Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość svgrcge

Jestem cicha, spokojna, wstydliwa faceci takich nieznoszą :/

Polecane posty

Gość zdzisław87 lat
Leviatan , Leviatan...normalnie ręce opadają... Masz podejście jak dziadek na emeryturze a nie młody facet! A gdzie ta nutka szaleństwa? romantyzmu?

zdzisław87 lat -> umarła po nieudanej znajomości z nadzieja na coś więcej bo dzieliło nas "tylko" 700km.

Gość Melanie Munch
dużo z tego. Ja nie lubię jak ktoś znajomy siedzi na tym samym forum co ja, bo wtedy nie czuję się pewnie, a zdjęcia i tak nie zobaczysz :)

Gość zdzisław87 lat
Mnie dzieliło 1500km Jedziłem autobsami, samochodem, latałem samolotem... W dzisejsdzych czasach odległość to żadna przeszkoda dla kogos komu się naprawdę chcę. A jęsli się chce co przeważnie jest równoznaczne z tym że facetowi zależy a wtedy dla takiej kobiety jest w stanie góry przenieść...co w Twoim przypadku powinno oznaczać branie dodatkowego etatu, pracę po nocach , szukanie okazji do dodatkowego zarobku gdzie sie tylko da...Robiłeś tak?

nie robiłem bo wtedy w weekendy robiłem studium a znaleźć pracę w moim rejonie nie jest łatwo :/ (jak byłem na rozmowach to na jedne etat średnio trzydzieści-czterdzieści osób) Melanie -> a to czemu niepewnie? ja nie taki co rozpowiada na prawo i lewo ;]

Gość nakrętka od butelki
do autorki wiem o czym mówisz bo mam tak samo. NIby każdy mi mói że jestem ładna i w ogóle ale przy bliższym poznaniu wychodzi na jaw moja nieśmiałośc. teź jestem spokojna i przez to nie miałam nigdy chłopaka!

Gość Też ładna i nie przebojowa
A większość facetów woli te mniej ładne i przebojowe niż na odwrót. Doświadczam tego ciągle. Wiem że się podobam z wyglądu ale to dla wielu facetów jest za mało.

Tak na wstepie ... Cały Temat To tak ja bym czytał siebie . To całe właśnie moje życie ... Jak coś się zaczyna w towarzystwie dziewczyny o mnie wypytują ... Z tym jak już jestesmy wszyscy razem i mija trochę czasu lece na 2 plan . Mam 24 lata i znam przyczyne ... Dziewczyny lubią takich co się z tłumu wyrózniają ... Kurwa , huj .... Cwaniaków itp , itd ... Oczywiście tak nie Zawsze jest , ale w 80 % przypadków ... Mniejsza już tymi procentami ;p . Dziwi mnie to , że dziewczyną wolą takich , ale cóz też moge być hujem z tym , ze ja wole być sobą oćć bym nigdy 2 polówki nie znalazł . Oczywiście nie jestem idealny jak ty jestem wstydliwy , spokojny itp , itd nie ma ludzi idealnych . Ja mam swoją teorie ... 3/4chlopaków to świnie ... 3/4 Dziewczyn to pustaki ... Nie zmienię jej nigdy . Tylko znajdz ta resztę ...

Gość gość
Ja właśnie taką dziewczynę szukam spokojna wstydliwa normalna nie tak jak teraz te dziewczyny cpaja piją i cały czas imprezy