mialo byc, masz meskie hormony. biorąc zenskie hormony i dokonując roznych operacji tylko wyniszczasz swoje cialo. natury nie da sie zmienic.

Gość dfdfgfhhgjh
tylko jaki sens robic operację i kaleczyc cialo skoro PLCI I TAK NIE DA SIE ZMIENIC? glupota. jak zachorujesz na jakas prawdziwą chorobę typu RAK to wtedy moze zmadrzejesz.

poznanski kwiatek polny -> na 90% ci wysyłałem bo twój nick pamiętam dfdfgfhhgjh -> muszę kiedyś się wziąć bo kupa rzeczy jest do dodania ;] a co do płci to nie od wczoraj wiadomo że płeć mózgu może być niezgoda z płcią ciała

Gość dfdfgfhhgjh
co nie znaczy ze trzeba sie okaleczac, wycinac jajka, cycki, penisa, brac hormorny, chore to jest.

Gość IsyS
Nie wiem czy wole zniszczyć swoje ciało czy umysł. Z czasem im bardziej robię się męski, tym gorzej się czuję. Czemu uważasz, że nie pracuję ? Czemu Ty nie pracujesz ? Wogole skoro z Ciebie taki psycholog to znasz to z autopsji, też miałeś takie "urojenia", poszedłeś do pracy i Ci przeszło ?

Gość IsyS
SRS to też moim zdaniem okaleczanie ciała, ale hormony mogą mi pomóc. Coraz bardziej zamykam się w sobie, życie mi ucieka. Kiedyś wydawało mi się, że to przejdzie, ale nic z tego. Stojąc przed lustrem, czy patrząc na zdjęcia nie widzę w sobie mężczyzny.

dfdfgfhhgjh -> no cóż moim zdaniem to wolna spraw tego człowieka byle by potem przez to nie uważał się za kogoś lepszego/skrzywdzonego/nietolerowanego/kogoś kto zasługuje na większą tolerancję niż normalni ludzie/kogoś komu trzeba bardziej pomagać niż innym (niepotrzebne skreślić w zależności od przypadku)

Gość IsyS
Leviattan póki co to całe życie czuję się kimś gorszym, jakiejś szczególnej troski też nie wymagam. Mam raczej spokojną naturę.

Gość dfdfgfhhgjh
mialam keidys taki okres w zyciu ze tez zle czulam sie bedac kobietą, ale z czasem mi przeszlo... pogoladalam sobie na necie zdjecia transsekualistow i w sumie to dziwacznie wygladali ci ludzie... okaleczeni, imitacje kobiet, mężczyzn.. cale zycie na hormonach, sztuczne penisy, sztuczne cycki... to juz wole byc sobą, zdrową kobieta i nie niszczyc ciala. ludzie maja naprawde wieksze problemy. ciesz sie ze jestes zdrowy, masz zdrowych rodzicow... gdybys naprawde zachorowal na jakas powazna chorobę i mial kilka miesieyc zycia to bys przestal sie zajmowac glupotami.