Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość svgrcge

Jestem cicha, spokojna, wstydliwa faceci takich nieznoszą :/

Polecane posty

Gość hiena/a
a ja lubie laski ostre w łóżku i w życiu, jak mam dziewczyne co nie potrafi być pewna siebie i odważna to mnie od razu zniechęca.

Hiena/a dlaczego uogólniasz? Są tacy którzy lubią szalone dziewczyny, przebojowe, pełne energii. Ale są również tacy którzy lubią spokojne, ciche kobiety. To że Ty lubisz szalone, nie znaczy że każdy takie lubi i nie mów że nie mam racji.Wyraziłam swoje zdanie, to że ty się z tym nie zgadzasz to już Twoja opinia.

Gość zdzisław87 lat
te pewne siebię przeważnie są tez łatwiejsze. Zeby zbajerować taką szarą myszkę potrzeba dużo czasu i wysiłku a facet który mysli tylko o tym aby jak najszybciej zaciągnąć pannę do łóżka woli sobie taką odpuscić bo w tym czasie zrobi to z trzema innymi Zdecydowana większość dzisiejszych facetów nie kontynuuje związku jeśli nie ma widoków na szybkie go skonsumowanie.

Gość jesteś cicha i
jeśli to nie Ty to cofam zarzuty:) a facet troche nie ten teges, skoro był rozczarowany. To w czym on się zakocha? phi. Ale zwróć uwage może, że był czymś przybity, może coś się stało, że tak sie zachował. Jeśli nie niech buja wroty:D

zdzisław87 lat -> jak mi dasz jakieś 300-400 zł (nie mówiąc o noclegu, jedzeniu itd)jednorazowo na przejazd to nie ma problemu

Gość svgrcge
dziękuję za opinie :) lecę do pracy, pozdrawiam :)

Gość jesteś cicha i
lefiatan, daj spokój, bo przynudzasz ciotek jesteś, że zganiasz na takie rzeczy?

Gość szukaj mnieeee
leviatan nigdy dziewczyny nie znajdziesz ty leniu :D

Gość zdzisław87 lat
Ty Leviatan sponsorki szukasz? Chłopie ogarnij się! Nie dziwię sie że nie masz powodzenia skoro z ciebie taka dupa co to zarobic na siebie nie potrafi! Kobiety szukają facetów ZARADNYCH, takich przy których będą czuły sie bezpiecznie a Ty takiej gwarancji nie dajesz i tu jest główny twój problem

Gość Juliaaaaaaaaaaaaa
wiekszość woli pewne siebie taka prawda bo taka dziewczyna sie wydaje bardziej seksowna i pociagajaca

Gość zdzisław87 lat
Ja to robię tylko z sympatii:) W jego wieku byłem podobny, zanim sie facet obejrzy to bedzie miał 40 tke na karku i nadal bedzie w tym samym miejscu... Zycie trzeba brać za rogi a nie dawać sie ponieść jego falom. Minionych lat nic nie wróci

zdzisław87 lat -> wiesz tylko że 300-400 zł to 1/4-1/5 wypłaty ja się dostaje na rękę w moim regionie wiec dwa raz przejazd i nocleg = nie ma kasy

Gość Melanie Munch
ja też jestem wstydliwa i spokojna i mam przesrane:o tyle, że zawsze spotykałam facetów, którzy takie lubili ale byli zajęci :o albo takich co wykorzystywali moją ufność i spokój. Ostatni tak mnie wykończył psychicznie, że długo nie będę się brać za związki :o

Gość zdzisław87 lat
nic nie zrozumiałeś.... Znam ludzi którzy mając 17, 18 lat wyjeżdzają za granice nie znając języka i sobie radzą. Sam bym nigdy na coś takie się nie zdecydował , ale ich podziwiam...nawet jeśli nie wszystko im wyjdzie tak jak sobie planowali to przynajmniej kiedyś bedą sobie mogli powiedzieć...SPRÓBOWAŁEM Ty nie próbujesz, tylko narzekasz. Nie wysyłam Cię od razu za granicę ale zrób cokolwiek ze swoim życiem aby aktualną sytuację zmienić. Zmienisz środowisko, poznasz nowych ludzi, być możę coś osiągniesz, nabierzesz pewności siebie...a wtedy kobiety same będą szukały twojego towarzystwa

Gość Melanie Munch
o, a Levviatan z moich stron z nowosądeckiego :)

Gość hajajaj
a ja nie jestem przebojowa. Jestem spokojna,rozwazna ale napewno nie wstydliwa. Nie wiem nigdy na brak powodzenia nie narzekalam. Do dzis mnie podrywaja chociaz juz znalazlam tego jedynego. Moze to kwestia tego,ze go na pierwszym spotkaniu oszukalas. Najlepiej zawsze byc soba. faceci nie szukaja dziewczyn tylko pod wzgledem przebojowosci. To jest kwestia charakterow.

zdzisław87 lat -> widzisz tylko że czasy gdzie się jechało bez gwarancji od razu miało się pracę dawno minęły Melanie Munch -> i co w związku z tym? ;)

Gość hajajaj
"straciłam juz nadzieję że faceci lubią te spokojne i troche wstydliwe, każdy tylko wkoło mnie mówi że najfajniejsze to te pewne siebie, przebojowe bla bla bla " sluchajcie tak bylo owszem w podstawowce i w liceum. Teraz juz sie nie spotykam z takimi opiniami wsrod facetow. Sa tez tacy,ktorzy lubia sie dziewczyna "zaopiekowac" tylko wy pewnie na nich nie zwracacie uwagi.

Gość Melanie Munch
Nic. Teraz mam pretekst by nie dawać na kafe zdjęcia bo możemy się znac.

Gość dvrefgr
dziwi mnie jak mozna byc jednoczesnie osoba pewna siebie a potem niesmiala, askoro potrafisz byc wyluzowana tzn ze jestes wyluzlowana

Gość hajajaj
"nic nie zrozumiałeś.... Znam ludzi którzy mając 17, 18 lat wyjeżdzają za granice nie znając języka i sobie radzą. Sam bym nigdy na coś takie się nie zdecydował , ale ich podziwiam...nawet jeśli nie wszystko im wyjdzie tak jak sobie planowali to przynajmniej kiedyś bedą sobie mogli powiedzieć...SPRÓBOWAŁEM" hej dzieki Zdzislaw! fajnie,ze ktos docenia takich ludzi jak ja:) juz szesc lat bedzie na emigracji. Wyjechalam sama bez jezyka i kwalifikacji.Nie zaluje. Pracuje w dobrej firmie.Tu zalozylam swoja rodzine i jestem mega szczesliwa;)

Melanie Munch -> a jeśli byś my się znali to co z tego? poza tym nie widziałem twojego zdjęcia ;)

Gość ona789
do autorki, dokladnie wiem co czujesz :) ja mam tak samo, wiele osob mi mowi ze jestem b. ladna, zgrabna, szczupla, zadbana , co z tego jak jestem spokojna cicha, w duzym tlumie raczej milczaca , a juz napewno jakies popijawy itp nie sa dla mnie. niedawno co prawda poznalam chlopaka -podobny do mnie, bo zaczelam takich spokojnych cichych jak ja szukac, z podobnymi pasjami i udalo sie! niby wszystko bylo idealnie do momentu jak on mi nie powiedzial ze nie jest w stanie nikogo pokochac, ze mial dziewczyny ale ich nie kochal, bo zwyczajnie nie umie wyrazac uczuc :o :o :o ja jednak potrzebuje czulosci... i jak szybko i pieknie sie zaczelo to rownie szybko chyba sie skonczy... tez mnie cos pech przesladuje...

Gość hajajaj
"dziwi mnie jak mozna byc jednoczesnie osoba pewna siebie a potem niesmiala, askoro potrafisz byc wyluzowana tzn ze jestes wyluzlowana" dokladnie:) chyba,ze ma sie dwie osobowosci:P

Gość ona789
Levviatan, ja wlasnie poznalam chlopaka z innego miasta i do mnie przyjezdzal, nie liczylo sie dla niego ile wyda na benzyne po prostu chcial mnie poznac i ulozyc sobie wreszcie zycie ...wiec nie pisz tu o kosztach;/ bo jak komus zalezy to i z RPA przyleci;/

Gość zdzisław87 lat
Ale to był tylko przykład! W życiu czasem warto zrobic cos wbrew temu co podpowiada rozum ...Dziewczyna z tego topiku wyraziła Toba jakieś zainteresowanie, a Ty zaraz że daleko, że kasa... latami bedziesz po takim wyjeździe dochodził do finansowego pionu? Na pewno nie. A jeśli okazałoby sie że to jest właśnie TA JEDYNA??? Drugiej okazji życie Ci nie da... Sam też byłem nieśmiały. Przez Interet poznałem kobietę a byłem juz grubo po 30tce. I choć związek ten nie przetrwał próby czasu to jestem dzisiaj zupełnie innym człowiekiem i żaluję że tak długo moje zdroworozsądkowe z regóły pesymistyczne myślenie brało górę

prawiczki lubia wlasnie taklie ale prawiczki to tragedia przewaznie

Gość blseye
"te pewne siebię przeważnie są tez łatwiejsze. Zeby zbajerować taką szarą myszkę potrzeba dużo czasu i wysiłku" Chyba żartujesz! Z mojego doświadczenia-najłatwiej zaciągnąć do łóżka nieśmiałą dziewczynę o niskiej samoocenie. Takie szare myszki są super. Spuszczają oczęta a potem ciągną jak szalone i dają we wszystkie dziurki za namiastkę aceptacji.